×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

Pesenan Sampeyan

Verifikasi rincian pesanan sampeyan sadurunge mriksa.

Pesenan sampeyan saiki kosong. Sampeyan bisa nambah sertifikat EITC/EITCA sing dipilih kanthi nelusur katalog.

Bali menyang katalog

NDUWUR
Ngobrol karo Dhukungan
Ngobrol karo Dhukungan
Pitakon, mamang, masalah? Kita mrene kanggo mbantu sampeyan!
Nyambung ...
Apa sampeyan duwe pitakon? Takon kita!
Apa sampeyan duwe pitakon? Takon kita!
:
:
:
Apa sampeyan duwe pitakon? Takon kita!
:
:
Sesi obrolan wis rampung. Matur nuwun!
Mangga wenehi rating dhukungan sing wis ditampa.
Good Bad