×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

EITCA/CG Graphics Academy Academy (kalebu 10 sertifikat EITC)  1,100.00 NAMBAH menyang ORDER Read More EITCI papan sing kasedhiya saiki kasedhiya TEMPAT TEMPAT
SUBSIDY DSI EITCA
TOP 5

Piranti lunak pangolahan grafis EITC/CG/APS Raster (Adobe Photoshop)  110.00 NAMBAH menyang ORDER Read More Dasar desain EITC/CG/AD kaca Web (Adobe Dreamweaver)  110.00 NAMBAH menyang ORDER Read More Animasi lan desain desain grafis EITC/CG/AF Interactive (Adobe Flash)  110.00 NAMBAH menyang ORDER Read More Piranti lunak pangolahan grafis EITC/CG/AI Vector (Adobe Illustrator)  110.00 NAMBAH menyang ORDER Read More Piranti lunak Publication EITC/CG/AIDF (Adobe InDesign)  110.00 NAMBAH menyang ORDER Read More Desain grafis lan visualisasi EITC/CG/BL1 3D (Blender) 1  110.00 NAMBAH menyang ORDER Read More Desain grafis lan visualisasi EITC/CG/BL2 3D (Blender) 2  110.00 NAMBAH menyang ORDER Read More Piranti lunak pangolahan grafis EITC/CG/GIMP Raster (GIMP)  110.00 NAMBAH menyang ORDER Read More Perangkat lunak grafis lan visualisasi EITC/CG/SU 3D (SketchUp)  110.00 NAMBAH menyang ORDER Read More Piranti lunak grafis 3D EITC/CG/TB Virtual Reality (Tilt Brush) NAMBAH menyang ORDER Read More Gambar gambar potret digital EITC/CG/ADPD  110.00 NAMBAH menyang ORDER Read More TEMPAT TEMPAT
DSJC%

kothak KELULUSAN KABUPATEN ISTIVITI EPLAN & EITC
NDUWUR
Pilih mata uang sampeyan
EUREuro