×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

Teknologi, alat & teknik ing CG ganti nate luwih cepet.Sing ora bakal ganti yaiku bukti yen sampeyan profesional. njaluk EU certified ing CG. Kanthi online, kanthi cepet lan saka ngendi wae.

Kasedhiya kanggo 80% EITCI DSJC SUBSIDY UNTIL 30/11/2020 KANGGO SUBSIDY LUKA KODE KE INBOX email sampeyan

Kode kasebut ngidini diskon 80% kanggo sertifikat Akademi Akademi EITCA nganti akhir 30/11/2020. Panggonan sing diwatesi diwatesi. Sampeyan bisa Book panggonan 24 jam kanthi ngirim kode menyang email sampeyan.

EITCA/CG KOMPUTER GRAPHICS KOMPUTER

Akademi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa

Sertifikasi IT Eropa kanggo desainer & seniman ing grafis komputer.

Kanthi on-line lan Akademi Sertifikasi Sertifikasi Grafis Grafis Elektronik Eropa saka Brussels EU, dipimpin dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa.

Misi utama Akademi EITCA yaiku nyedhiyakake standar sertifikasi kompetensi resmi adhedhasar EU, sing diakoni internasional, sing bisa diakses kabeh pihak sing kasengsem kanggo ndhukung pangembangan Masyarakat Informasi kanthi luwih akeh EU lan ekonomi global.

Standar kasebut adhedhasar sertifikasi EITCA/CG Academy lan sertifikasi klompok EITC sing gegandhengan. Biaya total kanggo sertifikasi EITCA/CG yaiku 1100 Euro, nanging amarga subsidi EITCI, biaya kasebut bisa dikurangi kanthi 80% (saka biaya standar 1100 nganti € 220) kanggo kabeh peserta sing berminat (preduli saka negara asal lan kewarganegaraan) kanthi nyengkuyung masyarakat digital klebu.

Sertifikasi Akademi EITCA kalebu akses terbuka menyang materi pendhidhikan lan platform e-learning.

Cara kerjaneing 3 langkah-langkah prasaja

(sawise sampeyan milih Akademi EITCA utawa sawetara sertifikat EITC sing dipilih saka katalog EITCA/EITC)

Sinau & praktek

Tindakake materi mbukak-akses kanggo nyiapake ujian. Ora ana jam kelas, sampeyan sinau nalika bisa.

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake sampeyan njupuk ujian on line EITC kanthi lengkap. Sawise ngliwati kabeh sampeyan entuk sertifikat Akademi Akademi EITCA.

Bukak karir

Sertifikat resmi EITCA Academy resmi karo kabeh dokumen minangka pangenalan resmi kanggo katrampilan sampeyan.

Sinau & praktek on-line

Tindakake materi mbukak-akses kanggo nyiapake ujian. Ora ana jam kelas, sampeyan sinau nalika bisa.

  • EITCA Academy klompok program EITC
  • Saben program EITC dawane 15 jam
  • Saben program EITC netepake orane katrangan babagan ujian on-line sing relevan
  • Sampeyan nggunakake platform e-learning Academy EITCA kanthi akses 24/7 kanggo mbukak bahan lan didaktik
  • Sampeyan uga entuk akses menyang piranti lunak sing dibutuhake

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake sampeyan njupuk ujian on line EITC kanthi lengkap. Sawise ngliwati kabeh sampeyan entuk sertifikat Akademi Akademi EITCA.

  • Sampeyan entuk sertifikat Akademi Akademi Grafis Akademis EITCA/CG Computer
  • Suplemen Diploma EITCA/CG
  • Kajaba iku 10 sertifikat EITC sing gegandhengan
  • Kabeh dokumen sing ditanggepi lan dikonfirmasi ing Brussels, dikirim menyang sampeyan internasional
  • Kabeh dokumen uga ditanggepi ing formulir elektronik permament kanthi e-verifikasi

Bukak karir

Sijil Akademi EITCA kanthi tambahan lan kabeh sertifikat EITC sertifikat keterampilan sampeyan.

  • Kalebu lan pertunjukan ing CV sampeyan
  • Setel menyang kontraktor utawa juragan sampeyan
  • Buktekake kemajuan profesional
  • Tampilake kegiatan sampeyan ing pendhidhikan internasional lan pangembangan diri
  • Temokake posisi kerja sing dikepengini, entuk promosi utawa golek kontrak anyar
  • Gabung karo komunitas Cloud EITCI

EITCA/CG KOMPUTER GRAPHICS KOMPUTER
Desain - Grafis - Animasi

  • Dhiskusi komputer interaktif, latihan, lan laboratorium kanthi interaktif liwat Internet (kanthi piranti lunak uji coba gratis)
  • Program komprehensif kalebu 10 kursus EITC (150 jam) kanthi akses menyang piranti lunak piranti lunak lan konsultasi staf didaktik, bisa dirampungake sajrone setaun
  • Proses ujian lan sertifikasi kanthi lengkap liwat Internet nganggo sertifikat EKSA Computer Graphics EU sing diterbitake ing Brussel ing kertas lan e-form
  • Tingkat kesulitan adaptasi cocog kanggo desainer grafis lan pemula sing ora duwe kapabilitas sadurunge ing CG

etca-cg-1024x721Sertifikat Akademi Akademi EITCA/CG Computer Graphics Academy minangka basis EU resmi, bukti internasional kanggo menehi kompetensi, ngisi pengetahuan teoritis lan katrampilan praktis ing grafis komputer. Iki minangka implementasi Agenda Digital Komisi Eropa kanggo Eropa ing Eropa 2020 Strategi babagan penyebaran lan sertifikasi kompetensi digital.

Grafik komputer minangka salah sawijining aplikasi Informasi Teknologi sing penting lan nyebar ing ekonomi lan masyarakat modern, sing saya tambah akeh. Saiki dadi basis pemasaran modern, desain produk, arsitektur, hiburan lan seni. Digawe nganggo panggunaan alat sing cocog dadi unsur komunikasi visual sing tambah akeh (kalebu situs web, film, komersial, game video, presentasi multimedia, pers penerbitan, fotografi, desain sarana, lan liya-liyane). Ing jaman digitalisasi urip sing saya suwe, katrampilan ing bidang grafis komputer saya tambah penting, lan peran perancang grafis trampil ing pasar tenaga kerja modern ora bisa diremehake. Kompetensi profesional ing bidang grafis komputer bisa digunakke ing pirang-pirang aplikasi ing lapangan kerja, kegiatan profesional lan urip pribadi. Konfirmasi resmi babagan katrampilan kasebut kanthi sertifikat resmi EITCA/CG EU resmi nambah nilai, utamane ing ngarep para majikan.

Sertifikat EITCA/CG nyedhiyakake bukti kompetensi profesional ing bidang ngasilake kreasi visual ing raster (Adobe Photoshop), vektor (Adobe Illustrator) lan grafis 3D, desain artistik lan teknis (kalebu desain web visual kanthi teknologi Adobe Dreamweaver lan Flash) , nggawe animasi lan grafis interaktif, uga ngerti aspek identitas perusahaan lan desain grafis ing babagan seni lan teknologi sing dingerteni kanthi wiyar. Entuk sertifikat Akademi EITCA/CG digandhengake karo entuk ilmu lan lulus ujian pungkasan sajrone 10 kursus EITC tunggal sing dadi Akademi (uga kasedhiya kanthi kapisah minangka sertifikasi EITC). Katrangan lengkap bisa ditemokake ing Cara Kaca Karya.

Program EITCA/CG Computer Graphics Academy kalebu 10 kursus EITC tunggal (kursus Certification Technologies Eropa) kanthi jumlah 150 jam kontaktaktis (15 jam kanggo saben kursus EITC).
Dhaptar kursus sertifikasi EITC sing kalebu ing program Akademi Grafis Komputer EITCA/CG lengkap, sesuai karo spesifikasi Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa EITCI, kaya ing ngisor iki. Sampeyan bisa ngeklik kursus EITC kanggo nampilake program rinci.

Kursus EITC individu uga bisa dituku kanthi kapisah, tanpa kudu tuku akademi lengkap, nanging ing kasus iki ora ana dhukungan EU.

EITCA/CG Computer Graphics Academy minangka program pelatihan lan sertifikasi lanjutan kanthi isi dhaktik ekstensif, padha karo pasinaon pascasarjana internasional sing dikombinasikake karo pelatihan tingkat industri, lan ngluwihi penawaran pelatihan grafis standar ing macem-macem bidang grafis komputer sing kasedhiya ing pasar. Konten program sertifikasi Akademi EITCA ditemtokake lan distandardisasi dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa EITCI ing Brussels. Program iki diterusake kanthi sukses amarga kemajuan IT sing cocog karo pedoman Institut EITCI lan tundhuk akreditasi berkala.

Sertifikasi khusus sing diduweni peserta sawise ngrampungake Akademi EITCA/CG kalebu sertifikat Akademi Grafis Komputer EITCA/CG lan 10 sertifikat EITC/CG tartamtu. Spesimen kabeh sertifikat kasebut ditampilake ing ngisor iki:

etca-cg-1024x721EITC-CG-BL1-AAH08101234-Suplemen EITC-CG-BL2-AAH08101234-Suplemen EITC-CG-APS-AAH08101234-Suplemen EITC-CG-AIDF-AAH08101234-Sup EITC-CG-AI-AAH08101234-Suplemen EITC-CG-AF-AAH08101234-Suplemen EITC-CG-AD-AAH08101234-Suplemen EITC-CG-SU-AAH08101234-Suplemen EITC-CG-GIMP-AAH08101234-Suplemen

Sertifikat EITCA lan EITC ngemot jeneng peserta, jeneng program sertifikasi, tanggal diterbitake lan ID sertifikasi unik. Sertifikat EITC uga menehi katrangan isi program rinci uga asil skor persentase ujian lan kode QR adhedhasar validasi on-line otomatis saka sertifikat. Sistem pemindaian kode QR nyedhiyakake pangenalan mesin kanthi gampang lan otomatisasi validasi sertifikat, nanging validasi manual babagan keaslian lan rincian sertifikasi uga bisa ditindakake kanthi menehi ID sertifikasi lan jeneng mburi sing nduwe ing layanan validasi EITCI. Ing layanan validasi EITCI, kabeh sertifikasi pribadi disimpen lan yen kelangan sertifikasi fisik masalah tambahan bisa dipesan saka kana. Uga ana kemungkinan ndownload sertifikasi pribadi ing format PDF. Sertifikat EITCA uga diiringi suplemen sertifikasi kanthi rinci babagan konten program Akademi EITCA (nampilake kabeh data kasebut ing bentuk gabungan bebarengan karo asil persentase sing diitung). Kabeh sertifikat diakreditasi dening lembaga sertifikasi Teknologi Informasi Eropa EITCI.

Proses sinau uga prosedur pamriksan ing Akademi EITCA ditindakake kanthi adoh ing platform e-learning. Proses didaktis, sing ditindakake liwat Internet kanthi nggunakake piranti apa wae klien, fleksibel ing babagan wektu lan papan, ngilangi syarat kehadiran fisik peserta lan ngilangi alangan aksesibilitas (kayata alangan geografis utawa zona wektu).

Sawise mlebu kanggo peserta program EITCA/EITC sing dipilih, entuk akses menyang lingkungan e-learning pribadi sing duwe metodologi belajar asynchronous, tanpa syarat wektu.

EITC/EITCA eaktivitas e-learning nuding:

  • Proses didaktik bisa diwiwiti kapan wae (rekrutmen mbukak ing saindenging taun) lan bisa ditindakake sawayah-wayah (umpamane ing wayah sore utawa akhir minggu) lan saka lokasi wae, nggunakake piranti klien kanthi akses Internet.
  • Nganyari lan sumber didaktik sing dienggo terus kasedhiya kanggo peserta 24/7 ing platform e-learning.
  • Skop isi kontactactical ngidini nyesuaikan proses sinau kanggo kabutuhan para pamula lan peserta maju.
  • Kabeh isi didaktik kasedhiya minangka sumber elektronik ing platform e-learning (e-kuliah, e-latihan lan e-laboratorium).
  • Saben program EITC bisa dirampungake sanajan mung 2 dina, dene program Akademi EITCA bisa rampung ing wektu sing cocog karo jumlah program EITC sing ngemot, umpamane ing EITCA/CG Academy bakal 18 dina (wektu standar umume) rampung wis setaun.
  • Nanging ora ana syarat-syarat wektu kanggo ngrampungake program EITC/EITCA, lan wektu rampung kanthi gumantung karo pilihan peserta kanggo intensitas sinau.

Proses didaktik interaktif EITC/EITCA ing platform e-learning kalebu kasedhiyan konsultasi tanpa watesan. Konsultasi on-line bisa diwiwiti kapan wae dening peserta sing mbutuhake pitulung.

Gumantung saka kabutuhan peserta, konsultasi bisa diwatesi kanggo njawab pitakon tartamtu utawa ngrampungake masalah sing ana gandhengane karo program didaktis. Uga bisa ditambahake menyang tutorial lan saran, nganti pendekatan didaktik individu adhedhasar kemajuan peserta. Konsultasi adhedhasar sistem komunikasi platform e-learning uga kontak e-mail individu lan yen dibutuhake obrolan wektu nyata karo para ahli.

Platform e-learning ngolah statistik kabeh kegiatan sinau saka peserta sajrone implemenasi program didaktik lan kanthi mangkono ngidini ahli konsultasi kanggo menehi ciri khusus kanggo mbiyantu kabutuhan belajar peserta. Laporan kegiatan terperinci disiapake kanthi otomatis dening platform lan diwenehake menyang ahli konsultasi supaya bisa ngerti bagean endi saka program sing paling masalah lan mbutuhake fokus. Model tutor lan pelatih individu gumantung karo kabutuhan sinau para peserta adhedhasar aproach sing padha ing universitas sing unggul lan ditondoi kanthi nambah efektifitas belajar uga menehi motivasi kanggo peserta kanggo nambah upaya sinau nalika padha mutusake miwiti bantuan konsultasi.

cs

Didaktik on-line mesthi diprogram menyang kursus EITC sing mungkasi pemeriksaan EITC kanthi remot sing ditindakake liwat Internet, tanpa kudu ngrampungake fisik ing pusat pemeriksaan. Pamriksan kasebut duwe wujud tes tertutup, kalebu 15 pitakonan tes kaping pilihan kanthi acak babagan konten kursus EITC sing diwenehake. Tes remot iki dijupuk dening peserta ing platform e-learning (ing ngendi peserta kasebut dituduhake karo tes interaktif sing nindakake pilihan uji coba kanthi acak, kemampuan kanggo bali mangsuli utawa mangsuli pitakon lan watesan wektu lan watesan wektu yaiku 45 menit). Skor lulus ujian EITC yaiku 60% jawaban positif nanging gagal nggayuh watesan iki ngidini peserta njupuk maneh ujian tanpa beya tambahan (ana 2 nyoba uji coba gratis, sawise tes seleksi maneh mbutuhake mbayar pambayaran kanthi jumlah 20 Euro sing bisa diproses) . Peserta bisa njupuk uji lulus kanggo ningkatake skor kanggo presentasi sing luwih apik ing sertifikasi.

Rampung kabeh ujian EITC sing dadi asil sertifikasi EITCA kanggo nerbitake menyang peserta sing sertifikasi EITCA Academy sing relevan, bebarengan karo kabeh sertifikat EITC. Ora ana pemeriksaan Akademi EITCA tambahan (pamriksan kasebut mung ditugasake kanggo kursus EITC, ngliwati saben asil kasebut kanthi sertifikasi sertifikat EITC, nalika sertifikasi Akademi EITCA mung ditokake sawise ngliwati klompok EITC sing relevan). Nilai sing diwenehake ing sertifikasi Akademi EITCA minangka skor kabeh sertifikasi EITC sing kalebu Akademi EITCA tartamtu. Kabeh prosedur diwenehake kanthi mbatalake ing Brussels lan ceritigned dikirim menyang peserta, nalika sertifikasi digital disimpen kanthi layanan validasi EITCI.

Proses sertifikasi bebarengan karo kabeh pamriksan ditindakake kanthi jarak adoh ing platform e-learning modern ing mode asynchronous. Thanks kanggo fleksibel proses didaktik e-learning sing diatur bebarengan karo kabeh pemeriksaan sing ditindakake kanthi jarak jauh lan asynchronously liwat Internet (ngidini kalenturan paling dhuwur ing wektu kanthi peserta dhewe ngatur kegiatan sinau kanthi kepenak), ngarsane fisik saka peserta ora perlu , mulane akeh alangan sing nyingkirake.

Sertifikasi Akademi Akademi EITCA lan EITC kompatibel karo Sistem Transfer lan Akumulasi Eropa (ing ECTS cendhak). Yen sampeyan sinau ing universitas Eropa (ora kudu ing EU nanging ing negara sing melu standar ECTS) sampeyan bisa nyinaoni kursus EITCA Academy utawa EITC kanggo program studi sarjana utawa pascasarjana sing isih ana ing sistem pendidikan tinggi tingkat nasional. Iki bisa uga minangka sertifikasi EITCA Academy lan EITC yaiku kompatibilitas standar ECTS, lan menehi nilai ECTS miturut spesifikasi standar. Nanging, isih ana keputusan ing sisih administrasi universitas kanggo nampa utawa nolak akuntansi kanggo ngrampungake kursus sertifikasi EITC tartamtu ing program pasinaon akademik sampeyan (priksaan kasebut kudu ditindakake menyang kantor Dekan bebarengan karo sertifikasi EITC/EITCA sing relevan. suplemen sing). Sertifikasi EITC lan EITCA diwenehake karo suplemen program rinci sing bakal menehi pertimbangan sing tepat kanggo kesetaraan isi kanthi kursus universitas sing relevan utawa jumlah kualifikasi lan kompetensi sing cocog uga dening Universitas ing negara-negara sing ora melu sistem ECTS .

EITCA Akademi kalebu klompok program Sertifikasi EITC individu, saben wong sing diutus kanthi jumlah sing ditentukan saka kridit ECTS, sing dianugerahi sawise entuk sertifikasi. Skala grading adhedhasar EITC/EITCA uga kompatibel karo skala gred ECTS, saéngga ndhukung katrampilan sinau eksternal. Sistem Transfer lan Akumulasi Kredit Eropa (ECTS) minangka standar adhedhasar EU kanggo mbandhingake prestasi sinau akademik lan kinerja siswa pendidikan sing luwih dhuwur ing Uni Eropa lan negara-negara Eropa liyane sing kepengin melu standar ECTS. Kanggo kursus sing wis dirampungake kanthi sukses nomer relevan kridit ECTS dianugerahi. Kredit ECTS minangka referensi kanggo mbandhingake kerumitan kursus ing institusi pendidikan sing beda-beda lan miturut perjanjian ing institusi kasebut kanggo ngakoni kursus sing wis rampung ing macem-macem institusi kanthi kridit ECTS ndhukung ijol-ijolan internasional siswa EU lan sinau ing luar negeri. Sampeyan kudu nyathet yen akeh negara duwe standar sing padha, sing bisa uga gampang kridit ECTS. Entuk kridit ECTS ing program EITC/EITCA mesthi nambah positif tumrap tumindak akademik sampeyan ing Universitas apa wae.

Sawise subsidi EITCI, EITCA/CG Computer Graphics Academy nyatakake kompetensi IT profesional bisa diakses internasional ing ragad 80% EITCI kanggo warga Eropa lan non-EU ing saindenging jagad (tanpa preduli nasional lan negara sing manggon), saéngga entuk grafis Komputer profesional sertifikasi sing ditanggepi ing Brussels sajrone bagian sekedhik saka biaya sing gegandhengan karo sinau ing luar negeri ing EU.

Gawe lan konfirmasi kanthi resmi grafis & katrampilan desain profesional sampeyan utawa rekan kerja online sampeyan ing Brussels.

Yen sampeyan utawa organisasi kasengsem ing program kasebut, dana EITCI bakal ngaktifake 80% pengurangan biaya IT Certification Academy Eropa promosi penyebaran standar (EITCI subsidi ragad sah bener ing saindenging jagad kanggo warga Eropa lan non-EU tanpa preduli. status pagawean).

eu

Elinga yen sampeyan bisa tuku saben sertifikasi EITC, nanging ing EITCA/CG Academy sampeyan entuk akses menyang kabeh ndhuwur

Kajaba iku, salah sawijining sertifikasi EITC, yaiku EITC/CG/TB Virtual Reality 3D software (Tilt Brush) mung diakses ing EITCA/CG Computer Graphics Academy. Partisipasi ing Akademi EITCA/CG yen nggunakake dana EITCI 80% ngirit akeh (sampeyan mbayar mung $ 220 tinimbang rega reguler 1100).

EITCA/CG Graphics Academy Academy Deleng kabeh rincian ing kaca Akademi Grafis Komputer EITCA/CG khusus. Elinga yen subsidi EITCA/CG Academy EITCI bener ing saindenging jagad nganti tanggal. Yen duwe kode subsidi EITCI, sampeyan bisa ngetrapake nalika checkout kanggo entuk pangurangan ragad EITCA/CG tanpa formalitas tambahan. Sertifikat Grafis Komputer (EITCA/CG): nguatake individu minangka profesional ... Wigati dimangerteni manawa ragad bakal dikirangan € 220 ing ngisor subsidi 80% EITCI. Bayi kalebu sertifikasi EITCA/CG lan 10 Sertifikasi EITC.  1,100.00 ORDER NOW Read More

Pandhuan EITCI

Implementasine kanthi lengkap babagan pedoman Sertifikasi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa ing kompetensi profesional komputer Grafis

E-learning kanthi cepet

Sampeyan bisa ngrampungake EITCA/CG Academy kanthi cepet sajrone setaun

Standar dikenali

Swara 100 000 sertifikat EITC/EITCA ditanggepi ing saindenging jagad kanthi lembaga internasional ngenali standar kasebut

Akses menyang piranti lunak

Supaya sinau lan nyiyapake kanthi becik ing pamriksan EITC sing adoh, sampeyan bisa nggunakake akses sidang vendor menyang kabeh piranti lunak grafis komputer sing relevan

GRAPISIK KOMPUTER KAJAWA ING RUMAH BISA ING APLIKASI LAYAN lan GAMPANG GOLEKSI EU

Sampeyan layak kanggo subsidi 80% EITCI, nanging winates ing wektu lan jumlah papan kanggo EITCA/CG Academy

Ojo golek ING FREE ID IT DAPAT-ING SUKU DENGAN ID IT 03 dina 12 jam 54 menit 04 Detik

    Subsidi EITCI 80% kanggo Akademi EITCA bener nganti pungkasan 30/11/2020. Sampeyan bisa ngirim kode subsidi menyang e-mail - supaya ora ilang.

    Pitakon Top kanggo ngumpulake ing ACADEMI EITCA/CG

    Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake ringkesan alesan sing paling penting sampeyan kudu nimbangake partisipasi ing EITC/CG Academy. Sampeyan uga kudu ngerti yen sawise mbayar biaya lan miwiti partisipasi Akademi EITCA/CG sampeyan bisa mundur sajrone 30 dina lan nampa mbalekaken maneh.

    CUTI KOMUNIKASI IT

    Sertifikasi IT Eropa sing ditanggepi ing Brussels minangka standar panjelasan kompetensi sing dikembangake lan nyebar wiwit taun 2008

    UP TO DATE KURIKULUM

    Kurikulum kanthi tingkat kemajuan wiwit wiwitan dadi profesional sing bisa dirampungake sanajan 1 wulan

    PEMBELAJARAN DAERAH BASA

    Prosedur sertifikasi kanthi lengkap kanthi konsultasi online lan pemeriksaan remot - sinau saka ngendi wae kapan wae

    ATTESTMENT KEMAHIRAN KOMPETENSIF

    Sertifikat Akademi EITCA kanthi tambahan lan kabeh sertifikat EITC sing ditanggepi ing Brussel kanggo konfirmasi katrampilan sampeyan

    PRAKTIKAN DENGAN SOFTWARE

    Tangan ing piranti lunak sing relevan karo akses nyoba minangka bagean kanggo nyiyapake unsur praktis saka prosedur sertifikasi

    80% SUBSIDY EITCI

    Ditrapake kanggo kabeh peserta, preduli saka kewarganegaraan, omah lan status, nyuda biaya Akademi EITCA kanthi 80% nganti € 220

    PENDIDIKAN TOMMOROW, HARI INGGO

    Pendhidhikan lan pemeriksaan jarak jauh menehi kebebasan kanggo ngakses sertifikasi EITCA/EITC ing EU ing endi wae lan kapan wae sekedhik saka biaya sing ana hubungane karo luar negeri ing Brussels, EU. Pembangunan kompetitif digital sing bermutu ora mung mupangate sampeyan kanthi pribadi, nanging uga minangka bagean saka tuwuhing komunitas informasi ing saindenging jagad, nggunakake pasar global lan ekonomi digital tommorow. Sampeyan ora mung kanggo sampeyan utawa mbesuk EU.

    Institut EITCI
    Akademi EITCA dadi pirang-pirang program sertifikasi EITC sing gegandhengan, sing bisa dirampungake kanthi dhewe, cocog karo standar pelatihan profesional tingkat industri IT. Sertifikasi EITCA lan EITC minangka keterangan penting kanggo keahlian IT lan keterampilan IT sing relevan, nguatake individu ing saindenging jagad kanthi konfirmasi kompetensi lan ndhukung karir. Standar Sertifikasi IT Eropa sing dikembangake dening EITCI Institute wiwit taun 2008 kanggo ningkatake literasi digital, nyebarake kompetensi IT profesional ing sinau dawa lan nglawan pengecualian digital kanthi ndhukung wong sing ora duwe kabisan, uga wong sing duwe status sosio-ekonomi lan pre-ekonomi sing sithik. Pemuda sekolah tersiér. Iki salaras karo pedoman saka Digital Agenda kanggo Eropa sing dituduhake ing pilar kanggo promosi literasi, katrampilan digital lan inklusi.

    Comparison of EITCA/CG Computer Graphics Academy lan sertifikat EITC

    • Sijil EITC Tunggal
    • € 110
      ora dana EITCI kasedhiya kanggo EITC Certificate
    • Sertifikasi sing dipikolehi: Siji sing milih EITC Certificate
    • Isi program: 15 jam (bisa rampung sajrone 2 dina)
    • Sinau lan ujian: Kanthi rame, ing jadwal sampeyan
    • Ujian maneh: Ora winates, gratis
    • Konsultasi didaktik ahli: Tanpa wates, on-line
    • Akses: Cepet kanthi nyoba piranti lunak sing diwenehake
    • Sarat: Ora ana subsidi EITCI, ora ana watesan wektu rampung

    EITC/CG/APS
    RASTER GRAPHICS PROSESING SOFTWARE (ADOBE PHOTOSHOP)

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

    EITC/CG/AI
    SOFTWARE PROSES GRAPHICS VECTOR (ADOBE ILLUSTRATOR)

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

    EITC/CG/AIDF
    SOFTWARE PUBLISHING DESKTOP (ADOBE INDESIGN)

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

    EITC/CG/AF
    ANIMASI INTERAKTIF LAN GRAPHICS DESIGN SOFTWARE (ADOBE FLASH)

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

    EITC/CG/AD
    WEB PAGES DESAIN DESAIN (ADOBE DREAMWEAVER)

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

    EITC/CG/BL1
    DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE VISUALISASI 1D (BLENDER) XNUMX

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

    EITC/CG/BL2
    DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE VISUALISASI 2D (BLENDER) XNUMX

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

    EITC/CG/SU
    DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE GRATISISIS (SKETCHUP)

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

    EITC/CG/GIMP
    RASTER GRAPHICS PROSESING SOFTWARE (GIMP)

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

    PREV
    NEXT

    PENTING EITCA/CG

    "Penting banget yen pelatihan kasebut entuk sertifikat internasional sanajan sinau lan pemeriksaan isih adoh ... aku rumangsa kursus kasebut kudu luwih populer."

    Marie

    TOULOUSE, FRANSI
    "Akeh katrangan. Pendhidhikan ing tingkat sing dhuwur. Kemungkinan kanggo konsultasi karo tutor. Kejelasan konten."

    CARL

    GOTHENBURG, SWEDEN

    MITCH

    NEW YORK, USA
    "Aku seneng banget program latihan, menehi perspektif seger kanggo grafis komputer."

    Akademi Sertifikasi IT Eropa yaiku keterangan pakar lengkap kerangka mbuktekake kabisan ing tantangan profesional lan maju karir digital.

    Kanthi Akademi EITCA, sampeyan bakal ngakses sawetara program Sertifikat IT Eropa kanthi diklumpukake kanggo nyedhiyakake kapabilitas kanggo kepakaran sampeyan.

    EITCA ACADEMI lan EITC CUKAIAN PROGRAM PROGRAM

    1000 +

    JAMINAN PROGRAM KURIKULUM

    70 +

    EITC LAN EITCA ACADEMY CERTIFICATIONS TAMPILAN

    1 000 000+

    INDIVIDU 40+ NEGARA KONEKTOR DENGAN STANDARD

    50 000 000+

    PERSON-JAM IKLAN PEMBANGUNAN KEMAHIRAN ING ING MACAM

    20 000 +

    FOLLOWS LAN RENIMUKAN SARI ING WISAN EU lan ABROAD

    MELENGKULKAN KODE SUBSIDY 80%

    Kode subsidi mung valid sajrone wektu sing cocog, yaiku nganti pungkasan tanggal 30/11/2020. Ditrapake Subsidi 80% kanthi nyuda biaya ing Akademi EITCA sing dipilih ing pirang-pirang papan. Kanggo kode subsidi kasebut bakal diaktifake, sampeyan mbutuhake alamat e-mail sampeyan. Sawise ngirim kode subsidi menyang alamat email sampeyan lan ngrampungake formalitas pendaptaran sertifikasi EITCA sadurunge deadline validitas kode subsidi sampeyan bakal dijamin papan subsidi EITCI sing dijamin ing Akademi EITCA, sing ditrapake kanggo kabeh peserta program ing saindenging jagad, loro saka EU lan saka luar negeri. Akses sing disengkuyung menyang Akadikasi Sertifikasi IT Eropah minangka bagean saka komitmen EITCI ing dhukungan Digital Skills lan Coalition Jobs dening Komisi Eropa.

      NDUWUR
      Pilih mata uang sampeyan
      EUREuro