×
1 Pilih Sertifikat EITC/EITCA
2 Sinau lan njupuk ujian online
3 Njaluk sertifikasi katrampilan IT

Konfirmasi katrampilan lan kompetensi IT sampeyan miturut kerangka Sertifikasi IT Eropa saka ngendi wae ing saindenging jagad kanthi online.

Akademi EITCA

Standar pembuktian katrampilan digital dening Institut Sertifikasi IT Eropa kanthi tujuan ndhukung pangembangan Masyarakat Digital

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

SELAMAT DATENG KE ACADEMI EITCA, RANGKASAN SERTIFIKASI PAN-EUROPAN KANGGO GOLEKSI FORMAL KASUS DIGITAL ONLINE

Akademi EITCA klompok Sertifikat TI Eropa sing relevan (EITC) ing spesialisasi katrampilan digital sing dipilih (diwiwiti kanthi isi referensi kurikulum 150 jam). Sertifikat EITC (saben konten referensi 15 jam) uga bisa diakses kanthi langsung.

Gunakake 80% EITCA ACADEMY DSJC subsidi nganti 30/11/2023 – SUBSIDI SAIKI SAIKI DILAKUKAN – SAIKI BISA MENERUSI

Subsidi kasebut ngilangi biaya 80% saka program Sertifikasi Akademi EITCA nalika didaftarake dening 30/11/2023. Subsidi sampeyan saiki diaktifake. Sampeyan bisa ngirim kode subsidi menyang email supaya bisa digunakake mengko utawa ing piranti liyane.

AKADEMI PENGEMBANGAN WEB EITCA/WD

Akademi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa

Sertifikasi IT Eropa kanggo katrampilan Desain Web seni

Akademi Sertifikasi Pengembangan Web Eropa kanthi online lan bisa diakses sacara internasional saka Brussels EU, diatur dening Institut Sertifikasi IT Eropa - standar kanggo mbuktekake katrampilan Pengembangan Web tumpukan lengkap.

Misi Akademi EITCA yaiku nyebarake katrampilan digital sing berkualitas tumrap standar sertifikasi kompetensi adhedhasar EU, sing diakoni internasional, sing bisa diakses kabeh pihak sing kasengsem, nyengkuyung pangembangan masarakat digital lan pangembangan ekonomi & nolak pengecualian digital.

Standar kasebut adhedhasar program EITCA/WD Academy sing komprehensif kalebu 12 Sertifikat EITC individu sing relevan. Biaya pendaftaran Akademi EITCA nutupi biaya lengkap kabeh program EITC sing kalebu, nyedhiyakake peserta karo kabeh Sertifikat EITC konstituen EITCA Academy, bebarengan karo Sertifikat Akademi EITCA sing relevan. Program kasebut ditindakake kanthi online.Ragad Akademi EITCA/WD yaiku € 1100, nanging amarga subsidi EITCI biaya iki bisa dikurangi 80% (misale saka € 1100 nganti € 220) kanggo kabeh peserta (preduli saka negara panggonan lan kewarganegaraan) kanggo ndhukung Komisi Keterampilan Digital lan Koalisi Pekerjaan Komisi Eropa.

Ragad Akademi EITCA/WD kalebu Sertifikasi, materi video didaktik referensi kurikulum lan konsultasi ahli.

Cara kerjaneing 3 langkah-langkah prasaja

(sawise sampeyan milih Akademi EITCA utawa sawetara Sertifikat EITC sing dipilih saka katalog EITCA/EITC lengkap)

Sinau & praktek

Tindakake materi video referensi online kanggo nyiapake ujian. Ora ana kelas sing tetep, sampeyan sinau ing jadwal sampeyan. Ora ana watesan wektu. Konsultasi online pakar.

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake sampeyan njupuk ujian EITC online kanthi lengkap. Sawise lulus kabeh ujian EITC sampeyan entuk Sertifikat Akademi EITCA. Repetisi tanpa wates tanpa biaya maneh.

Bukak karir

Sertifikasi Akademi EITCA/WD kanthi 12 konstituen Sertifikat IT Eropa (EITC) kanthi resmi mbuktekake keahlian sampeyan ing Web Dev. Sertifikasi katrampilan web dev sampeyan wiwit dina iki!

Sinau lan praktek online

Tindakake materi video referensi online kanggo nyiapake ujian. Ora ana kelas sing tetep, sampeyan sinau ing jadwal sampeyan. Ora ana watesan wektu. Konsultasi ahli kalebu.

  • EITCA Academy klompok program EITC
  • Saben program EITC yaiku Suwene 15 jam
  • Saben program EITC nemtokake ruang lingkup ujian EITC online kanthi retake tanpa wates
  • Akses platform EITCA Academy kanthi referensi kurikulum 24/7 materi konsultasi lan konsultasi tanpa watesan wektu
  • Sampeyan uga entuk akses menyang piranti lunak sing dibutuhake

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake, sampeyan njupuk ujian EITC online (kanthi ujian ulang tanpa wates tanpa biaya tambahan) lan sampeyan diwenehake Sertifikasi EITCA & 12 Sertifikat EITC.

  • Sertifikat Akademi Pengembangan Web EITCA/WD mbuktekake spesialisasi sampeyan
  • Suplemen Diploma EITCA/WD rinci
  • 12 Sertifikat EITC konstituen ing WD
  • Kabeh dokumen sing diterbitake lan dikonfirmasi ing Brussels kanthi prosedur online sing lengkap
  • Kabeh dokumen sing diterbitake ing formulir digital permament kanthi layanan e-validasi

Bukak karir

Sertifikat Akademi EITCA kanthi tambahan lan Sertifikat EITC konstituen mbuktekake keahlian sampeyan.

  • Kalebu lan pertunjukan ing CV sampeyan
  • Setel menyang kontraktor utawa juragan sampeyan
  • Buktekake kemajuan profesional
  • Tampilake kegiatan sampeyan ing pendhidhikan internasional lan pangembangan diri
  • Temokake posisi kerja sing dikepengini, entuk promosi utawa golek kontrak anyar
  • Gabung karo komunitas Cloud EITCI

AKADEMI PENGEMBANGAN WEB EITCA/WD
Desain Web - Coding Web - CMS & eCommerce

  • Program Sertifikasi Pengembangan Web Profesional dileksanakake kabeh online lan ing jadwal sampeyan kanthi video referensi lan materi pembelajaran tekstual sing paling dhuwur sing nyakup kurikulum kanthi proses didaktik langkah-langkah.
  • Program komprehensif kalebu 12 Sertifikasi EITC (ca. 180 jam) kanthi akses menyang piranti lunak, konsultasi pakar, ujian ulang tanpa watesan tanpa biaya tambahan, bakal rampung sanajan ing 1 wulan, nanging tanpa watesan wektu.
  • Prosedur ujian lan sertifikasi ditindakake kanthi online kanthi Sertifikat Pengembangan Web EITCA sing ditanggepi ing Brussels ing wangun digital sing valid kanthi akses permamen menyang kurikulum sertifikasi lan platform online
  • Program mandhiri kanthi lengkap sing nutupi dhasar, uga cocog kanggo pamula (ora perlu pengalaman sadurunge karo Pengembangan Web/eCommerce), kanthi cepet fokus ing aspek praktis kanggo mbuktekake katrampilan profesional ing lapangan iki

Kabeh program sertifikasi EITC ing ngisor iki kalebu ing Akademi Pangembangan Web EITCA/WD

Elinga yen sampeyan bisa tuku saben Sertifikasi EITC kanthi kapisah, nanging ing EITCA/WD Academy sampeyan entuk akses menyang kabeh ing ndhuwur

Yen sampeyan ndhaptar ing Akademi EITCA/WD, sampeyan bakal ngirit € 220 saka nilai € 1320 saka 12 program EITC Sertifikasi IT Eropa substituen. Sampeyan uga bakal ditanggepi karo Sertifikat EITCA/WD tambahan kanggo kabeh Sertifikat EITC konstituen.Melu ing EITCA/WD Web Development Academy karo 80% EITCI Digital Skills and Jobs Coalition Subsidy nyuda biaya sampeyan mung € 220 tinimbang € 1100 ragad biasa. Yen sampeyan ndhaptar ing Akademi EITCA/WD tanpa Subsidi EITCI DSJC, sampeyan isih bisa ngirit € 220 saka nilai € 1320 saka 12 program EITC Sertifikasi IT Eropa substituen.

Pandhuan EITCI

Implementasi kanthi lengkap saka pedoman Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa ing bukti kompetensi profesional Pengembangan Web

E-learning kanthi cepet

Sampeyan bisa ngrampungake kabeh Akademi EITCA/WD kanthi cepet sajrone setaun

Standar dikenali

Liwat 1 000 000 Sertifikat EITC/EITCA sing diterbitake ing saindenging jagad karo institusi internasional sing ngakoni standar kasebut

Akses menyang piranti lunak

Kanggo sinau lan nyiapake ujian EITC sing adoh, sampeyan bisa nggunakake akses nyoba vendor menyang piranti lunak sing relevan (kayata Adobe Dreamweaver, nanging mayoritas piranti lunak sing digunakake kabeh gratis)

Sinau Pengembangan WEB ING BRUSSELS SEPENUH ON-LINE LAN DAPAT GOLEK EU

Sampeyan layak kanggo 80% Subsidi EITCI (watesan ditrapake ing jumlah panggonan sing disubsidi kanggo Akademi EITCA/WD)

ALASAN TOP TO PARTICIPATE IN EITCA/WD ACADEMY

Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake ringkesan saka alasan paling penting sampeyan kudu nimbang partisipasi ing EITCA/WD Academy.

CUTI KOMUNIKASI IT

Sertifikasi IT Eropa sing ditanggepi ing Brussels minangka standar panjelasan kompetensi sing dikembangake lan nyebar wiwit taun 2008

UP TO DATE KURIKULUM

Kurikulum kanthi tingkat kemajuan wiwit wiwitan dadi profesional sing bisa dirampungake sanajan 1 wulan

PEMBELAJARAN DAERAH BASA

Prosedur sertifikasi kanthi lengkap kanthi konsultasi online lan pemeriksaan remot - sinau saka ngendi wae kapan wae

ATTESTMENT KEMAHIRAN KOMPETENSIF

Sertifikat Akademi EITCA kanthi tambahan lan kabeh sertifikat EITC sing ditanggepi ing Brussel kanggo konfirmasi katrampilan sampeyan

PRAKTIKAN DENGAN SOFTWARE

Hands-on karo piranti lunak sing relevan karo akses nyoba minangka bagean saka persiapan kanggo unsur praktis prosedur sertifikasi (kayata Adobe Dreamweaver)

30-DAYS mbalekaken80% SUBSIDI EITCI

Pengembalian dana lengkap ditrapake kanggo para peserta sajrone wektu mbalekaken 30 dina, ngluwihi Arahan Hak Konsumen EU, miturut peraturan Sarat lan Ketentuan.Ditrapake kanggo kabeh peserta ngurangi biaya EITCA Academy dening 80% kanggo € 220 ing subsidi EITCI ndhukung Koalisi Ketrampilan Digital lan Pekerjaan Komisi Eropa

PENDIDIKAN TOMMOROW, HARI INGGO

Pemeriksaan jarak jauh lan sertifikasi online menehi kebebasan kanggo ngakses kerangka Sertifikasi IT Eropa ing endi wae lan kapan wae kanthi biaya sing ana gandhengane karo program bukti ketrampilan stasioner. Sertifikasi online kanggo kompetensi digital ora mung nguntungake babagan aksesibilitas nanging uga minangka bagean saka pangembangan masyarakat informasi global. Iki minangka masa depan pembuktian katrampilan digital.

Institut EITCI
Akademi EITCA minangka seri program Sertifikasi EITC sing gegandhengan topikal, sing bisa dirampungake kanthi kapisah, sing cocog karo standar pembuktian katrampilan IT profesional tingkat industri. Loro Sertifikasi EITCA lan EITC minangka konfirmasi penting babagan keahlian & katrampilan IT sing cocog, nguatake individu ing saindenging jagad kanthi menehi sertifikasi kompetensi lan ndhukung karire. Standar Sertifikasi IT Eropa sing dikembangake dening EITCI Institute wiwit taun 2008 nduweni tujuan kanggo ndhukung literasi digital, nyebarake kompetensi IT profesional sajrone sinau seumur hidup lan nglawan pengecualian digital kanthi ndhukung wong sing ora duwe kabisan, uga wong sing status sosial-ekonomi kurang lan pra- remaja sekolah menengah. Iki tundhuk karo pedoman Agenda Digital kanggo kabijakan Eropa sing ditetepake ing pilar promosi literasi digital, katrampilan lan inklusi.

Perbandingan Akademi Pangembangan Web EITCA/WD lan siji sertifikat EITC

  • Sijil EITC Tunggal
  •  110.00
  • Siji sing milih EITC Certificate
  • 15 jam (bisa rampung ing 2 dina)
  • Sinau & ujian:
    Online, ing jadwal sampeyan
  • Konsultasi:
    Tanpa wates, on-line
  • Ujian maneh:
    Ora winates, gratis
  • Akses:
    Instan karo kabeh uji coba piranti lunak sing dibutuhake
  • Ora ana watesan wektu kanggo rampungOra ana subsidi EITCI, ora ana watesan wektu rampung
  • Ragad sapisan kanggo Sertifikasi EITC sing dipilih
  • 30 dina lengkap dhuwit njamin

EITC/WD/HCF
HTML AND FUNDAMENTAL CSS

Sertifikat EUROPEAN IT PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/JSF
DASAR JAVASCRIPT

Sertifikat EUROPEAN IT PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/PMSF
PHP AND FUNDAMENTAL MYSQL

Sertifikat EUROPEAN IT PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/WFF
DASAR WEBFLOW

Sertifikat EUROPEAN IT PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/WFCE
WEBFLOW CMS lan ECOMMERCE

Sertifikat EUROPEAN IT PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/WFA
WEBFLOW maju

Sertifikat EUROPEAN IT PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/WPF
DASAR WORDPRESS

Sertifikat EUROPEAN IT PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/EWP
ELEMENTOR KANG WORDPRESS

Sertifikat EUROPEAN IT PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/EL/LDASH
PELAJARAN WORDPRESS LMS

Sertifikat EUROPEAN IT PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/AD
ADOBE DREAMWEAVER

Sertifikat EUROPEAN IT PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/WD/GWD
DESAIN WEB GOOGLE

Sertifikat EUROPEAN IT PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITC/CL/GCP
PLATFORM CLOUD GOOGLE

Sertifikat EUROPEAN IT PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

PREV
NEXT

PENDAPAT PESERTA EITCA/WD

"Program sing komprehensif banget ing desain web, utamane nggunakake teknologi visual lan platform CMS/eCommerce. Iki kalebu ing ngarep lan mburi. Nilai sertifikasi sing apik. Matur nuwun!"

DAAN

THE HAGUE, WILAYAH
"Menarik kepiye pangembangan web bubar wis maju. EITCA/WD pancen entuk teknologi modern. Luwih dihargai."

PUNGGOLO

BARCELONA, SPAIN

ANGELIKA

PRAGUE, REPUBLIK CZECH
"Aku wis lulus kabeh ujian EITCA/WD (sawetara sing ditrapake ulang) sajrone 3 minggu kepungkur. Saiki aku wis ngetokake Sertifikat EITCA/WD bareng 12 sertifikat EITC. Apik banget!"
PELANGGAN BISNIS

Akademi Sertifikasi IT Eropa yaiku sertifikat keahlian sing komprehensif kerangka mbuktekake kabisan ing tantangan profesional lan maju karir digital.

Kanthi Akademi EITCA, sampeyan bakal ngakses sawetara program Sertifikat IT Eropa kanthi diklumpukake kanggo nyedhiyakake kapabilitas kanggo kepakaran sampeyan.

EITCA ACADEMI lan EITC CUKAIAN PROGRAM PROGRAM

1000 +

PROGRAM REFERENSI KURIKULA SERTIFIKASI-Jam

100 +

EITC LAN EITCA ACADEMY CERTIFICATIONS TAMPILAN

1+

CERTIFICATES DIPANGGALKE ING UNDANG-UNDANG UNTUK PITUTUAN 40+ NEGARA

50+

Wong-Jam ALL ONLINE DIGITAL SKILLS VALIDATION

50 000 +

ANGGOTA KOMUNITAS saka loro EU lan luar negeri

KIRIM KODE SUBSIDI EITCI menyang email sampeyan

Kode Subsidi EITCI DSJC ngilangi 80% biaya kanggo Sertifikasi Akademi EITCA ing sawetara panggonan sing winates. Kode subsidi wis ditrapake ing sesi sampeyan kanthi otomatis lan sampeyan bisa nerusake pesenan Sertifikasi Akademi EITCA sing dipilih. Nanging yen luwih seneng ora kelangan kode lan nyimpen kanggo nggunakake mengko (sadurunge deadline) sampeyan bisa ngirim menyang alamat e-mail. Wigati dimangerteni manawa Subsidi DSJC EITCI mung sah sajrone periode eligibility, yaiku nganti pungkasan 30/11/2023. Panggonan sing disubsidi EITCI DSJC kanggo Program Sertifikasi Akademi EITCA ditrapake kanggo kabeh peserta ing saindenging jagad. Sinau luwih lengkap babagan Sumpah EITCI DSJC.

    NDUWUR
    Ngobrol karo Dhukungan
    Ngobrol karo Dhukungan
    Pitakonan, keraguan, masalah? Kita kene kanggo mbantu sampeyan!
    Nyambung ...
    Apa sampeyan duwe pitakonan?
    Apa sampeyan duwe pitakonan?
    :
    :
    :
    Apa sampeyan duwe pitakonan?
    :
    :
    Sesi obrolan wis rampung. Matur nuwun!
    Mangga wenehi rating dhukungan sing wis ditampa.
    Good Bad