×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

Gunakake 80% EITCA ACADEMY DSJC subsidi nganti 27/9/2022 – SUBSIDI SAIKI SAIKI DILAKUKAN – SAIKI BISA MENERUSI

Subsidi kasebut ngilangi biaya 80% saka program Sertifikasi Akademi EITCA nalika didaftarake dening 27/9/2022. Subsidi sampeyan saiki diaktifake. Sampeyan bisa ngirim kode subsidi menyang email supaya bisa digunakake mengko utawa ing piranti liyane.

EITCA/IS ACADEMY KESIMPULAN INFORMASI

Akademi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa

Sertifikasi EECA EU resmi kanggo ahli keamanan informasi.

Akademi Sertifikasi Keamanan IT Eropa kanthi online lan diakses sacara internasional saka Brussels EU, diatur dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa - standar kanggo mbuktekake katrampilan digital cybersecurity.

Misi utama Akademi EITCA yaiku nyebar ing saindenging jagad standar sertifikasi kompetensi resmi adhedhasar EU, sing diakoni internasional, sing bisa diakses kabeh pihak sing kasengsem kanggo ndhukung pangembangan Masyarakat Informasi lan luwih akeh EU lan ekonomi global.

Standar kasebut adhedhasar Sertifikasi Akademi EITCA/IS gabungan kalebu 12 Sertifikasi EITC sing relevan. Biaya total kanggo Sertifikasi EITCA/IS yaiku 1100 Euro, nanging amarga subsidi EITCI, biaya kasebut bisa dikurangi 80% (saka € 1100 dadi € 220) kanggo kabeh peserta sing kasengsem (preduli saka negara panggonan lan kewarganegaraan) kanggo dhukungan saka Koalisi Keahlian Digital lan Pekerjaan Komisi Eropa.

Biaya Akademi EITCA/IS kalebu Sertifikasi, bahan pendidikan referensi sing dipilih lan konsultasi didaktik.

Cara kerjaneing 3 langkah-langkah prasaja

(sawise sampeyan milih Akademi EITCA utawa sawetara sertifikat EITC sing dipilih saka katalog EITCA/EITC)

Sinau & praktek

Tindakake kurikulum online kanggo nyiapake ujian. Ora ana jam kelas, sampeyan sinau lan latihan nalika sampeyan bisa.

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake sampeyan njupuk ujian on line EITC kanthi lengkap. Sawise ngliwati kabeh sampeyan entuk sertifikat Akademi Akademi EITCA.

Bukak karir

EU ngetokake Sertifikat Akademi EITCA kanthi tambahan rinci minangka bukti resmi babagan kompetensi sampeyan.

Sinau & praktek on-line

Tindakake bahan video langkah-langkah saka-baris sing nyiapake kanggo ujian. Ora ana kelas tetep, sampeyan sinau miturut jadwal sampeyan. Ora ana watesan wektu. Konsultasi ahli kalebu.

  • EITCA Academy klompok program EITC
  • Saben program EITC yaiku Suwene 15 jam
  • Saben program EITC nemtokake ruang lingkup ujian EITC online kanthi retake tanpa wates
  • Akses platform EITCA Academy kanthi referensi kurikulum 24/7 materi konsultasi lan konsultasi tanpa watesan wektu
  • Sampeyan uga entuk akses menyang piranti lunak sing dibutuhake

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake, sampeyan njupuk ujian EITC online (kanthi ujian ulang tanpa wates tanpa biaya tambahan) lan sampeyan diwenehake Sertifikasi EITCA & 12 Sertifikat EITC.

  • Sertifikat Akademi Keamanan IT EITCA/IS sing mbuktekake keahlian keamanan siber sampeyan
  • EITCA/IS tambahan Diploma
  • 12 Sertifikat EITC konstituen ing IS
  • Kabeh dokumen sing diterbitake lan dikonfirmasi ing Brussels kanthi prosedur online sing lengkap
  • Kabeh dokumen sing diterbitake ing formulir digital permament kanthi layanan e-validasi

Bukak karir

Sertifikat Akademi EITCA kanthi suplemen lan kabeh Sertifikat EITC substitusi menehi bukti keahlian sampeyan.

  • Kalebu lan pertunjukan ing CV sampeyan
  • Setel menyang kontraktor utawa juragan sampeyan
  • Buktekake kemajuan profesional
  • Tampilake kegiatan sampeyan ing pendhidhikan internasional lan pangembangan diri
  • Temokake posisi kerja sing dikepengini, entuk promosi utawa golek kontrak anyar
  • Gabung karo komunitas Cloud EITCI

EITCA/IS ACADEMY KESIMPULAN INFORMASI
Kriptografi - Keamanan Jaringan - Pentesting

  • Program Sertifikasi Cybersecurity Eropa Profesional sing diimplementasikake saka jarak jauh kanthi online kanthi bahan sinau referensi kualitas paling dhuwur sing kalebu kurikulum ing proses didaktik langkah-langkah.
  • Program lengkap kalebu 12 Sertifikasi EITC (udakara 180 jam) kanthi akses menyang piranti lunak lan konsultasi ahli, supaya bisa dirampungake sajrone 1 wulan
  • Prosedur ujian lan sertifikasi ditindakake kanthi online kanthi Sertifikat Keamanan IT EITCA sing diterbitake ing Brussels ing wangun digital sing aman & valid.
  • Tingkat kesulitan adaptif cocog kanggo pamula sing ora duwe katrampilan sadurunge ing bidang keamanan informasi, uga kanggo para ahli keamanan siber canggih

Kabeh program sertifikasi EITC ing ngisor iki kalebu ing Akademi Keamanan Informasi EITCA/IS

Elinga yen sampeyan bisa tuku saben sertifikasi EITC, nanging ing EITCA/IS Academy sampeyan entuk akses menyang kabeh ndhuwur

Melu ing Akademi Keamanan Informasi EITCA/IS kanthi 80% EITCI Skills Digital lan Subsidi Koalisi Jobs nyuda ragad sampeyan mung nganti € 220 tinimbang € 1100 ragad biasa. Nalika mlebu ing EITCA/IS Academy tanpa EITCI DSJC Subsidi, sampeyan bakal ngirit € 220 saka nilai € 1320 saka 12 program EITC Sertifikasi IT Eropa sing substituen.

Pedoman Eropa

Implementasi kanthi online pedoman Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa babagan katrampilan profesional lan bukti kompetensi Cybersecurity

E-learning kanthi cepet

Sampeyan bisa ngrampungake EITCA/IS Academy kanthi cepet sajrone setaun

Standar dikenali

Swara 100 000 sertifikat EITC/EITCA ditanggepi ing saindenging jagad kanthi lembaga internasional ngenali standar kasebut

Akses menyang piranti lunak

Kanggo sinau lan nyiapake ujian EITC sing adoh, sampeyan bisa nggunakake akses nyoba vendor menyang piranti lunak sing cocog (umpamane server jaringan, alat pentesting)

KESELAMATAN INFORMASI KAJIAN ING RUMAH BISA ING ING APLIKAN LAN GET EU DITULU

Sampeyan layak kanggo subsidi 80% EITCI (watesan ditrapake ing jumlah panggonan sing disubsidi kanggo Akademi EITCA/IS)

Pitakon Top kanggo ngumpulake ing EITCA/IS ACADEMY

Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake ringkesan babagan partisipasi ing EITCA/IS Academy sing bisa dianggep. Elinga yen sampeyan mutusake kanggo ndhaptar ing program sertifikasi EITC utawa EITCA Academy, sampeyan bisa mundur sajrone 30 dina lan nampa mbalekaken lengkap.

CUTI KOMUNIKASI IT

Sertifikasi IT Eropa sing ditanggepi ing Brussels minangka standar panjelasan kompetensi sing dikembangake lan nyebar wiwit taun 2008

UP TO DATE KURIKULUM

Kurikulum kanthi tingkat kemajuan wiwit wiwitan dadi profesional sing bisa dirampungake sanajan 1 wulan

PEMBELAJARAN DAERAH BASA

Prosedur sertifikasi kanthi lengkap kanthi konsultasi online lan pemeriksaan remot - sinau saka ngendi wae kapan wae

ATTESTMENT KEMAHIRAN KOMPETENSIF

Sertifikat Akademi EITCA kanthi tambahan lan kabeh sertifikat EITC sing ditanggepi ing Brussel kanggo konfirmasi katrampilan sampeyan

PRAKTIKAN DENGAN SOFTWARE

Tangan ing piranti lunak sing relevan karo akses nyoba minangka bagean kanggo nyiyapake unsur praktis saka prosedur sertifikasi

80% SUBSIDY EITCI

Ditrapake kanggo kabeh peserta sing nyuda biaya Akademi EITCA nganti 80% dadi € 220 ing subsidi EITCI sing ndhukung Skill Digital Skills and Jobs Coalition Komisi Eropa

PENDIDIKAN TOMMOROW, HARI INGGO

Pendhidhikan lan pemeriksaan jarak jauh menehi kebebasan kanggo ngakses sertifikasi EITCA/EITC ing EU ing endi wae lan kapan wae sekedhik saka biaya sing ana hubungane karo luar negeri ing Brussels, EU. Pembangunan kompetitif digital sing bermutu ora mung mupangate sampeyan kanthi pribadi, nanging uga minangka bagean saka tuwuhing komunitas informasi ing saindenging jagad, nggunakake pasar global lan ekonomi digital tommorow. Sampeyan ora mung kanggo sampeyan utawa mbesuk EU.

Institut EITCI
Akademi EITCA dadi pirang-pirang program sertifikasi EITC sing gegandhengan, sing bisa dirampungake kanthi dhewe, cocog karo standar pelatihan profesional tingkat industri IT. Sertifikasi EITCA lan EITC minangka keterangan penting kanggo keahlian IT lan keterampilan IT sing relevan, nguatake individu ing saindenging jagad kanthi konfirmasi kompetensi lan ndhukung karir. Standar Sertifikasi IT Eropa sing dikembangake dening EITCI Institute wiwit taun 2008 kanggo ningkatake literasi digital, nyebarake kompetensi IT profesional ing sinau dawa lan nglawan pengecualian digital kanthi ndhukung wong sing ora duwe kabisan, uga wong sing duwe status sosio-ekonomi lan pre-ekonomi sing sithik. Pemuda sekolah tersiér. Iki salaras karo pedoman saka Digital Agenda kanggo Eropa sing dituduhake ing pilar kanggo promosi literasi, katrampilan digital lan inklusi.

Perbandingan Akademi Keamanan Informasi EITCA/IS lan siji sertifikat EITC

  • Sijil EITC Tunggal
  •  110.00
  • Siji sing milih EITC Certificate
  • 15 jam (bisa rampung ing 2 dina)
  • Sinau & ujian:
    Online, ing jadwal sampeyan
  • Konsultasi:
    Tanpa wates, on-line
  • Ujian maneh:
    Ora winates, gratis
  • Akses:
    Instan karo kabeh uji coba piranti lunak sing dibutuhake
  • Ora ana subsidi EITCI, ora ana watesan wektu rampung
  • Ragad sapisan kanggo Sertifikasi EITC sing dipilih
  • 30 dina lengkap dhuwit njamin

EITC/IS/CCTF
DASAR TEORI KOMPUTASIONAL KOMPLEKSITAS

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/CCF
DASAR KRIPTOGRAFI KLASIK

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/ACC
KRIPTOGRAFI KLASIK LANJUT

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/QI/QIF
DASAR INFORMASI KUANTUM

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/QCF
FANTAMENTALS QUANTUM CRYPTOGRAPHY

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/CNF
FUNDAMENTAL NETWORKING KOMPUTER

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/CSSF
DASAR KEAMANAN SISTEM KOMPUTER

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/ACSS
KEAMANAN SISTEM KOMPUTER LANJUT

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/WSA
WINDOWS SERVER ADMINISTRASI

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/LSA
ADMINISTRASI SISTEM LINUX

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/WASF
APLIKASI WEB DASAR KEAMANAN

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/WAPT
TES PENETRASI APLIKASI WEB

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

PREV
NEXT

EITCA/IS ACADEMY PESERTA panemu

"Program sertifikasi profesional ing keamanan IT biasane vendor gumantung. EITCA/IS ora lan mbuktekaken skills cocog ngluwihi panyedhiya teknologi tartamtu."

LORENZO

ROMA, ITALIA
"Katrampilan praktis ing kriptografi kuantum ing program sertifikasi ora ana ing ngendi wae. Matur nuwun!"

KANGGO

DUBLIN, IRELAND

PEDAN

HAMBURG, JERMAN
"Program sertifikasi cybersecurity lanjutan. Jangkoan katrampilan sing komprehensif banget. Disaranake banget."

Akademi Sertifikasi IT Eropa yaiku keterangan pakar lengkap kerangka mbuktekake kabisan ing tantangan profesional lan maju karir digital.

Kanthi Akademi EITCA, sampeyan bakal ngakses sawetara program Sertifikat IT Eropa kanthi diklumpukake kanggo nyedhiyakake kapabilitas kanggo kepakaran sampeyan.

EITCA ACADEMY lan PROGRAM SERTIFIKASI EITC STATISTIK SINGKAT

1000 +

JAM PROGRAM KURIKULUM SERTIFIKASI

100 +

EITC LAN EITCA ACADEMY CERTIFICATIONS TAMPILAN

1+

INDIVIDU 40+ NEGARA KONEKTOR DENGAN STANDARD

50+

PERSON-JAM IKLAN PEMBANGUNAN KEMAHIRAN ING ING MACAM

20 000 +

FOLLOWS LAN RENIMUKAN SARI ING WISAN EU lan ABROAD

KIRIM KODE SUBSIDI EITCI menyang email sampeyan

Kode Subsidi EITCI DSJC nolak 80% biaya kanggo program Sertifikasi Akademi EITCA ing sawetara panggonan sing winates. Kode subsidi wis ditrapake ing sesi sampeyan kanthi otomatis lan sampeyan bisa nerusake pesenan Sertifikasi Akademi EITCA sing dipilih. Nanging yen sampeyan luwih seneng ora kelangan kode lan simpen kanggo nggunakake mengko (sadurunge deadline) utawa nggunakake ing piranti liyane sampeyan bisa ngirim menyang alamat e-mail. Elinga yen Subsidi DSJC EITCI mung sah sajrone periode eligibility, yaiku nganti pungkasan 27/9/2022. Panggonan sing disubsidi EITCI DSJC kanggo Program Sertifikasi Akademi EITCA ditrapake kanggo kabeh peserta ing saindenging jagad. Sinau luwih lengkap babagan Sumpah EITCI DSJC.

    NDUWUR
    Ngobrol karo Dhukungan
    Ngobrol karo Dhukungan
    Pitakonan, keraguan, masalah? Kita kene kanggo mbantu sampeyan!
    Nyambung ...
    Apa sampeyan duwe pitakonan? Takon kita!
    Apa sampeyan duwe pitakonan? Takon kita!
    :
    :
    :
    Apa sampeyan duwe pitakonan? Takon kita!
    :
    :
    Sesi obrolan wis rampung. Matur nuwun!
    Mangga wenehi rating dhukungan sing wis ditampa.
    Good Bad