×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

MELENGKELKI PENTERNAN ITI EUROPEAN

KEMAHIRAN DIGITAL ANTARABANGSA ANTARABANGSA ING NEGARA ING VOLEKTIF INGGRIS INGGRIS

ACARAEM EITCA

Sertifikat EUROPEAN IT

ACADEMI INFORMASI TEKNOLOGI INFORMASI EUROPEAN - DOKONGAN IMPLEMENTASI AGENDA DIGITAL UNTUK EUROPE

EITCA/IS INFORMASI KESELAMATAN

Kanthi 80% EITCI SUBSIDY

EITCA ACADEMY ITUR PROGRAM CUKAIAN PROFESIONAL

KEMAHIRAN DESIGNAN WEB SENDIRI
pantes luwih

KENANGAN PRAKTIKAT GAIN
Lan KONFIRMI ING BRUSSELS, EU

EUROPEAN IT CERTIFICATION FOR WEB DESIGN, Saiki SAIKI ING Line

GRATISIK EITCA/CG

SUBSIDY EITCI: 80% OFF

EUROPEAN IT CERTIFICATION UNTUK PROFESIONAL GRAPHIS KOMPUTER

TEMPOH WILANGAN KOMPUTER

Mriksa ING CAMPURAN EITC GAMPANG Lan Nggawe ONLINE

SAIKI LAMPIRAN ING ING KAMPUNG TOMMOROW ING ITU AS INFORMASI QUANTUM lan ADVANCE CAREER INTORAY

DAPAT GRATIS DESIGN VR 3D

KEMAHIRAN BARU UNTUK NEXT GENERASI CG DESIGN

NGGABUNGA EITCA/CG ACADEMY TODAY lan AKUN PENTAKSIRAN DESIGN REVITISASI REVITI 3D kanggo GOOGLE TILTBRUSH

Nggantheng & Sinyal Sampeyan
KEMAHIRAN PENGURUSAN PROJEK

EUROPEAN EITC/EITCA CERTIFICATION PUTIH ING-LINE

GAMPANG TENGAH KANGGO ING UNPAT ANTARA PENGURUSAN

PREV
NEXT

Sinau & praktek on-line

Tindakake materi mbukak-akses kanggo nyiapake ujian. Ora ana jam kelas lan sampeyan sinau nalika bisa kanggo sertifikasi digital.

  • Diwenehi kelompok Akademi EITCA sing relevan sertifikat EITC
  • Saben program Sertifikasi EITC cocog karo isi 15 jam
  • Saben program sertifikasi EITC nemtokake orane katrangan saka ujian online sing relevan
  • Kurikulum bisa diakses ing platform online sing darmabakti kanthi 24/7 akses menyang taktik
  • Kanggo praktik lan tangan sampeyan bakal entuk akses menyang piranti lunak lan alat sing relevan

Entuk Certified EITC/EITCA

Sawise nyiapake sampeyan njupuk ujian ing EITC kanthi on-line lan entuk sertifikat EITC. Sawise lulus kabeh ujian EITC ing Akademi sampeyan entuk sertifikat EITCA.

  • Entuk sertifikat Akademi Akademi EITC lan EITCA
  • Ngakses validasi digital sing lengkap lan tambahan sing rinci
  • Entuk sertifikat EITCA tegese sampeyan uga duwe kabeh sertifikat EITC sing relevan
  • Kabeh sertifikasi sing ditanggepi lan dikonfirmasi ing Brussels ing wangun aman digital
  • Kabeh sertifikasi diurus kanthi otomatis lan validasi kanthi digital dening EITCI

Gawe karir

Sertifikasi IT Eropa lan kabeh dokumen tambahan lan e-validasi menehi keterangan resmi babagan keahlian digital sampeyan.

  • Tampilake katrampilan digital ing e-CV sampeyan
  • Setel menyang kontraktor utawa juragan sampeyan
  • Buktekake kemajuan profesional sampeyan ing IT
  • Tampilake kegiatan sampeyan ing pendhidhikan internasional lan pangembangan diri
  • Temokake posisi kerja sing dikepengini, entuk promosi utawa golek kontrak anyar
  • Melu Komunitas Profesional IT Eropa ing Cloud EITCI

Manajemen Proyek - eMarketing - Database

Teknologi Internet - Kantor - Telework

Kriptografi Modern - Keamanan Jaringan

GRATISIK EITCA/CG

Kanggo pangembangan desain grafis profesional lan keterampilan. Kasedhiya kanthi on-line ing saindenging jagad ing 80% pangurangan biaya karo subsidi EITCI.

Sertifikat EUROPEAN IT
& SAIKI GAMPUNG

Misi EITCI Institute yaiku nyebarake standar sertifikasi IT Eropa sing dikembangake kanthi global ing lokalisasi lan alangan ekonomi sing signifikan ing EITCA Academy internasional lan edition online kanthi online.

Kanthi resmi konfirmasi IT karo sertifikat EITC/EITCA sing ditanggepi ing Brussel lan maju kanthi kerjasama karo para ahli, pendhidhikan lan praktisi ing domain khusus pamilike.

Pengesahan pendhidhikan lan ketrampilan ing Eropa dadi level konektivitas anyar kanthi tujuan kanggo ndhukung individu supaya bisa saingan ing skala global. Mupangat saka EU adhedhasar bukti keahlian digital sampeyan.

Pitakon Paling Ndhuwur kanggo ngrampungake ACADEMY EITCA

Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake ringkesan babagan partisipasi ing Akademi EITCA sing bisa dianggep. Elinga yen sampeyan mutusake kanggo ndhaptar ing program sertifikasi EITC utawa EITCA Academy, sampeyan bisa mundur sajrone 30 dina lan nampa mbalekaken lengkap.

CUTI KOMUNIKASI IT

Sertifikasi IT Eropa sing ditanggepi ing Brussels minangka standar panjelasan kompetensi sing dikembangake lan nyebar wiwit taun 2008

UP TO DATE KURIKULUM

Kurikulum kanthi tingkat kemajuan wiwit wiwitan dadi profesional sing bisa dirampungake sanajan 1 wulan

PEMBELAJARAN DAERAH BASA

Prosedur sertifikasi kanthi lengkap kanthi konsultasi online lan pemeriksaan remot - sinau saka ngendi wae kapan wae

ATTESTMENT KEMAHIRAN KOMPETENSIF

Sertifikat Akademi EITCA kanthi tambahan lan kabeh sertifikat EITC sing ditanggepi ing Brussel kanggo konfirmasi katrampilan sampeyan

PRAKTIKAN DENGAN SOFTWARE

Tangan ing piranti lunak sing relevan karo akses nyoba minangka bagean kanggo nyiyapake unsur praktis saka prosedur sertifikasi

80% SUBSIDY EITCI

Ditrapake kanggo kabeh peserta, preduli saka kewarganegaraan, omah lan status, nyuda biaya Akademi EITCA kanthi 80% nganti € 220

PENDIDIKAN TOMMOROW, HARI INGGO

Pendhidhikan lan pemeriksaan remot menehi kebebasan kanggo ngakses sertifikasi EITC/EITCA saka ngendi wae lan kapan wae sekedhik saka biaya sing ana gandhengane karo pendidikan stasioner ing Brussels. Keahlian digital kualitas & pangembangan IT ora mung ngubungi sampeyan kanthi pribadi, nanging uga menehi kontribusi kanggo tuwuhing komunitas informasi ing saindenging jagad, nggunakake pasar global lan ekonomi digital tommorow. Iku ora mung kanggo masa depan sampeyan. Iki minangka masa depan EU & jagad.

Institut EITCI
Akademi EITCA dadi pirang-pirang program sertifikasi EITC sing gegandhengan, sing bisa dirampungake kanthi dhewe, cocog karo standar pelatihan profesional tingkat industri IT. Sertifikasi EITCA lan EITC minangka keterangan penting kanggo keahlian IT lan keterampilan IT sing relevan, nguatake individu ing saindenging jagad kanthi konfirmasi kompetensi lan ndhukung karir. Standar Sertifikasi IT Eropa sing dikembangake dening EITCI Institute wiwit taun 2008 kanggo ningkatake literasi digital, nyebarake kompetensi IT profesional ing sinau dawa lan nglawan pengecualian digital kanthi ndhukung wong sing ora duwe kabisan, uga wong sing duwe status sosio-ekonomi lan pre-ekonomi sing sithik. Pemuda sekolah tersiér. Iki salaras karo pedoman saka Digital Agenda kanggo Eropa sing dituduhake ing pilar kanggo promosi literasi, katrampilan digital lan inklusi.
Pitakonan utama sing kudu takon sampeyan yaikuApa sing arep digayuhTeknologi Informasi minangka alat kanggo nindakakeLan Akademi EITCA ana ing kene kanggo mbantu sampeyan IT

PILIHAN AKADEMIK EITCA

"Penting banget yen pelatihan kasebut entuk sertifikat internasional sanajan sinau lan pemeriksaan isih adoh ... aku rumangsa kursus kasebut kudu luwih populer."

Marie

TOULOUSE, FRANSI
"Akeh katrangan. Pendhidhikan ing tingkat sing dhuwur. Kemungkinan kanggo konsultasi karo tutor. Kejelasan konten."

CARL

GOTHENBURG, SWEDEN

MITCH

NEW YORK, USA
"Aku seneng banget program latihan, menehi perspektif seger kanggo grafis komputer."

Napa sampeyan ora bisa maca kanthi ngramal EITC/EITCA?

Tinimbang nemokake standar internasional & gratis kanggo nampilake katrampilan IT ing bentuk e-CV modern sing nampilake pribadi Digital Literacy Certificate (DLC) - kanggo nambah CV tradisional sampeyan.

MELENGKULKAN KODE SUBSIDY 80%

Kode subsidi mung valid sajrone wektu sing cocog, yaiku nganti pungkasan tanggal 30/11/2020. Ditrapake Subsidi 80% kanthi nyuda biaya ing Akademi EITCA sing dipilih ing pirang-pirang papan. Kanggo kode subsidi kasebut bakal diaktifake, sampeyan mbutuhake alamat e-mail sampeyan. Sawise ngirim kode subsidi menyang alamat email sampeyan lan ngrampungake formalitas pendaptaran sertifikasi EITCA sadurunge deadline validitas kode subsidi sampeyan bakal dijamin papan subsidi EITCI sing dijamin ing Akademi EITCA, sing ditrapake kanggo kabeh peserta program ing saindenging jagad, loro saka EU lan saka luar negeri. Akses sing disengkuyung menyang Akadikasi Sertifikasi IT Eropah minangka bagean saka komitmen EITCI ing dhukungan Digital Skills lan Coalition Jobs dening Komisi Eropa.

    NDUWUR
    Pilih mata uang sampeyan
    EUREuro