×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

Tuladhane INTERNET
CERTIFICATES
CERTIFIKASI ing TEKNOLOGI INTERNET, NETWORKING lan ING NEGARA KESELAMATAN SIJIL INSET INGKANG BROWSE
NDUWUR
Pilih mata uang sampeyan
EUREuro