×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

EITC/IS/QCF
FANTAMENTALS QUANTUM CRYPTOGRAPHY

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/AI/AIF
FUNGSEN INTELLIGEN INI JENIS

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing ACADEMI INFORMASI NEGARA/BI

EITC/QI/QIF
INFORMASI QUANTUM lan FANTAMENTAL KOMPUTEN QUANTUM

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/CG/AD
WEB PAGES DESAIN DESAIN (ADOBE DREAMWEAVER)

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/AF
ANIMASI INTERAKTIF LAN GRAPHICS DESIGN SOFTWARE (ADOBE FLASH)

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/BL1
DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE VISUALISASI 1D (BLENDER) XNUMX

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/BL2
DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE VISUALISASI 2D (BLENDER) XNUMX

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/SU
DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE GRATISISIS (SKETCHUP)

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/GIMP
RASTER GRAPHICS PROSESING SOFTWARE (GIMP)

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/IS/IMCM
PENGENALAN UNTUK KAEDAH MODERN

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/EEIS
KESELAMATAN INFORMASI EKONOMI ELEKTRONIK

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/OS
SISTEM OPERATING

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/CN/SCN1
NETWORKING KOMPUTER 1

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/INT/IT1
TEKNOLOGI INTERNET 1

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing ACADEMI INFORMASI NEGARA/BI

PREV
NEXT
NDUWUR
Pilih mata uang sampeyan
EUREuro