×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

NGGUNAKI 80% EITCA ACADEMY DSJC SUBSIDY TILL 19/10/2021 SUBSIDI SAIKI wis DITETAPI - Sampeyan bisa ngetrapake

Subsidi ngeculake 80% biaya Sertifikasi EITCA sadurunge 19/10/2021. Subsidi sampeyan saiki wis diaktifake. Sampeyan uga bisa ngirim kode menyang email supaya digunakake mengko sadurunge tenggat wektu.

AKADEMI PENGEMBANGAN WEB EITCA/WD

Akademi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa

Sertifikasi IT Eropa kanggo katrampilan Desain Web seni

Online, sing bisa diakses internasional Akademi Sertifikasi TI Eropa ing Pengembangan Web saka Brussels EU, dipimpin dening Lembaga Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa, EITCI - Otoritas Sertifikasi kanggo katrampilan digital.

Misi Akademi EITCA yaiku nyebarake katrampilan digital sing berkualitas tumrap standar sertifikasi kompetensi adhedhasar EU, sing diakoni internasional, sing bisa diakses kabeh pihak sing kasengsem, nyengkuyung pangembangan masarakat digital lan pangembangan ekonomi & nolak pengecualian digital.

Standar kasebut adhedhasar Sertifikasi Akademi EITCA/WD gabungan kalebu 12 Sertifikasi EITC sing relevan. Ragad siji-wektu kanggo Sertifikasi EITCA/WD yaiku € 1100, nanging amarga subsidi EITCI, biaya kasebut bisa dikurangi nganti 80% - saka € 1100 dadi € 220 - kanggo kabeh peserta sing minat (ora preduli saka negara lan warga negara) kanggo dhukungan saka Komisi Eropa Keterampilan Digital lan Koalisi Pakaryan.

Ragad Akademi EITCA/WD kalebu Sertifikasi, materi video didaktik referensi kurikulum lan konsultasi ahli.

Cara kerjaneing 3 langkah-langkah prasaja

(sawise sampeyan milih Akademi EITCA utawa sawetara Sertifikat EITC sing dipilih saka katalog EITCA/EITC lengkap)

Sinau & praktek

Tindakake bahan video langkah-langkah saka-baris sing nyiapake kanggo ujian. Ora ana kelas tetep, sampeyan sinau miturut jadwal sampeyan. Ora ana watesan wektu. Konsultasi ahli.

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake, sampeyan bakal ujian EITC kanthi online. Sawise lulus kabeh ujian EITC, sampeyan entuk Sertifikat Akademi EITCA. Retake tanpa wates tanpa biaya.

Bukak karir

Sertifikasi Akademi EITCA/WD kanthi 12 sertifikat IT Eropa (EITC) sing resmi mbuktekake keahlian sampeyan ing Web Dev. Upgrade katrampilan web sampeyan wiwit dina iki!

Sinau & praktek on-line

Tindakake bahan video langkah-langkah saka-baris sing nyiapake kanggo ujian. Ora ana kelas tetep, sampeyan sinau miturut jadwal sampeyan. Ora ana watesan wektu. Konsultasi ahli kalebu.

  • EITCA Academy klompok program EITC
  • Saben program EITC yaiku Suwene 15 jam
  • Saben program EITC nemtokake ruang lingkup ujian EITC online kanthi retake tanpa wates
  • Akses platform EITCA Academy kanthi referensi kurikulum 24/7 materi konsultasi lan konsultasi tanpa watesan wektu
  • Sampeyan uga entuk akses menyang piranti lunak sing dibutuhake

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake, sampeyan njupuk ujian EITC online (kanthi ujian ulang tanpa wates tanpa biaya tambahan) lan sampeyan diwenehake Sertifikasi EITCA & 12 Sertifikat EITC.

  • Sertifikat Akademi Pengembangan Web EITCA/WD mbuktekake spesialisasi sampeyan
  • Suplemen Diploma EITCA/WD rinci
  • 12 Sertifikat EITC konstituen ing WD
  • Kabeh dokumen sing diterbitake lan dikonfirmasi ing Brussels kanthi prosedur online sing lengkap
  • Kabeh dokumen sing diterbitake ing formulir digital permament kanthi layanan e-validasi

Bukak karir

Sertifikat Akademi EITCA kanthi suplemen lan kabeh Sertifikat EITC substitusi menehi bukti keahlian sampeyan.

  • Kalebu lan pertunjukan ing CV sampeyan
  • Setel menyang kontraktor utawa juragan sampeyan
  • Buktekake kemajuan profesional
  • Tampilake kegiatan sampeyan ing pendhidhikan internasional lan pangembangan diri
  • Temokake posisi kerja sing dikepengini, entuk promosi utawa golek kontrak anyar
  • Gabung karo komunitas Cloud EITCI

AKADEMI PENGEMBANGAN WEB EITCA/WD
Desain Web - Coding Web - CMS & eCommerce

  • Program Sertifikasi Pengembangan Web Profesional dileksanakake kanthi online kanthi adoh karo bahan pembelajaran referensi terbuka paling dhuwur sing nyakup kurikulum ing proses didaktis langkah-langkah
  • Program lengkap kalebu 12 Sertifikasi EITC (udakara 180 jam) kanthi akses menyang piranti lunak lan konsultasi ahli, supaya bisa dirampungake sajrone 1 wulan
  • Prosedur ujian lan sertifikasi sing dileksanakake kanthi online kanthi Sertifikat Pengembangan Web EITCA sing diterbitake ing Brussel kanthi formulir digital sing bisa ditrapake
  • Tingkat kesulitan cocog kanggo pamula kanggo pangembang web canggih lan sistem pangguna sistem CMS & eCommerce sing ora duwe katrampilan sadurunge.

Elinga yen sampeyan bisa tuku saben Sertifikasi EITC kanthi kapisah, nanging ing EITCA/WD Academy sampeyan entuk akses menyang kabeh ing ndhuwur

Melu ing EITCA/WD Web Development Academy kanthi 80% EITCI Digital Skills lan Jobs Coalition Subsidi nyuda ragad mung € 220 tinimbang € 1100 ragad biasa. Nalika ndhaptar ing EITCA/WD Academy tanpa EITCI DSJC Subsidi, sampeyan bakal ngirit € 220 saka nilai € 1320 saka 12 program EITC Sertifikasi IT Eropa sing substitusi.

Pandhuan EITCI

Implementasi kanthi lengkap saka pedoman Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa ing bukti kompetensi profesional Pengembangan Web

E-learning kanthi cepet

Sampeyan bisa ngrampungake kabeh Akademi EITCA/WD kanthi cepet sajrone setaun

Standar dikenali

Liwat 1 000 000 Sertifikat EITC/EITCA sing diterbitake ing saindenging jagad karo institusi internasional sing ngakoni standar kasebut

Akses menyang piranti lunak

Kanggo sinau lan nyiapake ujian EITC sing adoh, sampeyan bisa nggunakake akses nyoba vendor menyang piranti lunak sing relevan (kayata Adobe Dreamweaver, nanging mayoritas piranti lunak sing digunakake kabeh gratis)

Sinau Pengembangan WEB ING BRUSSELS SEPENUH ON-LINE LAN DAPAT GOLEK EU

Sampeyan layak entuk subsidi 80% EITCI (watesan ditrapake kanggo sawetara papan sing ora sithik kanggo Akademi EITCA/WD)

ALASAN TOP TO PARTICIPATE IN EITCA/WD ACADEMY

Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake ringkesan alasan paling penting sing kudu sampeyan pikirake melu ing Akademi EITCA/WD. Sampeyan uga kudu ngerti yen sawise mbayar ragad lan miwiti partisipasi Akademi EITCA/WD, sampeyan bisa mundur sajrone 30 dina lan nampa pengembalian dana.

CUTI KOMUNIKASI IT

Sertifikasi IT Eropa sing ditanggepi ing Brussels minangka standar panjelasan kompetensi sing dikembangake lan nyebar wiwit taun 2008

UP TO DATE KURIKULUM

Kurikulum kanthi tingkat kemajuan wiwit wiwitan dadi profesional sing bisa dirampungake sanajan 1 wulan

PEMBELAJARAN DAERAH BASA

Prosedur sertifikasi kanthi lengkap kanthi konsultasi online lan pemeriksaan remot - sinau saka ngendi wae kapan wae

ATTESTMENT KEMAHIRAN KOMPETENSIF

Sertifikat Akademi EITCA kanthi tambahan lan kabeh sertifikat EITC sing ditanggepi ing Brussel kanggo konfirmasi katrampilan sampeyan

PRAKTIKAN DENGAN SOFTWARE

Hands-on karo piranti lunak sing relevan karo akses nyoba minangka bagean saka persiapan kanggo unsur praktis prosedur sertifikasi (kayata Adobe Dreamweaver)

80% SUBSIDY EITCI

Ditrapake kanggo kabeh peserta sing nyuda biaya Akademi EITCA nganti 80% dadi € 220 ing subsidi EITCI sing ndhukung Skill Digital Skills and Jobs Coalition Komisi Eropa

PENDIDIKAN TOMMOROW, HARI INGGO

Pendhidhikan lan pemeriksaan jarak jauh menehi kebebasan kanggo ngakses sertifikasi EITCA/EITC ing EU ing endi wae lan kapan wae sekedhik saka biaya sing ana hubungane karo luar negeri ing Brussels, EU. Pembangunan kompetitif digital sing bermutu ora mung mupangate sampeyan kanthi pribadi, nanging uga minangka bagean saka tuwuhing komunitas informasi ing saindenging jagad, nggunakake pasar global lan ekonomi digital tommorow. Sampeyan ora mung kanggo sampeyan utawa mbesuk EU.

Institut EITCI
Akademi EITCA dadi pirang-pirang program sertifikasi EITC sing gegandhengan, sing bisa dirampungake kanthi dhewe, cocog karo standar pelatihan profesional tingkat industri IT. Sertifikasi EITCA lan EITC minangka keterangan penting kanggo keahlian IT lan keterampilan IT sing relevan, nguatake individu ing saindenging jagad kanthi konfirmasi kompetensi lan ndhukung karir. Standar Sertifikasi IT Eropa sing dikembangake dening EITCI Institute wiwit taun 2008 kanggo ningkatake literasi digital, nyebarake kompetensi IT profesional ing sinau dawa lan nglawan pengecualian digital kanthi ndhukung wong sing ora duwe kabisan, uga wong sing duwe status sosio-ekonomi lan pre-ekonomi sing sithik. Pemuda sekolah tersiér. Iki salaras karo pedoman saka Digital Agenda kanggo Eropa sing dituduhake ing pilar kanggo promosi literasi, katrampilan digital lan inklusi.

Perbandingan Akademi Pangembangan Web EITCA/WD lan siji sertifikat EITC

  • Sijil EITC Tunggal
  •  110.00
  • Siji sing milih EITC Certificate
  • 15 jam (bisa rampung ing 2 dina)
  • Sinau & ujian:
    Online, miturut jadwal sampeyan
  • Konsultasi:
    Tanpa wates, on-line
  • Ujian maneh:
    Ora winates, gratis
  • Akses:
    Instan karo kabeh uji coba piranti lunak sing dibutuhake
  • Ora ana subsidi EITCI, ora ana watesan wektu rampung
  • Ragad sapisan kanggo Sertifikasi EITC sing dipilih
  • 30 dina lengkap dhuwit njamin

EITC/WD/HCF
HTML AND FUNDAMENTAL CSS

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/JSF
DASAR JAVASCRIPT

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/PMSF
PHP AND FUNDAMENTAL MYSQL

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/WFF
DASAR WEBFLOW

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/WFCE
WEBFLOW CMS lan ECOMMERCE

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/WFA
WEBFLOW maju

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/WPF
DASAR WORDPRESS

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/EWP
ELEMENTOR KANG WORDPRESS

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/EL/LDASH
PELAJARAN WORDPRESS LMS

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/AD
ADOBE DREAMWEAVER

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/GWD
DESAIN WEB GOOGLE

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/CL/GCP
PLATFORM CLOUD GOOGLE

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

PREV
NEXT

PENDAPAT PESERTA EITCA/WD

"Program sing komprehensif banget ing desain web, utamane nggunakake teknologi visual lan platform CMS/eCommerce. Iki kalebu ing ngarep lan mburi. Nilai sertifikasi sing apik. Matur nuwun!"

DAAN

THE HAGUE, NETHERLANDS
"Menarik kepiye pangembangan web bubar wis maju. EITCA/WD pancen entuk teknologi modern. Luwih dihargai."

PUNGGOLO

BARCELONA, SPAIN

ANGELIKA

PRAGUE, REPUBLIK CZECH
"Aku wis lulus kabeh ujian EITCA/WD (sawetara sing ditrapake ulang) sajrone 3 minggu kepungkur. Saiki aku wis ngetokake Sertifikat EITCA/WD bareng 12 sertifikat EITC. Apik banget!"
PELANGGAN BISNIS

Akademi Sertifikasi IT Eropa yaiku keterangan pakar lengkap kerangka mbuktekake kabisan ing tantangan profesional lan maju karir digital.

Kanthi Akademi EITCA, sampeyan bakal ngakses sawetara program Sertifikat IT Eropa kanthi diklumpukake kanggo nyedhiyakake kapabilitas kanggo kepakaran sampeyan.

EITCA ACADEMI lan EITC CUKAIAN PROGRAM PROGRAM

1000 +

JAMINAN PROGRAM KURIKULUM

100 +

EITC LAN EITCA ACADEMY CERTIFICATIONS TAMPILAN

1 000 000+

INDIVIDU 40+ NEGARA KONEKTOR DENGAN STANDARD

50 000 000+

PERSON-JAM IKLAN PEMBANGUNAN KEMAHIRAN ING ING MACAM

20 000 +

FOLLOWS LAN RENIMUKAN SARI ING WISAN EU lan ABROAD

KIRIM KODE SUBSIDI EITCI menyang email sampeyan

Kode Subsidi EITCI DSJC ngeculake 80% biaya kanggo Sertifikasi Akademi EITCA ing sawetara papan winates. Kode subsidi wis ditrapake menyang sesi sampeyan kanthi otomatis lan sampeyan bisa nerusake pesen Sertifikasi Akademi EITCA sing dipilih. Nanging yen sampeyan luwih seneng ora kelangan kode lan simpen kanggo digunakake mengko (sadurunge tenggat wektu) sampeyan bisa ngirim menyang alamat email. Elinga yen Subsidi EITCI DSJC mung valid sajrone periode eligibility, yaiku nganti pungkasan 19/10/2021. EITCI DSJC papan subsidi kanggo Program Sertifikasi Akademi EITCA ditrapake kanggo kabeh peserta ing saindenging jagad. Sinau luwih lengkap babagan Janji EITCI DSJC.

    NDUWUR