×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

Apa sampeyan ngerti yen Keamanan yaiku paling kuat cabang saka IT?Lan bakal tetep kaya ngono. Entuk sertifikasi EU ing Keamanan IT kanthi online.

Kasedhiya kanggo 80% EITCI DSJC SUBSIDY UNTIL 30/11/2020 KANGGO SUBSIDY LUKA KODE KE INBOX email sampeyan

Kode kasebut ngidini diskon 80% kanggo sertifikat Akademi Akademi EITCA nganti akhir 30/11/2020. Panggonan sing diwatesi diwatesi. Sampeyan bisa Book panggonan 24 jam kanthi ngirim kode menyang email sampeyan.

EITCA/IS ACADEMY KESIMPULAN INFORMASI

Akademi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa

Sertifikasi EECA EU resmi kanggo ahli keamanan informasi.

Kanthi on-line lan Akademi sertifikasi Keamanan Informasi Informasi Eropa saka Brussels EU, sing dipimpin dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa.

Misi utama Akademi EITCA yaiku nyedhiyakake standar sertifikasi kompetensi resmi adhedhasar EU, sing diakoni internasional, sing bisa diakses kabeh pihak sing kasengsem kanggo ndhukung pangembangan Masyarakat Informasi kanthi luwih akeh EU lan ekonomi global.

Standar kasebut adhedhasar sertifikasi EITCA/IS Academy lan klompok sertifikasi EITC sing gegandhengan. Biaya total kanggo sertifikasi EITCA/IS yaiku 1100 Euro, nanging amarga dana EITCI, biaya kasebut bisa dikurangi kanthi 80% (saka 1100 Euro dadi 220 Euro) kanggo kabeh peserta sing berminat (preduli status, papan kanggo manggon lan kewarganegaraan) sing diwenehake dhukungan saka komunitas digital klebu.

Sertifikasi Akademi EITCA kalebu akses terbuka menyang materi pendhidhikan lan platform e-learning.

Cara kerjaneing 3 langkah-langkah prasaja

(sawise sampeyan milih Akademi EITCA utawa sawetara sertifikat EITC sing dipilih saka katalog EITCA/EITC)

Sinau & praktek

Tindakake kurikulum on-line ing nyiapake ujian. Ora ana jam kelas, sampeyan sinau lan praktik nalika sampeyan bisa.

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake sampeyan njupuk ujian on line EITC kanthi lengkap. Sawise ngliwati kabeh sampeyan entuk sertifikat Akademi Akademi EITCA.

Bukak karir

EU ngetokake sertifikat Akademi EITCA kanthi suplemen lengkap yaiku bukti resmi sampeyan.

Sinau & praktek on-line

Tindakake materi mbukak-akses kanggo nyiapake ujian. Ora ana jam kelas, sampeyan sinau nalika bisa.

  • EITCA Academy klompok program EITC
  • Saben program EITC dawane 15 jam
  • Saben program EITC netepake orane katrangan babagan ujian on-line sing relevan
  • Sampeyan nggunakake platform e-learning Academy EITCA kanthi akses 24/7 kanggo mbukak bahan lan didaktik
  • Sampeyan uga entuk akses menyang piranti lunak sing dibutuhake

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake sampeyan njupuk ujian on line EITC kanthi lengkap. Sawise ngliwati kabeh sampeyan entuk sertifikat Akademi Akademi EITCA.

  • Sampeyan entuk sertifikat Akademi Akademi Grafis Akademi EITCA/IS Computer
  • EITCA/IS tambahan Diploma
  • Kajaba iku 12 sertifikat EITC sing gegandhengan
  • Kabeh dokumen sing ditanggepi lan dikonfirmasi ing Brussels, dikirim menyang sampeyan internasional
  • Kabeh dokumen uga ditanggepi ing formulir elektronik permament kanthi e-verifikasi

Bukak karir

Sijil Akademi Akademi EITCA kanthi tambahan lan sertifikat sertifikat EITC kanthi nyata.

  • Kalebu lan pertunjukan ing CV sampeyan
  • Setel menyang kontraktor utawa juragan sampeyan
  • Buktekake kemajuan profesional
  • Tampilake kegiatan sampeyan ing pendhidhikan internasional lan pangembangan diri
  • Temokake posisi kerja sing dikepengini, entuk promosi utawa golek kontrak anyar
  • Gabung karo komunitas Cloud EITCI

EITCA/IS ACADEMY KESIMPULAN INFORMASI
Kriptografi Modern - Keamanan Jaringan

  • Ceramah, informasi lan laboratorium interaktif keamanan interaktif interaktif liwat Internet (kanthi piranti lunak uji coba gratis sing dibutuhake)
  • Program komprehensif kalebu 12 kursus EITC (180 jam) kanthi akses menyang piranti lunak piranti lunak lan konsultasi staf didaktik, bisa dirampungake sajrone setaun
  • Proses ujian lan sertifikasi kanthi lengkap liwat Internet nganggo sertifikat Keamanan Informasi Informasi EU sing diterbitake ing Brussel kanthi kertas lan e-form
  • Tingkat kesulitan adaptasi cocog kanggo desainer grafis lan pemula sing ora duwe kapabilitas sadurunge ing keamanan informasi

etca-is-1024x721EITCA/IS Informasi Akademi Keamanan Informasi minangka bukti adhedhasar resmi EU, bukti internasional babagan kompetensi, ngerteni pengetahuan teoritis lan keterampilan praktis ing keamanan informasi informasi. Iki minangka implementasi Agenda Digital Komisi Eropa kanggo Eropa ing Eropa 2020 Strategi babagan penyebaran lan sertifikasi kompetensi digital.

Lingkup program Akademi Keamanan Informasi EITCA/IS fokus ing ilmu kanggo mesthekake fungsi sistem informasi sing bener babagan kerahasiaan, keandalan lan integritas data sing diproses. Saiki dadi salah sawijining bidang Teknologi Informasi sing paling sensitif. Pangembangan masarakat informasi lan ekonomi adhedhasar ilmu ora mung mbutuhake virtualisasi proses ekonomi lan sosial ing endi wae, nanging uga tingkat ancaman IT lan kerentanan informasi sing kena pengaruh serangan lan manipulasi potensial. Pengetahuan lan katrampilan khusus ing bidang keamanan informasi, sing dikonfirmasi kanthi resmi lan sertifikat Keamanan Informasi EITCA/IS internasional, minangka komponen kompetensi profesional sing penting ora mung ing profesi sing ana gandhengane karo keamanan informasi, nanging uga ing profesi liyane sing duwe tanggung jawab sing gegandhengan kanggo operasi lan panggunaan sistem informasi lan jaringan komputer (kalebu utamane sektor finansial sing wis komputerisasi utawa sektor perusahaan lan perusahaan gedhe, uga ing organisasi sing ngolah informasi sipil sensitif kayata institusi administrasi, kesehatan, lsp.). Program EITCA/IS ditujukan kanggo karyawan ing sektor ekonomi apa wae, sing kerjaane ana gandhengane karo pangolahan data ing sistem informasi, uga kanggo spesialis TI lan kabeh wong liya sing kepengin ngalami masalah keamanan informasi, sing pengin entuk utawa nggedhekake katrampilan. ing wilayah iki. Konfirmasi resmi ketrampilan kasebut kanthi sertifikat resmi EU EITCA/IS nambah nilai kasebut. Sertifikat EITCA/IS nyedhiyakake bukti kompetensi profesional ing bidang keamanan informasi sing diproses ing sistem elektronik (kalebu ancaman keamanan, metode kriptografi, teori dhasar-dhasar keamanan informasi, metode kanggo manajemen keamanan informasi, aspek formal lan legal keamanan IT, minangka uga konsep teknis lan panggunaan teknologi sing luwih spesifik babagan keamanan jaringan komputer lan keamanan sistem informasi). Entuk sertifikat Akademi EITCA/IS digandhengake karo entuk ilmu lan lulus ujian pungkasan sajrone 12 kursus EITC tunggal sing dadi Akademi (uga kasedhiya kanthi kapisah minangka sertifikasi EITC). Katrangan lengkap bisa ditemokake ing Kaca FAQ.

Program Akademi Keamanan Informasi EITCA/IS kalebu 12 sertifikat EITC tunggal (kursus sertifikasi Teknologi Informasi Eropa) kanthi jumlah 180 jam kontaktaktis (15 jam kanggo saben sertifikat EITC).
Dhaptar sertifikasi EITC sing kalebu ing program Akademi Keamanan Informasi EITCA/IS lengkap, sesuai karo spesifikasi Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa EITCI, kaya ing ngisor iki. Sampeyan bisa ngeklik sertifikasi EITC kanggo nampilake program rinci.

Sertifikat EITC individu uga bisa dituku kanthi kapisah, tanpa kudu tuku akademi lengkap, nanging ing kasus iki ora ana dhukungan EU.

Akademi Keamanan Informasi EITCA/IS minangka program pelatihan lan sertifikasi lanjutan kanthi isi dhaktik ekstensif, padha karo pasinaon pascasarjana internasional sing dikombinasikake karo pelatihan tingkat industri, lan ngluwihi penawaran pelatihan grafis standar ing macem-macem bidang grafis komputer sing kasedhiya ing pasar. Konten program sertifikasi Akademi EITCA ditemtokake lan distandardisasi dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa EITCI ing Brussels. Program iki diterusake kanthi sukses amarga kemajuan IT sing cocog karo pedoman Institut EITCI lan tundhuk akreditasi berkala.

Sertifikasi khusus sing diduweni peserta sawise ngrampungake Akademi EITCA/CG kalebu sertifikat Akademi Grafis Komputer EITCA/CG lan 9 sertifikat EITC/CG tartamtu. Spesimen kabeh sertifikat kasebut ditampilake ing ngisor iki:

etca-cg-1024x721EITC-CG-BL1-AAH08101234-Suplemen EITC-CG-BL2-AAH08101234-Suplemen EITC-CG-APS-AAH08101234-Suplemen EITC-CG-AIDF-AAH08101234-Sup EITC-CG-AI-AAH08101234-Suplemen EITC-CG-AF-AAH08101234-Suplemen EITC-CG-AD-AAH08101234-Suplemen EITC-CG-SU-AAH08101234-Suplemen EITC-CG-GIMP-AAH08101234-Suplemen

Sertifikat EITCA lan EITC ngemot jeneng peserta, jeneng program sertifikasi, tanggal diterbitake lan ID sertifikasi unik. Sertifikat EITC uga menehi katrangan isi program rinci uga asil skor persentase ujian lan kode QR adhedhasar validasi on-line otomatis saka sertifikat. Sistem pemindaian kode QR nyedhiyakake pangenalan mesin kanthi gampang lan otomatisasi validasi sertifikat, nanging validasi manual babagan keaslian lan rincian sertifikasi uga bisa ditindakake kanthi menehi ID sertifikasi lan jeneng mburi sing nduwe ing layanan validasi EITCI. Ing layanan validasi EITCI, kabeh sertifikasi pribadi disimpen lan yen kelangan sertifikasi fisik masalah tambahan bisa dipesan saka kana. Uga ana kemungkinan ndownload sertifikasi pribadi ing format PDF. Sertifikat EITCA uga diiringi suplemen sertifikasi kanthi rinci babagan konten program Akademi EITCA (nampilake kabeh data kasebut ing bentuk gabungan bebarengan karo asil persentase sing diitung). Kabeh sertifikat diakreditasi dening lembaga sertifikasi Teknologi Informasi Eropa EITCI.

Proses sinau uga prosedur pamriksan ing Akademi EITCA ditindakake kanthi adoh ing platform e-learning. Proses didaktis, sing ditindakake liwat Internet kanthi nggunakake piranti apa wae klien, fleksibel ing babagan wektu lan papan, ngilangi syarat kehadiran fisik peserta lan ngilangi alangan aksesibilitas (kayata alangan geografis utawa zona wektu).

Sawise mlebu kanggo peserta program EITCA/EITC sing dipilih, entuk akses menyang lingkungan e-learning pribadi sing duwe metodologi belajar asynchronous, tanpa syarat wektu.

EITC/EITCA eaktivitas e-learning nuding:

  • Proses didaktik bisa diwiwiti kapan wae (rekrutmen mbukak ing saindenging taun) lan bisa ditindakake sawayah-wayah (umpamane ing wayah sore utawa akhir minggu) lan saka lokasi wae, nggunakake piranti klien kanthi akses Internet.
  • Nganyari lan sumber didaktik sing dienggo terus kasedhiya kanggo peserta 24/7 ing platform e-learning.
  • Skop isi kontactactical ngidini nyesuaikan proses sinau kanggo kabutuhan para pamula lan peserta maju.
  • Kabeh isi didaktik kasedhiya minangka sumber elektronik ing platform e-learning (e-kuliah, e-latihan lan e-laboratorium).
  • Saben program EITC bisa dirampungake sanajan mung 2 dina, dene program Akademi EITCA bisa rampung ing wektu sing cocog karo jumlah program EITC sing ngemot, umpamane ing EITCA/CG Academy bakal 18 dina (wektu standar umume) rampung wis setaun.
  • Nanging ora ana syarat-syarat wektu kanggo ngrampungake program EITC/EITCA, lan wektu rampung kanthi gumantung karo pilihan peserta kanggo intensitas sinau.

Proses didaktik interaktif EITC/EITCA ing platform e-learning kalebu kasedhiyan konsultasi tanpa watesan. Konsultasi on-line bisa diwiwiti kapan wae dening peserta sing mbutuhake pitulung.

Gumantung saka kabutuhan peserta, konsultasi bisa diwatesi kanggo njawab pitakon tartamtu utawa ngrampungake masalah sing ana gandhengane karo program didaktis. Uga bisa ditambahake menyang tutorial lan saran, nganti pendekatan didaktik individu adhedhasar kemajuan peserta. Konsultasi adhedhasar sistem komunikasi platform e-learning uga kontak e-mail individu lan yen dibutuhake obrolan wektu nyata karo para ahli.

Platform e-learning ngolah statistik kabeh kegiatan sinau saka peserta sajrone implemenasi program didaktik lan kanthi mangkono ngidini ahli konsultasi kanggo menehi ciri khusus kanggo mbiyantu kabutuhan belajar peserta. Laporan kegiatan terperinci disiapake kanthi otomatis dening platform lan diwenehake menyang ahli konsultasi supaya bisa ngerti bagean endi saka program sing paling masalah lan mbutuhake fokus. Model tutor lan pelatih individu gumantung karo kabutuhan sinau para peserta adhedhasar aproach sing padha ing universitas sing unggul lan ditondoi kanthi nambah efektifitas belajar uga menehi motivasi kanggo peserta kanggo nambah upaya sinau nalika padha mutusake miwiti bantuan konsultasi.

cs

Didaktik on-line mesthi diprogram menyang kursus EITC sing mungkasi pemeriksaan EITC kanthi remot sing ditindakake liwat Internet, tanpa kudu ngrampungake fisik ing pusat pemeriksaan. Pamriksan kasebut duwe wujud tes tertutup, kalebu 15 pitakonan tes kaping pilihan kanthi acak babagan konten kursus EITC sing diwenehake. Tes remot iki dijupuk dening peserta ing platform e-learning (ing ngendi peserta kasebut dituduhake karo tes interaktif sing nindakake pilihan uji coba kanthi acak, kemampuan kanggo bali mangsuli utawa mangsuli pitakon lan watesan wektu lan watesan wektu yaiku 45 menit). Skor lulus ujian EITC yaiku 60% jawaban positif nanging gagal nggayuh watesan iki ngidini peserta njupuk maneh ujian tanpa beya tambahan (ana 2 nyoba uji coba gratis, sawise tes seleksi maneh mbutuhake mbayar pambayaran kanthi jumlah 20 Euro sing bisa diproses) . Peserta bisa njupuk uji lulus kanggo ningkatake skor kanggo presentasi sing luwih apik ing sertifikasi.

Rampung kabeh ujian EITC sing dadi asil sertifikasi EITCA kanggo nerbitake menyang peserta sing sertifikasi EITCA Academy sing relevan, bebarengan karo kabeh sertifikat EITC. Ora ana pemeriksaan Akademi EITCA tambahan (pamriksan kasebut mung ditugasake kanggo kursus EITC, ngliwati saben asil kasebut kanthi sertifikasi sertifikat EITC, nalika sertifikasi Akademi EITCA mung ditokake sawise ngliwati klompok EITC sing relevan). Nilai sing diwenehake ing sertifikasi Akademi EITCA minangka skor kabeh sertifikasi EITC sing kalebu Akademi EITCA tartamtu. Kabeh prosedur diwenehake kanthi mbatalake ing Brussels lan ceritigned dikirim menyang peserta, nalika sertifikasi digital disimpen kanthi layanan validasi EITCI.

Proses sertifikasi bebarengan karo kabeh pamriksan ditindakake kanthi jarak adoh ing platform e-learning modern ing mode asynchronous. Thanks kanggo fleksibel proses didaktik e-learning sing diatur bebarengan karo kabeh pemeriksaan sing ditindakake kanthi jarak jauh lan asynchronously liwat Internet (ngidini kalenturan paling dhuwur ing wektu kanthi peserta dhewe ngatur kegiatan sinau kanthi kepenak), ngarsane fisik saka peserta ora perlu , mulane akeh alangan sing nyingkirake.

Sertifikasi Akademi EITCA lan EITC kompatibel karo Sistem Transfer Kredit lan Akumulasi Eropa (kanthi cekak ECTS). Yen sampeyan sinau ing universitas Eropa (ora kudu ing UE nanging ing negara sing melu standar ECTS) sampeyan bisa ngetrapake kursus EITCA Academy utawa kursus EITC kanggo program pasinaon utawa pascasarjana sing isih ana ing sistem pendidikan tinggi tingkat nasional. Iki bisa ditindakake amarga sertifikasi EITCA Academy lan EITC minangka kompatibilitas standar ECTS, lan wis menehi skor ECTS miturut spesifikasi standar. Nanging, isih ana keputusan ing sisih administrasi universitas kanggo nampa utawa nolak akuntansi ngrampungake kursus sertifikasi EITC tartamtu ing program studi akademik sampeyan (priksaan kasebut kudu dikirim menyang kantor Dekan bebarengan karo sertifikasi EITC/EITCA sing relevan lan suplemene). Sertifikasi EITC lan EITCA diwenehake karo suplemen program rinci (sesuai karo standar referensi EU Suplemen Diploma) sing bakal ngidini pertimbangan kesetaraan kontinu karo kursus universitas sing relevan utawa jumlah kualifikasi lan kompetensi sing cocog, uga dening universitas ing negara sing ora melu sistem ECTS. Yen sampeyan sinau ing universitas sing wis nampa kredit EITC/EITCA ECTS tinimbang proses iki mesthine kanthi otomatis. Sampeyan uga penting kanggo nimbang nilai tambah kanggo tumindak akademik sampeyan ing program sinau lanjutan adhedhasar Brussels, sing nalika ditampilake ing universitas nambah kasempatan kanggo karir akademik pascasarjana yen sampeyan bakal kasengsem (kayata studi doktoral).

Akademi EITCA kalebu klompok kursus sertifikasi EITC individu lan masing-masing ditugasake kanthi jumlah kredit ECTS (biasane saka 3 nganti 5 kredit ECTS ing saben kursus EITC), dianugerahi pemegang sertifikasi bebarengan karo sertifikasi sawise pamriksan. Skala biji adhedhasar perkantage EITC/EITCA uga kompatibel karo skala biji ECTS, saengga bisa nyengkuyung asil panrima eksternal. Sistem Transfer lan Akumulasi Kredit Eropa (ECTS) dadi standar adhedhasar UE kanggo mbandhingake prestasi akademik lan kinerja siswa pendidikan tinggi ing saindenging Uni Eropa lan negara-negara Eropa liyane sing pengin melu standar ECTS. Kanggo kursus sing sukses, wis entuk kridit ECTS sing relevan. Kredit ECTS dadi referensi kanggo mbandhingake kompleksitas kursus ing macem-macem institusi pendhidhikan sing luwih dhuwur lan perjanjian ing antarane institusi kasebut kanggo ngakoni kursus sing wis rampung ing macem-macem institusi adhedhasar kredit ECTS sing ndhukung ijol-ijolan siswa internasional UE lan sinau ing luar negeri. Perlu dielingake manawa akeh negara duwe standar sing padha, sing uga bisa menehi kredit ECTS kanthi gampang. Entuk kredit ECTS ing program EITC/EITCA mesthine bakal nambah positif ing tumindak akademik sampeyan ing universitas apa wae.

Sawise subsidi EITCI, EITCA/IS Information Security Academy menehi bukti kompetensi IT profesional bisa diakses internasional ing ragad 80% EITCI kanggo warga Eropa lan non-EU ing saindenging jagad (tanpa preduli nasionalitas lan status), ngidini entuk sertifikasi Keamanan Informasi profesional sing ditanggepi ing Brussels sajrone bagian sekedhik saka biaya sing gegandhengan karo sinau ing luar negeri ing EU.

Gawe lan konfirmasi kanthi resmi grafis & katrampilan desain profesional karyawan kanthi online ing Brussels.

Yen sampeyan utawa organisasi kasengsem ing program kasebut, dana EITCI bakal ngaktifake 80% pengurangan biaya IT Certification Academy Eropa promosi penyebaran standar (EITCI subsidi ragad sah bener ing saindenging jagad kanggo warga Eropa lan non-EU tanpa preduli. status pagawean).

eu

Elinga yen sampeyan bisa tuku saben sertifikasi EITC, nanging ing EITCA/IS Academy sampeyan entuk akses menyang kabeh ndhuwur

Partisipasi ing EITCA/IS Academy saengga ngirit sampeyan € 220 lan ing kasus nggunakake diskon subsidi 80% EITCI, luwih saka sampeyan (biaya kapisah 12 sertifikat EITC ing ndhuwur yaiku € 1320, nalika EITCI 80% EITCA subsidi/IS papan sing nutupi kabeh mau mung € 220).

Akademi Keamanan Keamanan EITCA/IS Sertifikat Keamanan IT (EITCA/IS): nguatake individu minangka ahli ing keamanan IT, yaiku salah sawijining cabang Teknologi Informasi sing penting lan nggawe sing penting kanggo pasar proyek modern ing sektor ekonomi industri sing nemen. Wigati dimangerteni manawa ragad bakal dikirangan € 220 ing ngisor subsidi 80% EITCI. Bayi kalebu sertifikasi EITCA/IS lan 12 sertifikasi EITC.  1,100.00 Read More TINDAK KULIT TAPAK

Pedoman Eropa

Implementasine kanthi lengkap ing Agenda Digital Komisi Eropa kanggo Eropa ing Keamanan Informasi kompetitif konfirmasi

E-learning kanthi cepet

Sampeyan bisa ngrampungake EITCA/IS Academy kanthi cepet sajrone setaun

Standar dikenali

Luwih saka 100 000 sertifikat EITCA EU sing diterbitake ing saindenging jagad kanthi perusahaan internasional utama sing menehi sertifikasi personel ing EITCA

Akses menyang piranti lunak

Supaya sinau lan nyiyapake kanthi becik ing pamriksan EITCA sing adoh sampeyan entuk akses nyoba menyang kabeh piranti lunak sing relevan

KESELAMATAN INFORMASI KAJIAN ING RUMAH BISA ING ING APLIKAN LAN GET EU DITULU

Sampeyan layak kanggo subsidi 80% EITCI, nanging winates ing wektu lan jumlah papan kanggo EITCA/IS Academy

Ojo golek ING FREE ID IT DAPAT-ING SUKU DENGAN ID IT 03 dina 12 jam 54 menit 04 Detik

    Subsidi EITCI 80% kanggo Akademi EITCA bener nganti pungkasan 30/11/2020. Sampeyan bisa ngirim kode subsidi menyang e-mail - supaya ora ilang.

    Pitakon Top kanggo ngumpulake ing EITCA/IS ACADEMY

    Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake ringkesan babagan partisipasi ing EITCA/IS Academy sing bisa dianggep. Elinga yen sampeyan mutusake kanggo ndhaptar ing program sertifikasi EITC utawa EITCA Academy, sampeyan bisa mundur sajrone 30 dina lan nampa mbalekaken lengkap.

    CUTI KOMUNIKASI IT

    Sertifikasi IT Eropa sing ditanggepi ing Brussels minangka standar panjelasan kompetensi sing dikembangake lan nyebar wiwit taun 2008

    UP TO DATE KURIKULUM

    Kurikulum kanthi tingkat kemajuan wiwit wiwitan dadi profesional sing bisa dirampungake sanajan 1 wulan

    PEMBELAJARAN DAERAH BASA

    Prosedur sertifikasi kanthi lengkap kanthi konsultasi online lan pemeriksaan remot - sinau saka ngendi wae kapan wae

    ATTESTMENT KEMAHIRAN KOMPETENSIF

    Sertifikat Akademi EITCA kanthi tambahan lan kabeh sertifikat EITC sing ditanggepi ing Brussel kanggo konfirmasi katrampilan sampeyan

    PRAKTIKAN DENGAN SOFTWARE

    Tangan ing piranti lunak sing relevan karo akses nyoba minangka bagean kanggo nyiyapake unsur praktis saka prosedur sertifikasi

    80% SUBSIDY EITCI

    Ditrapake kanggo kabeh peserta, preduli saka kewarganegaraan, omah lan status, nyuda biaya Akademi EITCA kanthi 80% nganti € 220

    PENDIDIKAN TOMMOROW, HARI INGGO

    Pendhidhikan lan pemeriksaan jarak jauh menehi kebebasan kanggo ngakses sertifikasi EITCA/EITC ing EU ing endi wae lan kapan wae sekedhik saka biaya sing ana hubungane karo luar negeri ing Brussels, EU. Pembangunan kompetitif digital sing bermutu ora mung mupangate sampeyan kanthi pribadi, nanging uga minangka bagean saka tuwuhing komunitas informasi ing saindenging jagad, nggunakake pasar global lan ekonomi digital tommorow. Sampeyan ora mung kanggo sampeyan utawa mbesuk EU.

    Institut EITCI
    Akademi EITCA dadi pirang-pirang program sertifikasi EITC sing gegandhengan, sing bisa dirampungake kanthi dhewe, cocog karo standar pelatihan profesional tingkat industri IT. Sertifikasi EITCA lan EITC minangka keterangan penting kanggo keahlian IT lan keterampilan IT sing relevan, nguatake individu ing saindenging jagad kanthi konfirmasi kompetensi lan ndhukung karir. Standar Sertifikasi IT Eropa sing dikembangake dening EITCI Institute wiwit taun 2008 kanggo ningkatake literasi digital, nyebarake kompetensi IT profesional ing sinau dawa lan nglawan pengecualian digital kanthi ndhukung wong sing ora duwe kabisan, uga wong sing duwe status sosio-ekonomi lan pre-ekonomi sing sithik. Pemuda sekolah tersiér. Iki salaras karo pedoman saka Digital Agenda kanggo Eropa sing dituduhake ing pilar kanggo promosi literasi, katrampilan digital lan inklusi.

    Perbandingan Akademi Keamanan Informasi EITCA/IS lan sertifikat EITC

    • SIJIL SINGLE EITC
    • € 110
      ora dana EITCI kasedhiya kanggo EITC Certificate
    • Sertifikasi sing dipikolehi: Siji sing milih EITC Certificate
    • Isi program: 15 jam (bisa rampung sajrone 2 dina)
    • Sinau lan ujian: Kanthi rame, ing jadwal sampeyan
    • Ujian maneh: Ora winates, gratis
    • Konsultasi didaktik ahli: Tanpa wates, on-line
    • Akses: Cepet kanthi nyoba piranti lunak sing diwenehake
    • Sarat: Ora ana subsidi EITCI, ora ana watesan wektu rampung

    EITC/IS/ACNS
    Kasedhiya NETWORKS KOMPUTER ADVANCED

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    Ketoke ing EITCA/IS ACARAEM GRAPHICS KOMPUTER

    EITC/IS/EEIS
    KESELAMATAN INFORMASI EKONOMI ELEKTRONIK

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

    EITC/IS/CF
    FUNGSUR KRYPTOGRAPHY

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

    EITC/CG/AF
    ANIMASI INTERAKTIF LAN GRAPHICS DESIGN SOFTWARE (ADOBE FLASH)

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

    EITC/IS/FAIS
    ASPEK FORMAL INFORMASI KESELAMATAN

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

    EITC/IS/OS
    SISTEM OPERATING

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

    EITC/IS/QCF
    FANTAMENTALS QUANTUM CRYPTOGRAPHY

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

    EITC/IS/SMMOS
    PENGURUSAN KESELAMATAN DI SISTEM OPERATIS MIKROSOFT

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

    EITC/QI/QIF
    INFORMASI QUANTUM lan FANTAMENTAL KOMPUTEN QUANTUM

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

    EITC/FC/CCT
    TEORI KOMPUTERI

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

    EITC/CN/SCN1
    NETWORKING KOMPUTER 1

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

    EITC/CN/SCN2
    NETWORKING KOMPUTER 2

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

    PREV
    NEXT

    PILIHAN AKADEMIK EITCA

    "Penting banget yen pelatihan kasebut entuk sertifikat internasional sanajan sinau lan pemeriksaan isih adoh ... aku rumangsa kursus kasebut kudu luwih populer."

    Marie

    TOULOUSE, FRANSI
    "Akeh katrangan. Pendhidhikan ing tingkat sing dhuwur. Kemungkinan kanggo konsultasi karo tutor. Kejelasan konten."

    CARL

    GOTHENBURG, SWEDEN

    MITCH

    NEW YORK, USA
    "Aku seneng banget program latihan, menehi perspektif seger kanggo grafis komputer."

    Akademi Sertifikasi IT Eropa yaiku keterangan pakar lengkap kerangka mbuktekake kabisan ing tantangan profesional lan maju karir digital.

    Kanthi Akademi EITCA, sampeyan bakal ngakses sawetara program Sertifikat IT Eropa kanthi diklumpukake kanggo nyedhiyakake kapabilitas kanggo kepakaran sampeyan.

    EITCA ACADEMI lan EITC CUKAIAN PROGRAM PROGRAM

    1000 +

    JAMINAN PROGRAM KURIKULUM

    70 +

    EITC LAN EITCA ACADEMY CERTIFICATIONS TAMPILAN

    1 000 000+

    INDIVIDU 40+ NEGARA KONEKTOR DENGAN STANDARD

    50 000 000+

    PERSON-JAM IKLAN PEMBANGUNAN KEMAHIRAN ING ING MACAM

    20 000 +

    FOLLOWS LAN RENIMUKAN SARI ING WISAN EU lan ABROAD

    MELENGKULKAN KODE SUBSIDY 80%

    Kode subsidi mung valid sajrone wektu sing cocog, yaiku nganti pungkasan tanggal 30/11/2020. Ditrapake Subsidi 80% kanthi nyuda biaya ing Akademi EITCA sing dipilih ing pirang-pirang papan. Kanggo kode subsidi kasebut bakal diaktifake, sampeyan mbutuhake alamat e-mail sampeyan. Sawise ngirim kode subsidi menyang alamat email sampeyan lan ngrampungake formalitas pendaptaran sertifikasi EITCA sadurunge deadline validitas kode subsidi sampeyan bakal dijamin papan subsidi EITCI sing dijamin ing Akademi EITCA, sing ditrapake kanggo kabeh peserta program ing saindenging jagad, loro saka EU lan saka luar negeri. Akses sing disengkuyung menyang Akadikasi Sertifikasi IT Eropah minangka bagean saka komitmen EITCI ing dhukungan Digital Skills lan Coalition Jobs dening Komisi Eropa.

      NDUWUR
      Pilih mata uang sampeyan
      EUREuro