×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

EITC/EITCA ISTENTUT KENEWANGAN lan KONSEPATEN INI MEMBANGUN BISA Deleng PRESENTASI EITC/EITCA ON-LINE EU IT CERTIFICATION IN 3 LANGKAH SIMPLE Banjur Pilih Sertifikasi sampeyan, banjur: Langkah 1. Miwiti sinau on-line Langkah 2. Lulus ujian online Langkah 3. Entuk EU IT Certified PEMBELAJARAN & LATIHAN EITCA Academy kalebu sawetara program Sertifikasi EITC sing uga bisa dirampungake kanthi kapisah.

Saben sertifikasi EITC ngemot kesetaraan kuliah 10h lan laboratorium 5h ing bahan e-learning.
Bahan & piranti lunak pendidikan dadi peran prewangan kanggo nutupi kurikulum Sertifikasi EITC. Banjur
EXAM & SIJIL Banjur Ujian Ujian EITC Demo Validasi Validasi EITC Demo Validasi Sertifikasi EITCA Academy Saben Sertifikasi EITC mbutuhake pemeriksaan remot. Sertifikasi Akademi EITCA dumadi saka 12 Sertifikasi EITC lan diwenehake mbutuhake lulus kabeh ujian EITC. Pramila boten wonten pemeriksaan EITCA tambahan tambahan. Ujian EITC ditindakake dening wangun tes pilihan kanthi 15 pitakonan acak. Skor 60% kahanan sing lulus. SIJIL VALIDATE Sawise sampeyan entuk sertifikat, sampeyan ora bakal ngeculake. Institut EITCI bakal dijaga. Yen sampeyan mbutuhake, sampeyan bisa ngonfirmasi sertifikat online EITC/EITCA ing situs EITCI https://eitci.org/validate utawa kanthi scan kode QR. Sampeyan bisa mbuktikake kurikulum lan asil sampeyan ing wektu sing ora suwe, sampeyan bisa ngakses suplemen lan download PDF sertifikat utawa njaluk salinan kertas sing sah. Scan kode QR dhewe kanggo mriksa carane validasi sertifikasi ... Banjur utawa mung klik ing
yen ora duwe
nomer telpon.
VALIDATE LANGSUNG Sampeyan bisa ngonfirmasi sertifikat sampeyan kanthi cepet karo ponsel. Kaloro ID Sertifikasi lan kapercayan sampeyan wis dienkripsi dadi kode QR sing dicithak ing sertifikat. Mupangate validasi cepet EITC/EITCA nggunakake ponsel sampeyan, kayata sajrone wawancara kerja nuduhake menyang rekrutmen, nampilake katrampilan. Banjur Kanthi jangkah evolusi evolusi Informasi Teknologi modern pendekatan cepet kanggo netepake lan resmi ngonfirmasi kompetensi IT sampeyan.

Iki sing dipikirake Institut Informasi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa & ngupayakake katrampilan digital.
Iki minangka masa depan pendidikan IT
lan panjelasan keterampilan profesional.
Banjur
ING ING ING RASA PADANGGAN EU KAMPUNG DI IT Akademi EITCA Sertifikasi EITC Institut EITCI MEMBANGUN BISA Miwiti TRIAL GRATIS

Pilih Sertifikasi sampeyan

Pilih program sertifikasi EITC/EITCA sing kasengsem lan miwiti nyoba gratis 10 dina.

Akses program

Tindakake program e-learning, praktek, nyiyapake lan ngakses test jauh kanthi aman.

Entuk Certified

Entuk sertifikat EITC/EITCA, sertifikat kompetensi IT sing dikenali EU.

Sinau babagan sertifikasi EITC/EITCA

EITCA Academy, Akademi Sertifikasi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa minangka program sertifikasi kompetensi IT internasional adhedhasar standar IT Certification IT (EITC) sing dikembangake lan nyebar wiwit taun 2008 dening Institusi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa ing Brussels (EITCI Institute, badan sertifikasi).

EITCA Academy ditindakake kanthi online kanthi online kanggo nyuda alangan fisik lan ekonomi sing ana ing akses. Loro-lorone metode belajar lan pamriksan nglebokake bentuk terpencil kanthi dibantu digital. Akademi EITCA dumadi saka sertifikasi EITC lan EITCA. Kasedhiya minangka kerangka berbasis EU kanggo keterampilan profesional profesional IT individu, ngakoni internasional lan kanthi mangkono nyedhiyakake keterampilan IT, tanpa preduli kewarganegaraan ing dokumen resmi sing ditanggepi kanthi digital lan bisa diverifikasi dening EITCI Institute. Informasi liyane babagan badan pamrentahan EITC/EITCA bisa ditemokake babagan sing relevan Kaca EITCI Institut.

EITCA Academy dadi kerangka sertifikasi kompetensi IT internasional, sing ing tingkat kemajuan kasebut bisa dibandhingake karo rumit lan isi kurikulum kanggo nggabungake pendidikan tinggi pascasarjana kanthi latihan industri profesional. Kasedhiya ing EU lan ing luar negeri khusus ing sinau sing adoh lan wangun pamriksan sing adoh, saéngga bisa duwe warga EU lan non-EU ngakses konfirmasi kanthi gampang babagan kompetensi IT lan keterampilan profesional saka Brussels kanthi standar panjelasan adhedhasar IT Eropa. Kerangka sertifikasi tanpa keresahan ngarsane fisik lan mung sekedhik biaya sing ana hubungane karo pendhidhikan lan latihan berbasis EU. Penyebaran program didorong lan didhukung utamane dening EITCI Institute ing misi kanggo promosi literasi digital, sinau dawa, digital adaptasi lan nyegah pengecualian digital, uga ngupayakake level referensi kualitas tinggi kanggo para profesional IT sing disertifikasi ing Eropa, mula nindakake pedoman kabijakan Komisi Eropa kaya sing ditata ing Agenda Digital kanggo Eropa marang strategi Eropa 2020 (ing jero promosi digital, skills lan inklusi saka EC DAE).

Kertu Kompetensi Kunci EITCA/KC IT
EITCA/KC

Sertifikat Grafis Komputer EITCA/CG

EITCA/CG

Sertifikat Informasi Bisnis EITCA/BI

EITCA/BI

Sertifikat Keamanan Informasi EITCA/IS

EITCA/IS

Contoh sertifikat EITC

EITC

Sertifikat Akademi EITCA minangka komprehensif babagan kerumitan ketrampilan sing dikonfirmasi Sertifikasi IT Eropa (EITC) adhedhasar konfirmasi spesialisasi resmi internasional sing dikenal ing bidang IT terapan tartamtu. Sertifikat EITCA ngidini para peserta ing saindenging jagad supaya entuk konfirmasi sing kuat babagan macem-macem kompetensi sing dadi spesialisasi ing bidang digital kanthi klompok Sertifikasi EITC sing relevan, kabeh sing diterbitake ing Brussel sajrone sinau jarak jauh lan akses ujian jarak jauh. Kabeh prosedur sertifikasi dileksanakake kanthi adoh lan online adhedhasar standarisasi lan akreditasi badan pamrentah sertifikasi, Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa (EITCI) ing Brussels. Loro-lorone sertifikat EITC lan EITCA Academy Integrasi lengkap ing EITCI sing nyebarake IT IT eCV kompetensi digital lan kerangka kerja presentasi modern.

Miturut Agenda Digital kanggo Eropa (DAE, Pernyataan Komisi Eropa kanggo Parlemen Eropa, Panitia lan Komite Ekonomi lan Sosial Eropa lan Komite Regi, COM (2010) 245, Brussels, Agustus 2010) kompetensi digital saiki dadi dhasar kanggo pangembangan Masyarakat Informasi (IS) ing ekonomi adhedhasar kawruh (KBE) ing saindenging jagad. Miturut survey Eurostat pungkasan, 30% warga EU (150 yuta wong Eropa) lan luwih saka 90% saka populasi ing saindenging jagad ora entuk kompetensi IT sing cukup, saéngga angel nduwe fungsi ing pasar tenaga kerja modern. Iki dadi alangan kanggo pangembangan pof profesional lan pribadi, nanging isih kompetensi IT sing dicekel bagean isih saka warga Uni Eropa ora cukup target lan kena pengaruh cepet. Sanajan akeh upaya kanggo nggawe kabijakan lan tumindak kontes umum lan pribadi kanggo nggawe jurang antarane proliferasi keterampilan digital lan pasar lan kabutuhan sosial, kahanan kasebut ora sacara signifikan.

Amarga kasunyatan manawa saiki kemampuan kanggo nggunakake Informasi Teknologi iku penting banget lan mupangate pembangunan diri kanthi cara pribadi lan profesional, sing diarani Kompetensi Kunci digital minangka dhasar kanggo ekonomi adhedhasar kawruh (Parlemen Eropa lan Rekomendasi Dewan ing 18 Desember 2006 babagan kompetensi penting kanggo proses belajar-umur, 2006/962/EC). Pesen utama DAE, dadi basis strategi anyar kanggo pangembangan Uni Eropa ("Eropa 2020 - Kesatuan Inovatif"), yaiku kudu ningkatake pendhidhikan lestari warga Eropa ing bidang Teknologi Informasi (ngarah menyang Tambah persen penduduk sing sinau ing lapangan iki, nalika uga ningkatake kualitas pendidikan ing konteks program sertifikasi pan-Eropa lan internasional, nggunakake metode digital sing efektif (e-learning khusus), uga kalebu dhukungan finansial. Uni Eropa - marang Dana Pembangunan Wilayah Eropa (ERDF) lan Dana Sosial Eropa (ESF) ing program co-pendanaan kanthi sertifikasi pendhidhikan kanthi resmi. EITCI Institut ngembangake lan nyebarake standar sertifikasi EITC/EITCA njaluk dhukungan kanggo nggayuh tujuan sing ditetepake. ing kabijakan umum kanggo wutah EU luwih akeh.

Standar pan-Eropa sing disedhiyakake menyang pangenalan internasional lan diprogram kanthi komprehensif sing bisa dibandhingake karo pendhidhikan tingkat pascasarjana akademik formal, nalika prakteke nggawe konsep keterampilan digital sing bisa ditrapake ing bidang Teknologi Informasi, mula digoleki minangka penting kanggo ndhukung bridging celah keahlian digital ing EU. Standar kasebut diwiwiti ing bentuk sertifikasi IT Eropa (EITC) ing taun 2008 lan terus dikembangake lan disebar dening Institut Certification Technologies Informasi Eropa ing EITCI. Standar iki minangka dhasar kanggo definisi Akadikasi Sertifikasi IT Eropa, bebarengan nyedhiyakake rong program sertifikasi:

  • Sertifikasi EITC (sertifikasi Teknologi Informasi Eropa) - kalebu program sertifikasi khusus sing ditetepake kanthi sempit ing katrampilan lan aplikasi tartamtu (program lengkap referensi saben program EITC konversi menyang taun 15 jam),
  • Sertifikasi EITCA (Akadifikasi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa) - kalebu program kompetensi khusus khusus domain, nglumpukake seri biasane sawetara sertifikasi EITC sing relevan (program komprehensif referensi antarane 150 lan 180 jam).

Program sertifikasi EITC lan EITCA diluncurake setaun liyane ing taun 2008, lan wiwit tanggal kasebut, program-program kasebut muncul minangka kerangka sertifikasi sertifikasi digital sing diakui bebarengan karo terus-terusan dikembangake lan nganyari uga disebarake dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa ing Brussels . EITCI Institute wiwit nerbitake sertifikat EITC lan EITCA ing luwih saka 40 negara sing nyakup wilayah khusus ilmiah komputer, desain, keamanan cyber lan keterampilan digital saengga promosi literasi digital lan profesionalisme IT lan ngetrapake pengecualian digital.

Sertifikasi kompetensi IT minangka cara resmi kanggo ngonfirmasi kompetensi individu ing bidang pengetahuan lan katrampilan tartamtu sing ana gandhengane karo ilmu komputer lan Teknologi Informasi. Sertifikasi EITC/EITCA minangka dokumen panjaluk sing ndhukung cara resmi liyane kanggo konfirmasi kawruh, katrampilan lan kepinteran sing dipikolehi ing pendidikan vokasional lan akademik (kalebu sertifikat utawa diploma saka universiti lan sekolah). Ing babagan iki, skema Sertifikasi Akademi EITC lan EITCA penting banget kanggo nggampangake kabijakan kanggo ngenalake panyebaran keterampilan digital ing antarane ora mung profesional IT lan insinyur komputer nanging ing antarane kabeh wong sing aktif ing domain liyane, kadhangkala adoh dipisahake karo IT.

Program Akademi EITCA, sing ditindakake ing pamrentah Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa ing Brussels, ngidini - sawise sukses prosedur uji coba on-line - entuk sertifikat Akademi Akademi EITCA sing diterbitake sacara digital ing Brussels, bebarengan karo suplemen lengkap lan kabeh EITC substansial Sertifikasi. Sertifikasi kasebut bisa ditindakake ing program EITCA Academy lengkap ing bidang spesialisasi sing dipilih (ujian ing kabeh Sertifikasi EITC sing kalebu ing program Akademi sing ngasilake sertifikat Akademi Akademi EITCA, suplemen diploma bebarengan karo kabeh sertifikat EITC sing relevan), uga sertifikat sertifikat EITC), uga ing Sertifikasi EITC individu kanthi luwih sempit (ujian siji lan Siji EITC siji ing saben program EITC).

Ing babagan komprehensif, kaya sing dituduhake ing ndhuwur, program Sertifikasi Akademi Akademi EITCA (padha karo 150-180 jam kelas tulis, utawa semester universiti standar pendidikan pascasarjana) bisa dibandhingake karo studi pascasarjana khusus, nanging kanthi orientasi praktis lan kaluwihan standar Certification basis EU sing nduwe internasional bisa mbuktekake sawetara wong dadi pilihan sing luwih apik.

Fitur penting program sertifikasi EITC/EITCA yaiku bisa ngrampungake sajrone nganakake program EITC individu mung saka klompok topikal sing nggawe Akademi EITCA sing padha (Sertifikasi EITC khusus karo konten didaktik rata-rata 15 jam) lan saéngga Sertifikat sawise Sertifikasi sertifikat keterampilan resmi. Program sertifikasi kompetensi EITC/EITCA kalebu konten sing dirancang kanthi cara dhasar supaya ora ana pengetahuan IT sing dibutuhake kanggo ngrampungake, sanajan sifate maju lan khusus uga kepatuhan karo kualitas sing dhuwur babagan keterampilan. Iki ngidini malah program EITC/EITCA khusus kanggo rampung langkah-langkah dening individu tanpa keahlian IT sadurunge, uga relevan kanggo profesional IT lan ahli ing domain sing cocog.

Prosedur EITCA Akademi lan sertifikasi EITC ora mung kanthi diterbitake sertifikat digital sing aman (kanthi akurasi Akademi EITCA diiringi suplemen Sertifikasi lengkap lan kabeh sertifikat EITC sing relevan, lan ing kasus sertifikat EITC sing ngemot katrangan sing rinci ing njero Certifacate dhewe), nanging uga nyedhiyakake layanan validasi elektronik sing relevan. Sertifikasi EITC/EITCA digital kudu dingerteni minangka nomer ID sing unik, yen nalika mlebu kanthi data kanthi aman menyang sistem validasi Institut EITCI Institusi ngidini verifikasi online kanggo Sertifikasi lan rincian skop program rampung dening sing nduwe sertifikasi, minangka uga ndownload utawa nyithak konfirmasi lan suplemen sing nyukupi. Sertifikasi EITC (dipikolehi kanthi masing-masing utawa minangka bagean saka Sertifikasi Akademi Akademi EITCA) dirancang karo ID sing nggawa kode QR sing ngaktifake pangenalan mesin otomatis lan verifikasi kanthi aplikasi kamera scan QR adhedhasar kamera.

Prosedur pemeriksaan lan sertifikasi sing ditujokake kanggo konfirmasi resmi akuisisi ilmu lan katrampilan ing bidang Teknologi Informasi tartamtu, ditindakake dening EITCI Institute miturut syarat & syarat sing diterbitake, kanthi formulir sing adoh banget liwat sistem ujian online khusus sing dilebokake ing -platform sinau.

Kabeh EITCI ngetokake sertifikasi IT Eropa kalebu EITC lan EITCA Academy Certification kasedhiya kanthi online kanthi biaya pendaptaran, kaya sing wis ditemtokake ing Katalog sertifikasi EITC/EITCA.

Sampeyan bisa melu program EITCA Academy sing dipilih utawa ing program EITC sing dipilih.

Program Akademi EITCA kasusun saka sawetara program EITC (biasane 10 nganti 12), saben referensi komprehensif kurikulum 15 jam standar (tegese ruang lingkup program EITC siji cocog karo sekitar 15 jam didaktik lan pembelajaran stasion). Mula, program Akademi EITCA sing cocog cocog karo 150-180 jam komprehensif kurikulum, lan mujudake bukti kompetensi IT sing profesional, gabungan, tematik lan konsisten ing bidang khusus spesialisasi IT sing nawakake komprehensif sing sebanding karo program pendidikan tinggi tingkat pascasarjana.

Ing cendhak klompok Akademi EITCA sing relevan karo program sertifikasi EITC ing disiplin spesifik (umpamane ing Keamanan Informasi, Bisnis IT utawa Grafik Komputer). Kanggo entuk sertifikasi Akademi Akademi EITCA sing siji kudu nindakake lan sukses ngliwati kabeh sing kalebu pemeriksaan EITC (lan kanthi temenan entuk sertifikat Akademi Akademi EITCA lan kabeh sertifikat EITC sing relevan ing program).

Siji uga bisa milih mung siji sertifikasi EITC individu, saéngga entuk konfirmasi resmi sing sempit ditrima babagan katrampilan sing relevan, sing ngatasi topik, teknologi utawa piranti lunak piranti lunak (kayata topik kayata dhasar kriptografi, pemrograman obyek, HTML, grafis raster, model 3d, lsp).

Kabeh wong sing kepengin nglakoni, bisa melu program Akademi EITCA lan Program E sertifikasi EITC. Program kasebut kasedhiya lan ora ana watesan kanggo negara omah utawa warga negara sing bisa ditindakake. Siji-sijine kahanan yaiku akses Internet kanggo sinau sing adoh lan pemeriksaan jarak jauh sing dibutuhake kanggo prosedur sertifikasi lan penerbitan sertifikasi ing Brussels, EU.

Kanggo miwiti, sampeyan kudu ndhaptar akun ing Akademi EITCA. Registrasi akun gratis. Kanthi akun sampeyan entuk akses menyang demonstrasi lan sumber daya gratis sing ngidini sampeyan milih sing luwih cocog kanggo Akademi EITCA utawa sertifikasi EITC.

Kanggo ndhaptar Akademi EITCA utawa program sertifikasi EITC, sampeyan kudu duwe akun pangguna lan nggawe pesenan Akademi EITCA utawa program EITC sing dipilih. Sampeyan bisa nambah program sing dikepengini kanthi pesenan lan sawise ngrampungake pilihan, sampeyan bakal bisa mbayar ragad finalis resmi. Banjur sawise pesenan diproses (sing ditindakake kanthi otomatis kanthi sistem sajrone sawetara detik) sampeyan bakal diwenehake akses online kanggo partisipasi ing program sing dipilih saka akun.

Minangka kanggo Sertifikasi Akademi EITCA ana subsidi 80% EITCI sing nyuda dana sing cocog (ditrapake kanggo kabeh wong sing minat ing saindenging jagad lan ana gandhengane karo janji Digital lan Koalisi Pakaryan Institut EITCI kanggo nambah skala akses Sertifikasi EITC/EITCA penyebaran lan kanggo nyuda alangan ekonomi). Nglamar subsidi EITCI kanthi kode digital 5 huruf sing ngasilake asil kanthi biaya EITCA Academy kanthi efektif dikurangi dadi 20%. Amarga akses Akademi EITCA sing disubsidi 80%, bisa uga dadi pilihan sing luwih apik tinimbang macem-macem program sertifikasi EITC individu, yen sampeyan ora kepenak milih siji-sijine trampil, nanging spesialisasi ing domain IT tartamtu.

Ing kasus institusi lan perusahaan sing menehi personel, tatanan kasebut bisa digawe ing akun institusi sing diwiwiti kanthi paling ora 3 anggota staf sing direncanakake rencana kanthi jumlah layanan tambahan (kalebu ngawasi lan laporan sing rinci babagan kemajuan prosedur didaktik lan sertifikasi, kayata uga kanthi rencana sing fleksibel lan larang regane).

Kaya kabeh program bukti bukti kompetensi profesional Akademi EITCA lan program sertifikasi EITC umume ora gratis (kanthi pengecualian wong sing ora duwe kabisan, pemuda sekolah pra-tingkat tinggi lan wong-wong sing manggon ing status sosio-ekonomi rendah ing sawetara kurang- negara maju). Nanging, biaya partisipasi ing program amarga pendhidhikan adoh lan pemeriksaan jarak jauh dikurangi sacara efektif dibandhingake karo pendidikan tradisional (pendidikan ngarsane fisik). Tujuan Akademi EITCA yaiku bisa nggawe alangan sing luwih murah kanggo ngakses ketrampilan IT profesional profesional profesional EU lan nggawe bisa digayuh karo para potensial saka ngendi wae ing jagad iki.

Ragad saiki kanggo sertifikasi EITC lan program Sertifikasi Akademi Akademi EITCA ditampilake ing Katalog lan diatur ing 110 Euro lan 1100 Euro. Ragad Sertifikasi EITC/EITCA nyakup kabeh biaya sing ana gandhengane karo prosedur sertifikasi lan penerbitan sertifikasi digital sing entuk. Ragad tambahan ditrapake kanthi diterbitake wangun kertas sertifikat lan kiriman aman (biaya kasebut gumantung karo jumlah salinan sertifikat sing diterbitake aman fisik uga layanan pangiriman internasional kanggo kiriman sertifikat kertas saka Brussels menyang negara sampeyan). Sampeyan bisa uga nggunakake sertifikasi EITC/EITCA digital kanthi manual (yen sampeyan bisa nyithak dhewe yen dibutuhake ing kertas siap) saka layanan elektronik saka Validasi EITC/EITCA).

Biaya Akademi EITCA lan EITC Certification luwih murah tinimbang biaya sing rata-rata tingkat komparatif latihan IT, pendidikan lan sertifikasi ing negara-negara Uni Eropa amarga wujud online. Uni Eropa ngetokake sertifikat digital sing resmi dikonfirmasi liwat pendhidhikan lan pemeriksaan sing ditindakake ing Brussels miturut standar EITCA lan sertifikasi EITC adhedhasar internasional. Kajaba iku, amarga wujud online lengkap, ora ana biaya urip sing ana hubungane karo pendhidhikan tradisional, tetep nulis.

Kajaba iku, minangka bagean saka komitmen EITCI Institute kanggo ndhukung implementasine Agenda Digital Komisi Eropa kanggo Eropa (dadi elemen kebijakan umum babagan strategi Eropa 2020) ing promosi literasi, katrampilan lan inklusi digital, subsidi langsung sing ora langsung EITCI Institute diwenehake ing pengurangan biaya saka program Akademi EITCA sing ditawakake, luwih nyuda alangan ekonomi kanggo kompetensi IT profesional kanggo para peserta saka negara sing kurang berkembang.

Pungkasan, ana akeh sumber daya pendidikan sing kasedhiya sawise registrasi akun Akademi EITCA, sing ngidini luwih bisa kenal karo model EITCA Academy lan kepemimpinan sing luwih jelas babagan partisipasi. Kanggo ngakses sumber daya kasebut (bebarengan karo demonstrasi sing relevan, kalebu ujian remot) sampeyan bisa ndhaptar akun gratis kanthi ngeklik Ndhaptar ing pojok sisih ndhuwur situs iki.

Cara kerjaneing 3 langkah-langkah prasaja

(sawise sampeyan milih Akademi EITCA utawa sawetara sertifikat EITC sing dipilih saka katalog EITCA/EITC)

Sinau & praktek

Tindakake taktik komprehensif online sing disiapake kanggo ujian. Ora ana jam kelas, sampeyan sinau nalika bisa.

Entuk Certified IT

Coba ujian online kanggo entuk sertifikat EITC. Pass kabeh ing Akademi EITCA & sampeyan dianugerahi Certificate EITCA.

Bukak karir

Sertifikat EITC/EITCA adhedhasar EU minangka tambahan rinci keterampilan IT profesional.

Ya. Proses belajar lan sertifikasi ing program EITC/EITCA bebarengan karo kabeh pamriksan ing program EITC ditindakake kanthi online kanthi gampang ing solusi e-learning dibantu platform ing mode asynronous. Thanks kanggo fleksibel proses didaktik e-learning sing diatur kanthi serep karo kabeh pemeriksaan online sing ditindakake kanthi Internet kanthi nggunakake Internet (ngidini kalenturan paling dhuwur ing wektu kanthi peserta dhewe ngatur kegiatan sinau kanthi kepenak), ngarsane fisik saka peserta ora perlu , mula, akeh alangan akses padha suda utawa ngilangi (kayata sifat geografis, logistik, ekonomi).

Peserta duwe akses pribadi, tanpa wates menyang platform sertifikasi sing nyedhiyakake proses didaktik langkah-langkah kanthi rutin sing dikelola dening staf sing tanggung jawab kanggo pelaksanaan program kasebut miturut pedoman Institut EITCI, kalebu bahan elektronik: ceramah (ing wangun multimedia lan teks bebarengan karo ilustrasi, animasi, foto utawa video sing kasedhiya langsung ing platform e-learning) kanthi tambahan tutorial, laboratorium (uga kalebu uji coba uji pendidikan ing piranti lunak, uga aplikasi interaktif sing relevan) lan daktulis remot tanpa watesan konsultasi.

Daktosis online wis diprogram dadi program Sertifikasi EITC sing rampung uga pemeriksaan EITC remot (saka uji tertutup, kalebu 15 pitakonan tes pilihan macem-macem tertutup ing kurikulum program EITC sing diwenehake). Tes remot iki dijupuk dening peserta ing platform sertifikasi (ing endi peserta bisa nindakake tes interaktif online sing ngetrapake pilihan uji coba kanthi acak, duwe kemampuan kanggo mangsuli utawa mangsuli pitakon sajrone watesan wektu 45 menit). Skor lulus ujian EITC yaiku 60% jawaban positif nanging gagal nggayuh watesan iki ngidini peserta njupuk maneh ujian tanpa beya tambahan (ing saben upaya uji coba, ana siji test gratis sing kasedhiya kanggo lulus tes utawa nambah skor lulus, sawise iku luwih lanjut retakes ujian mbutuhake aplikasi kanggo administrasi bisa diaktifake nanging tetep ora ana biaya tambahan). Rampung kabeh ujian EITC sing dadi sertifikat Akademi Akademi EITCA sing relevan (kanthi program EITC substitusi) uga kanggo nerbitake menyang peserta sing ana sertifikasi Akademi Akademi EITCA (ora ana ujian EITCA tambahan lan Sertifikasi EITCA ditanggepi kanthi asil entuk kabeh Sertifikasi EITC saringan EITC sing relevan). Kabeh prosedur diwenehake kanthi mbatalake ing Brussels lan sertifikat ditanggepi ing wangun aman lan bisa diverifikasi kanggo para peserta.

Fitur penting saka platform sertifikasi kanggo nganalisis rinci babagan proses sinau lan sertifikasi peserta, kalebu statistik lengkap babagan kabeh kegiatan ing platform cerifikasi ngidini ngasilake laporan kegiatan, uga identifikasi otomatis lan dhukungan para peserta sing duwe masalah karo didaktik bahan lan ujian. Analisis lengkap kegiatan kasebut ing proses didaktik mbisakake pendekatan dhukungan individu kanggo ngenal peserta yen perlu. Uga bisa digunakake dening para peserta kanggo menehi dokumen kanthi resmi ing kegiatan pihak katelu utawa kanggo menehi analisis lan ngrancang (utamane migunani kanggo institusi lan perusahaan sing menehi staf kanggo sertifikasi kasebut).

Platform sertifikasi terus didhukung kanthi administratif lan teknis. Administrasi kalebu manajemen teknis lan kontrol sakabehe fungsi platform. Dhukungan teknis kalebu dhukungan pangguna kanthi helpdesk khusus lan masalah ngatasi pangopènan sing ana gandhengane karo subsistem keamanan, arsip data, database lan nganyari fungsionalitas platform (tumindak sing ditindakake terus-terusan dening staf teknis khusus lan darmabakti).

Wiwit taun 2008 EITCI Institute wis ngetokake atusan ewu EITC lan EITCA sertifikat ing saindenging jagad (uga cedhak karo 1 yuta sertifikat digital) entuk luwih saka 1 yuta individu saka 40+ negara sing ngerti dhewe karo EITC/EITCA standar sing nutupi. Celik digital tingkat level lan katrampilan dhasar, wilayah ilmiah komputer sing ditrapake kanggo profesional IT, dhasar kanggo desain grafis komputer canggih, uga program kanggo pendidhatan administrasi umum (eGovernment) lan ngiringan pengecualian digital ing antarane klompok-kelainan sosial (utamane wong sing urip karo cacat).

Bentenane utama yaiku Sertifikasi Akademi EITCA dibentuk saka klompok Certification EITC sing gegandhengan karo topikal (biasane 10 nganti 12). Mung kanthi entuk kabeh sertifikasi EITC sing penting, peserta uga bakal ngetokake sertifikasi EITCA sing darmabakti sing menehi spesialisasi ing lapangan sing relevan (entuk sertifikasi Akademi Akademi EITCA ora mbutuhake pemeriksaan tambahan, mbutuhake lulus ujian ing kabeh Sertifikasi EITC) .

Sampeyan bisa ngupayakake Sertifikasi Akademi EITCA kanthi entuk sertifikasi EITC individu ing enrollment seperate kanggo saben program EITC (siji-siji), nanging bisa uga langsung mlebu ing Akademi EITCA kanthi akses menyang kabeh klompok Certification EITC. ing Akademi EITCA sing dipilih. Iki nduwèni peserta menyang EITCI Institute sing diwenehake kanthi idin sing diwenehake kanthi biaya EITCA Academy kanthi nyata, kasedhiya ing saindenging jagad promosi kanggo nyebarake ketrampilan IT lan kualitas IT lengkap.

Peserta bisa milih ing antarane realisasi Akademi EITCA lengkap (nglumpukake program EITC sing gegandhengan), lan sadhar program EITC (utawa pilihan program EITC).

Saben kurikulum program program sertifikasi EITC saka 15 jam sinau konten sing mungkasi karo ujian kanggo Sertifikasi EITC sing relevan. Ngrampungake program EITC bisa dirampungake kanthi rata-rata sajrone siji nganti rong dina, nanging ora ana syarat wektu lan peserta bisa ngrancang wektu sing luwih suwe kanggo didaktik lan persiapan pemeriksaan yen dibutuhake (umpamane seminggu utawa 2 minggu kanthi mbuwang sinau kanthi koresponden siji jam utawa 2 jam saben dina). Yen peserta wis entuk kawruh lan kepinteran sing cocog karo kurikulum Sertifikasi EITC, peserta bisa ngakses ujian kasebut kanthi langsung lan entuk sertifikasi EIC sing relevan.

Saben Akademi EITCA dumadi saka 10-12 sertifikasi EITC kanthi total konten program 150-180 jam belajar. Umumé miturut andharan yen sinau ditindakake ing dina kerja minggu, bisa ngrampungake program Akademi EITCA kurang saka siji wulan (saben sinau dina minggu kerja). Jadwal wektu referensi liyane yaiku salah sawijining semester akademik (biasane 5 wulan) yen peserta bisa ngrampungake kurikulum program sertifikasi EITCA kanthi sinau mung sedina seminggu.

Jam belajar referensi konten program sing kasebut ing ndhuwur nemtokake ukuran komprehensif saka program sertifikasi sing adhedhasar standar waktu sinau akademik. Iki tegese tumindak pendidikan sing cocog karo peserta kanthi rata-rata bakal mbutuhake 150-180 jam, yen ditindakake kanthi cara nulis. Uga gumantung saka karakteristik peserta sing disiapake ing kemampuan persiyapan lan sinau sing bisa nyebabake sinau cepet lan luwih cepet lan sinau kanthi cepet karo kurikulum. Amarga kasunyatan manawa latihan kasebut dilaksanakake ing bentuk e-pembelajaran asynronis, wektu implementasine nyata gumantung marang katrampilan individu saben peserta lan bisa dilanjutake utawa dipendhet (jangka wektu sinau lan persiapan kanggo sertifikasi cocog karo kabutuhan individu. peserta).

Ya. Ing program EITC lan EITCA Academy Certification proses belajar lan proses didaktik preparat kalebu konsultasi remot tanpa wates karo staf didaktik pakar saka domain IT sing relevan. Yen ana masalah babagan pangerten konsep saka kurikulum uga ing konferensi darmabakti lan bahan sing ndhukung utawa nindakake tugas kudu kedadeyan, utawa yen peserta duwe pitakonan utawa uneg-uneg babagan konten program, staf didaktik kudu dirujuk karo tegese sistem tiket komunikasi online lan konsultasi. Konsultasi ditindakake liwat antarmuka khusus ing platform sertifikasi lan e-learning utawa liwat email. Formulir lan pandhuan kanggo ngubungi lan takon staf konsultasi didaktik kudu ditemokake langsung ing platform e-learning sertifikasi.

Pilihan saiki Institut EITCI sing ana Certification sing nduwe luwih saka 70 Sertifikasi EITC lan 7 sertifikasi Akademi EITCA.

Amarga opsional diwatesi kanthi kapasitas kanggo dhukungan lan konsultasi didaktik saéngga matesi jumlah bulanan sing diterbitake EITC/sertifikasi EITCA sawetara program sertifikasi bisa uga dadi papan sing ora kasedhiya. Ing kasus kasebut, program sertifikasi sing ora ana papan sing bisa dipesen dening para peserta, sing bakal dilaporake manawa papan-papan mau wis kasedhiya lan bakal entuk akses menyang program sing relevan ing dina pertama, basis sing luwih dhisik.

Ya, ana kemungkinan njupuk maneh ujian EITC sing gagal utawa sukses kanggo ningkatake skor lulus. Ing upaya uji coba, ana siji test gratis sing kasedhiya kanggo ngliwati tes kasebut utawa nambah skor lulus, sawise pamriksan luwih lanjut mbutuhake aplikasi menyang administrasi supaya tetep ora dibayar. Peserta bisa njupuk uji lulus kanggo ningkatake skor kanggo persijilan sing luwih apik babagan Sertifikasi. Siji uga kudu nyathet yen ora ana pamriksan Akademi EITCA (pamriksan kasebut mung ditugasake kanggo program EITC mung lan ngliwati saben asil kanthi sertifikasi EITC, nalika sertifikasi EITCA Academy mung ditanggepi kanggo ngliwati klompok relevan kabeh konsisten Pemeriksaan EITC ing program Akademi EITCA sing diwenehi). Nilai sing diwenehake ing sertifikat Akademi Akademi EITCA minangka skor kabeh Sertifikasi EITC sing kalebu Akademi EITCA sing diwenehi.

Ya. Peserta bakal entuk akses menyang platform e-learning kanthi kabeh bahan lan sumber didaktik miturut kurikulum ing program sertifikasi EITC/EITCA Akademi sing relevan uga sawise rampung sinau lan persiapan, uga sawise lulus ujian lan entuk sertifikasi. Akses kasebut bakal bisa ditindakake saka akun peserta ing Akademi EITCA.

Sertifikasi EITC/EITCA minangka pendhidhikan internasional lan sertifikasi program internasional sing menehi standarisasi rangka kerja kompetitif ing industri Informasi. Ora ana keseimbangan resmi saka anggota EU sing nyatakake program pendidikan nasional. Nanging, babagan konteks program sing ana gandhengane karo kurikulum lengkap Akademi EITCA, kerumitan lan asil pendhapat spesialisasi profesional sing nduwe sertifikasi bisa luwih apik dibandhingake pasinaon pendidikan tinggi akreditasi peringkat nasional sing akreditasi. momotan lan tingkat kompetensi sing wis dipesthekake. Saliyane EITCA Academy Certification bebarengan karo EITC Certification ora padha karo sertifikasi profesional IT vendor-centric sing ditokake dening vendor IT sing beda-beda (kayata Microsoft, Google, Adobe, lsp.), Bebas saka vendor lan kanthi mangkono fokus ing Nilai nyata kompetensi sing disertifikasi, tinimbang ngadeg minangka bagian saka strategi kompetisi produk lan pemasaran antarane vendor IT. Nanging apa sertifikat EITC/EITCA karo vendor profesional sing ngetokake sertifikasi IT yaiku dheweke uga fokus ing aspek praktis lan panggunaan kawruh lan katrampilan sing wis sertifikasi.

Apa tegese praktek?

Sertifikasi Akademi Akademi EITCA ora minangka diploma pendidikan tinggi peringkat pasca siswazah, nanging standar sertifikasi kompetensi industri IT, sing uga mandhiri mandhiri lan dipimpin dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa, bakul mandiri ora-kanggo-keuntungan panguwasa sertifikasi utawa badan sertifikasi. Ing program pamrentahan Program EITC/EITCA Academy ora entuk gelar diploma pendidikan siswazah sarjana tingkat nasional utawa sertifikasi vendor IT nanging internasional lan diterbitake ing Brussels, EU, Teknologi Informasi Teknologi-relevan sertifikasi kompetensi kompetitif, kanthi macem-macem kawruh lan katrampilan sing wis sertifikasi padha karo pasinaon pascasarjana saka segi komprehensif (diwiwiti saka komprehensif referensi program jam 150) lan sadean vendor IT topikal ngetokake sertifikasi. Ora ana kritéria sing nduweni hak kanggo njupuk Akademi EITCA (utawa komponen program sertifikasi EITC) lan ora ana syarat kualifikasi sadurunge (umpamane gelar sarjana sing diraih ing pasinaon sarjana kasebut umume dibutuhake kanggo nindakake pasinaon sarjana ing pendidikan tinggi akademik, yaiku dudu prekara kanggo partisipasi Akademi EITCA).

Sertifikasi Akademi EITCA mung ngidini pamilik profesional bisa mbuktekake keterampilan babagan kepinteran lan kompetensi sing bisa ditindakake ing sertifikasi. Nalika para pengusaha umume mbutuhake diploma pendidikan sing luwih dhuwur ing bidang spesialisasi profesional sing umume padha ngatur sambutan keterampilan keterampilan lengkap, utamane ing domain IT apa dadi subjek utama pendidikan calon utawa ora. Yen keterangan kompetensi ana ing tingkat komprehensif sing dibandhingake karo diploma pendidikan pascasarjana formal, ing sawetara kasus, bisa dianggep juragan dadi pengganti sing cukup, utamane nganggep masalah sing ana gandhengane karo biaya pasinaon ing sistem pendidikan sing luwih dhuwur. negara sing diwenehi). Ing kasus liyane, bakal dadi suplemen diploma universitas pendidikan formal sing mbuktekake calon kegiatan internasional ing pangembangan diri lan nggawe dheweke aplikasi kompetitif tanpa bukti-bukti kompetensi sing padha. Para juragan biasane menehi nilai sing nyurung para calon ing babagan pangembangan diri, pendhidhikan lan pengalaman lan kanthi mangkono bakal ngenali sertifikasi internasional Akademi EITCA kanggo calon. Sertifikasi sertifikat Akademi EITCA bisa uga dianggep minangka cara kanggo nyuda diploma pendhidhikan tingkat sarjana utawa pascasarjana kanthi sertifikasi sertifikat industri IT sing profesional, profesional. Mesthi dadi aset penting ing pemegang sertifikat CV sing mbuktekake kegiatan internasional kanggo pembangunan kualifikasi. Malah kanthi diploma pendidikan pascasarjana khusus sing sertifikat Akademi Akademi EITCA sing relevan bakal mbuktekake aset sing larang regane ing CV lan bakal nambah prospek tenaga kerja ora mung kanthi resmi ngonfirmasi kualifikasi lan kompetensi IT sing cocog nanging uga bisa mbuktekake kemampuan calon supaya sukses ing pendidikan lan pangembangan diri kanthi entuk tingkat industri industri IT sing dikenali internasional, sertifikasi bebas.

Miturut Proses Bologna EU kerja menyang kerangka pendidikan tinggi terpadu. Saiki tegese utama kanggo nggayuh tujuan iki yaiku kanthi standarisasi ing kabeh negara EU lan sawetara negara liya sing melu melu ing sistem iki manawa pendidikan sing luwih dhuwur kudu adhedhasar kualifikasi lan dipérang dadi 3 siklus utama: siklus kualifikasi kaping 1 (ora resmi diarani siswa sarjana. pasinaon, biasane rampung karo gelar sarjana), siklus kaping 2 (sacara informal diarani pascasarjana utawa studi lulusan, biasane rampung karo gelar master) lan siklus kaping 3, studi kedokteran (biasane kalebu ora mung pendidikan nanging uga riset dhewe rampung karo ing doktor). Kajaba iku, Proses Bologna ing ndhuwur wis ngenalake sistem kridit ECTS (Sistem Kredit lan Akumulasi Eropa) sing ngenalake ukuran kridit (utawa mata ECTS) sing ditugasake menyang kursus, biasane karo 1 ECTS ditugasake 15 nganti 30 jam stasioner program didaktik Kredit ECTS minangka referensi kanggo mbandhingake kerumitan kursus ing institusi pendidikan sing beda-beda lan miturut perjanjian ing institusi kasebut kanggo ngakoni kursus sing wis rampung ing macem-macem institusi kanthi kridit ECTS ndhukung ijol-ijolan internasional siswa EU lan sinau ing luar negeri.

Kanthi mbandhingake kerumitan lan konten program Akademi EITCA paling apik dibandhingake tingkat pendidikan tinggi pascasarjana (siklus kaping 2) sanajan ora diakoni sacara resmi kaya pamrentah peringkat nasional, amarga iku standar internasional. Kompetensi sing digayuh kanthi ngrampungake Akademi EITCA sing dikonfirmasi dening sertifikasi EITCA yaiku isi sing padha karo konten kanggo menehi komprehensif menyang diploma universitas pascasarjana, kanthi bedane yen sertifikasi Akademi EITCA ora dokumen ditanggepi tingkat nasional, nanging internasional lan fokus ing lapangan IT khusus, tinimbang ing kabeh disiplin. Fokus sertifikasi sertifikasi Akademi EITCA iki bisa uga dadi kaluwihane uga mbandhingake diploma pascasarjana kanggo karir profesional sing gegandhengan karo IT. Biasane program pasinaon pascasarjana luwih ditetepake (umpamane Ilmu Komputer, Administrasi Bisnis, Ekonomi, Matematika, lan sapiturute) tinimbang Akademi EITCA sing kalebu salah sawijining bidang Informasi Teknologi (umpamane Keamanan Informasi, Teknologi Informasi Bisnis, Computer Graphics, lsp.) .). Pasinaon gelar sarjana pascasarjana ngemot saka 1500 nganti 3000 jam program sing dirujuk dening 60 nganti 120 ECTS sing padha (taun akademik standar biasane ana 1500 jam). Akademi EITCA nyakup program didaktik 150-180 jam, nanging dirujuk dening 30 nganti 60 ECTS (iku kalebu kursus EITC 10-12, saben ditugasake karo 3 nganti 5 ECTS adhedhasar perbandingan konten ing referensi standar akademik ing topik sing relevan. , kanthi referensi wektu 15 jam kanggo saben kursus EITC, cocog karo 60 nganti 90 jam ing tumindak akademik standar amarga model pendidikan lan individu sing ora seger ing Akademi EITCA). Mangkono Akademi EITCA bisa dibandhingake siji taun pasinaon siklus 2-nd siklus dhuwur (level gelar master) saka segi komprehensif lan kerumitan kompetensi IT kanthi resmi. Saliyane, EITC sertifikasi korrepsond ing istilah sing cocog karo kursus akademik ing pendidikan tinggi (sing diwenehi 3 nganti 5 kridit ECTS ing sistem transfer akta akademik EU), uga kanggo sertifikasi produk IT utawa sertifikasi teknologi. amarga bisa ditrapake lan karakter praktis.

Ing babagan konten program sertifikasi Akademi EITCA (padha karo 150-180 jam kelas tulis, yaiku taun akademik standar utawa 2 semester akademik) bisa dibandhingake pasinaon pascasarjana khusus, nanging kanthi kauntungan standar sertifikasi EU karo internasional alam lan pangenalan (sertifikat berbasis EU sing ditanggepi ing Brussels dingerteni ing saindenging jagad, malah liwat diploma akademisi sistem nasional resmi sing ditanggepi ing lokasi Uni Eropa). Fitur penting program sertifikasi EITC/EITCA yaiku bisa ngrampungake program EITC tunggal sing dipilih sing cocog karo kursus individu sing nggawe Akademi EITCA (kursus EITC sing disertifikasi khusus kanthi konten didaktik rata-rata 15 jam). Program sertifikasi kompetensi EITCA lan EITC kalebu konten program sing dirancang sajrone pendekatan dhasar supaya ora ana pengetahuan IT sing dibutuhake kanggo ngrampungake, sanajan ana sing maju lan khusus. Iki ngidini malah program EITC/EITCA sing paling mupangate bisa dirampungake dening individu tanpa keahlian IT sadurunge, uga relevan kanggo profesional IT lan ahli ing domain sing cocog.

Ringkes EITCA Academy disaranake minangka tambahan sertifikasi profesional profesional IT sing profesional kanggo diploma pendidikan sarjana utawa tingkat sarjana tingkat nasional (yaiku sarjana utawa gelar sarjana), nanging bisa mbuktekake para pemegang kompetensi ing disiplin sing luwih umum utawa beda saka lapangan. manawa sing nyekel sertifikasi ngupayakake karier (karo sertifikat Akademi Akademi EITCA sing nutupi lapangan iki). Sampeyan bisa kanthi sukses golek pagawean tanpa diploma pendidikan sing luwih dhuwur sing dianakake sertifikasi Akademi Akademi EITCA uga kanthi resmi bisa mbuktekake adhedhasar konten program sing ditutup karo sertifikasi manawa kemajuan kompetensi kasebut cocog karo pasinaon akademisi pasca siswa lulusan. gelar master, nanging ing standar sertifikasi orientasi industri internasional lan IT sing dikembangake lan disebar dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa ing Brussels, EU. Sampeyan kudu nyatet yen valuasi standar sertifikasi E Academy Academy IT nglawan diploma pendidikan pascasarjana tingkat nasional utawa sertifikasi tingkat industri IT gumantung marang majikan lan kapercayan lan pendapat dheweke dhewe, nanging evaluasi para pemegang EITC/EITCA karir nuduhake manawa standar iki ngenali nambah lan ora mung ing EU.

Menjawab pitakon manawa Akademi EITCA lan Sertifikasi EITC kompatibel karo ECTS ana hubungane kanggo mangsuli pitakon manawa sampeyan bisa akun Akademi EITCA utawa program sertifikasi EITC kanggo ngrampungake pasinaon sarjana utawa pasinaon akademik pasca siswa ing sistem formal pendidikan tingkat tinggi.

Jawaban umume positif. Saben program Sertifikasi EITC lan Akademi EITCA dianugerahi angka ECTS sing wis ditemtokake.

EITCI Institute komunikasi karo universitas ing EU miturut tema sistem ECTS (Sistem Transfer Kredit lan Akumulasi Eropa) nawakake bilateral pangenalan konten program pendidikan (menyang kurikulum sertifikasi EITC/EITCA sing relevan). Tujokake usulan kasebut program program EITC/EITCA Certificaiton dianugerahi dening EITCI Institute kanthi nilai ECTS, saéngga para siswa Eropa ing antarane sing duwe sertifikasi bakal sinau dhewe sing wis dialami lan dibuktekake bisa nguasai kanthi prosedur sertifikasi sing bakal ditampa kanggo tumindak akademik. ECTS dadi standar Eropa kanggo mbandhingake volume sinau adhedhasar asil sinau (ing kasus EITC/sertifikasi EITCA diukur asil panaliten) lan beban kerja sing digandhengake menyang pendidikan sing luwih dhuwur uga pendidikan vokasional lan program latihan sing dileksanakake ing saindenging Uni Eropa lan kerjo bareng negara ECTS.

Kanggo sertifikasi EITC/EITCA sing ana rezeki sing relevan saka kridit ECTS dianugerahi gumantung saka program tartamtu (kerumitan, komprehensif lan beban belajar sing gegandhengan) lan kridit kasebut bisa ditampa dening pamilike sertifikasi sing nduwe sertifikat bilateral antarane Universitas iki lan Institut EITCI. Institut EITCI miwiti priksaan perjanjian bilateral ECTS karo sawijining universitas sing dituduhake kanthi basis aplikasi saka sing nyekel sertifikasi sing pengin entuk nilai ECTS sing diajeni ing dheweke utawa universitas sing dipilih kanggo tumindak akademik sing terus utawa bakal teka.

Yen sampeyan minangka wadhah sertifikasi utawa makili Universitas sing kasengsem utawa ditakoni para siswa amarga nampa nilai ECTS kanggo sertifikasi EITC/EITCA sing relevan, tulung hubungi Institut EITCI lan bakal menehi kabeh rincian lan dokumen sing dibutuhake supaya bisa luwih maju.

Sampeyan ora uga kudu sinau ing universitas Eropa supaya bisa takon babagan program EITC/EITCA sing entuk nilai ECTS. Iki bakal miturut budi bicara pejabat Dekan Universitas sampeyan. Yen sampeyan sinau ing universitas Eropa (ora kudu ing EU nanging uga ing negara sing melu sistem ECTS) keputusan iki luwih otomatis, nanging isih tetep keputusan independen saka Universitas sampeyan babagan syarat kesepakatan bilateral kanggo nampa kurikulum program EITCA Academy lan EITC sertifikat sing sah kanggo tumindak akademi sing cocog ing universitas kasebut.

Sampeyan kudu diwenehi tandha yen ditampa ECTS ing sisih administrasi universitas kanggo nampa utawa nolak penghormatan yen wis rampung ing program sertifikasi EITC/EITCA ing tumindak akademik kasebut bebas saka Institut EITCI, sing mung bisa mbenerake relevan nomer ECTS sing dianugerahi program sertifikasi sing diwenehake lan ditrapake ing sawijining universitas kanggo perjanjian ECTS bilateral (priksaan kasebut bisa ditindakake dening EITCI Institute utawa langsung dening pemegang sertifikat menyang kantor Dean bebarengan karo sertifikat EITC/EITCA sing relevan lan tambahan. - template dokumen aplikasi panampa titik ECTS bisa didownload sawise entuk Sertifikasi). Sertifikasi EITC lan EITCA diwenehake karo tambahan program rinci sing bakal menehi pertimbangan sing tepat kanggo kesetaraan konten karo kursus universitas sing relevan utawa jumlah kualifikasi lan kompetensi sing cocog uga dening Universitas ing negara-negara sing ora melu sistem ECTS.

Ringkesan, Akademi EITCA dumadi saka klompok program Sertifikasi EITC individu, saben wong sing diutus kanthi jumlah kridit ECTS, sing diwenehake menyang sing duwe sertifikasi sawise entuk sertifikasi. Skala grading adhedhasar EITC/EITCA uga kompatibel karo skala gred ECTS.

Sistem Transfer lan Akumulasi Kredit Eropa (ECTS) minangka standar adhedhasar EU kanggo mbandhingake prestasi sinau akademik lan kinerja siswa pendidikan sing luwih dhuwur ing saindenging Uni Eropa lan negara-negara Eropa liyane sing kepengin melu standar ECTS. Kanggo kursus sing wis dirampungake kanthi sukses nomer penghargaan saka ECTS dianugerahi. Kredit ECTS minangka referensi kanggo mbandhingake kerumitan kursus ing institusi pendidikan sing beda-beda lan miturut perjanjian ing institusi kasebut kanggo ngakoni kursus sing wis rampung ing macem-macem institusi kanthi kridit ECTS ndhukung ijol-ijolan internasional siswa EU lan sinau ing luar negeri. Sampeyan kudu nyathet yen akeh negara duwe standar sing padha, sing bisa gampang aken kridit ECTS uga ditrapake kanggo aplikasi individu.

Sertifikasi Akademi Akademi EITC lan EITCA nyedhiyakake resmi, konfirmasi internasional sing kompetitif saka kompetensi individu ing lapangan Teknologi Informasi sing ana gandhengane kanggo diterapake lan praktis saka domain pasar kerja. Sertifikasi EITC/EITCA minangka dokumen keterampilan IT resmi sing cocog karo dhukungan utawa ngganti cara resmi liyane kanggo ngonfirmasi kawruh, katrampilan lan kompetensi sing dipikolehi ing pendidikan utawa latihan vokasional sing luwih dhuwur (kalebu diploma tingkat nasional ing universiti lan sekolah). Ing babagan iki, Sertifikasi Akademi Akademi EITC lan EITCA diisi karo Suplemen Sertifikasi sing lengkap sing menehi gambaran standar, isi rumit lan tingkat kompetensi IT sing dipikolehi dening sing nduwèni sertifikasi, dirancang minangka pitulung kanggo ngerteni kompetensi kasebut ing lapangan profesional. kagiyatan.

Program Sertifikasi Akademi Akademi EITC lan EITCA, sing ditindakake ing pamrentah Institut Certification Technologies Informasi Eropa (EITCI) ing Brussels, sawise sukses ngrampungake prosedur pemeriksaan online ing menehi penghargaan saka sertifikat EITC/EITCA Academy Certification sing diterbitake kanthi digital ing Brussels, EU , bebarengan karo Suplemen Sertifikasi sing rinci.

Sertifikasi bisa uga ing program EITCA Academy lengkap ing spesialisasi IT sing dipilih (sukses lulus ujian ing kabeh program EITC kalebu ing program Akademi EITCA sing cocog karo penghargaan sertifikat Akademi Akademi EITCA lan Tambahan Sertifikasi karo kabeh sertifikat EITC) , uga ing program EITC tunggal khusus (ujian siji lan Sijil EITC tunggal sing diterbitake ing saben program EITC).

Prosedur Akademi Akademi EITCA lan EITC ngasilake ora mung kanthi ngetokake sertifikat digital sing aman kanthi aman (yen ing Akademi EITCA diiringi Suplemen Sertifikasi lengkap lan kabeh sertifikat EITC sing relevan, lan ing kasus sertifikat EITC sing ngemot katrangan lengkap babagan program ing Certifacate dhewe), nanging uga nyedhiyakake layanan validasi sing relevan. Sertifikasi EITC/EITCA Digital kudu dingerteni minangka nomer ID sing unik, manawa nalika mlebu bareng njupuk data pribadi menyang sistem validasi sertifikasi EITCI Institusi ngidini verifikasi online saka Sertifikasi sing ditahan bebarengan karo rincian skop program rampung dening sing nduwe sertifikat. uga percetakan versi lan sertifikat siap-siap sertifikat sing nyithak. Sertifikasi EITC (dipikolehi kanthi masing-masing utawa minangka bagean saka program Akademi EITCA) dirancang karo ID sing nggawa tag visual (kode QR) sing ngidini pangenalan mesin otomatis lan Sertifikasi sertifikasi kanthi aplikasi scan scan tag.

Ana kemungkinan diterbitake wangun kertas sing aman saka sertifikat EITC/EITCA bebarengan karo pangiriman internasional (form formasi sertifikasi kertas mbutuhake biaya tambahan gumantung saka jumlah salinan sertifikat sing diterbitake sacara aman uga layanan kiriman internasional kanggo kertas Pangiriman sertifikat saka Brussel menyang negara sampeyan). Sampeyan uga bisa nggunakake Sertifikasi EITC/EITCA digital kanthi manual (mung bisa nyithak dhewe yen dibutuhake ing wangun kertas referensi saka layanan elektronik validasi EITC/EITCA).

Dadi, carane terus saiki?Iku uga gampang.

EITCA Academy minangka skema sertifikasi IT IT kanthi online. Sampeyan ora perlu menyang endi wae utawa ngirim apa-apa, Kabeh formalitas wis kawujud. Kanggo ndhaptar sertifikat sampeyan tindakake langkah-langkah iki.

Temokake sertifikasi

Telusuri sertifikasi kasedhiya ing lapangan kasengsem sampeyan

Tambah kanggo order

Tambah sertifikasi sing dipilih kanggo pesenan sampeyan lan nerusake checkout

Ndhaptar utawa miwiti nyoba

Mbayari ragad lengkap kanggo ndhaptar sertifikasi utawa miwiti nyoba

kothak EKSPLENTEN EPLANS EPLANS DESA PEKER LENGKAP
NDUWUR
Pilih mata uang sampeyan
EUREuro