Kebijakan Privasi Akademi EITCA

 

Data pribadi sampeyan bakal digunakake kanggo ngolah pesenan lan Sertifikasi EITC/EITCA kaya ing rincian sing dijelasake miturut Peraturan Perlindungan Data Umum Eropa, yaiku Peraturan (EU) 2016/679 lan tumindak ukum Parlemen Eropa lan Dewan ing pangayoman saka individu ing pamrosesan data pribadi. Akademi EITCA sing dioperasikake dening EITCI Institute nduweni tujuan kanggo nyebarake kompetensi profesional IT miturut standar sertifikasi EITC/EITCA resmi sing dipimpin dening Institut EITCI kanggo nambah pangembangan adopsi Pasar Digital Tunggal internasional lan panyengkuyung pangembangan Digital Society Inklusif. Iki minangka misi Institut EITCI sing ditindakake ing Program Akademi EITCA sing dadi tegese penting kanggo ngetrapake misi Institut EITCI. Nindakake Institut EITCI tetep menehi transparan ing data pribadi sing diklumpukake, cara nggunakake lan sapa bareng. Kebijakan Privasi iki ditrapake nalika sampeyan nggunakake Layanan kaya sing diterangake ing ngisor iki.

Pambuka

Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa (EITC) lan Program Informasi Certification Akademi Eropa (EITCA) ing Eropa minangka standar kualitas indepedent sing dikembangake kanggo menehi bukti keterampilan digital lan kompetensi IT profesional sing dikembangake lan disebarake kanggo ndhukung wutah saka Digital Digital Inclusive. Standar kasebut bisa diakses saka Brussels kanthi online ing sangisoré Institusi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa EITCI, Badan Sertifikasi/Badan Sertifikasi. Tujuan Akademi EITCA yaiku nyedhiyakake kerangka internasional kanggo evaluasi profesional IT kompetensi evaluasi lan konfirmasi kanthi tundhuk standar kualitas lan ngatasi alangan akses. Partisipasi Akademi EITCA ora diwatesi menyang Uni Eropa, sebaliknya, menehi kesempatan kanggo individu ing luar negeri Uni Eropa kanggo ngembangake lan konfirmasi kompetensi IT strategis kanthi sertifikasi profesional saka Uni Eropa, miturut Tatacara EITCI. Mangkono EITCA Academy ditondoi kanthi pendekatan anyar, alternatif lan pelengkap pendidikan profesional lan pelatihan profesional, amarga iki ngidini sapa wae ing jagad sinau ing program EITC/EITCA lan banjur entuk sertifikasi kanthi akreditasi EITCI kanthi resmi ing Teknologi Informasi sing diterbitake ing Brussels , EU kanthi tumindak kanthi online, kanthi istilah sing padha ing saindenging global lan tanpa kudu lelungan lan sinau ing Brussel kanthi fisik, kanthi mangkono mbatesi biaya sing ana gandhengane lan ngatasi akeh alangan akses.

Kebijakan Privasi Akademi EITCA ditrapake kanggo Peserta utawa Pengunjung Layanan kita. Pangguna pangguna ("Anggota") nuduhake identitas profesional amarga prosedur sertifikasi lan bisa melu jaringan, kawruh ijol lan wawasan profesional, kirim lan ndeleng konten sing relevan, sinau lan golek kesempatan bisnis lan karir ing Akademi EITCA. Konten lan data ing sawetara Layanan kita bisa ditemokake kanggo anggota non-anggota ("Pengunjung"). Kita nggunakake istilah "Negara Dirancang" kanggo ngrujuk menyang negara-negara ing Uni Eropa (EU), Wilayah Ekonomi Eropa (EEA), lan Swiss.

layanan

Kebijakan Privasi iki, kalebu Kebijakan Cookie kita ditrapake kanggo nggunakake Layanan kita.

Kebijakan Privasi iki ditrapake kanggo EITCA Academy lan aplikasi seluler bebarengan karo komunikasi lan layanan ("Layanan"), kalebu Layanan situs luar negeri, kayata layanan iklan lan plugins, ora kalebu layanan sing nyatakake yen ditawakake miturut kabijakan privasi sing beda.

Data Controllers lan Partai Kontraksi

Institut EITCI (Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa) bakal dadi pengontrol data pribadhi sing diwenehake, utawa diklumpukake utawa utawa, utawa diproses karo Layanan kita sing paling penting sertifikasi EITC/EITCA; sampeyan mlebu ing Perjanjèn pangguna karo EITCI Institute. Minangka Pengunjung utawa Peserta Layanan, koleksi, panggunaan lan enggo bareng data pribadi tundhuk karo Kebijakan Privasi iki (sing kalebu Kebijakan Cookie lan dokumen liyane sing dirujuk ing Kebijakan Privasi iki) lan nganyari.

Ganti

Pangowahan kanggo Kebijakan Privasi ditrapake kanggo nggunakake Layanan kita sawise "tanggal efektif."

EITCI Institut ("kita" utawa "kita") bisa ngowahi Kebijakan Privasi iki, lan yen kita nggawe owah-owahan materi, kita bakal menehi kabar liwat Layanan kita, utawa kanthi cara liyane, kanggo menehi kesempatan kanggo mriksa pangowahan sadurunge dheweke dadi efektif. Yen nolak babagan pangowahan, bisa nutup akun sampeyan.
Sampeyan ngakoni manawa panggunaan terus Layanan kita sawise nerbitake utawa ngirim kabar babagan owah-owahan kita ing Kebijakan Privasi iki tegese koleksi, nggunakake lan enggo bareng data pribadi tundhuk karo Kebijakan Kebijakan sing dianyari.

1. Data Kita Nglumpukake

1.1 Data Sampeyan Kasedhiya Kanggo Kita

Sampeyan nyedhiyakake data kanggo nggawe akun karo kita.

Registration

Kanggo nggawe akun sampeyan kudu nyedhiyani data kalebu jeneng, alamat email lan/utawa nomer ponsel, lan sandhi. Yen ndhaptar Layanan sertifikasi, sampeyan kudu menehi pambayaran (umpamane, kertu kredit) lan informasi tagihan.
Sampeyan nggawe profil Akademi EITCA (profil lengkap mbantu paling akeh saka Layanan).

Profile

Sampeyan duwe pilihan babagan informasi ing profil sampeyan. Sampeyan ora kudu nyedhiyani informasi tambahan ing profil sampeyan; Nanging, informasi profil mbantu sampeyan entuk luwih akeh saka Layanan kita. Sampeyan pilihan manawa nyakup informasi sensitif ing profil sampeyan lan nggawe informasi sensitif kasebut umum. Aja ngirim utawa nambah data pribadi menyang profil sampeyan sing ora pengin kasedhiya ing umum.

Sampeyan menehi data liyane kanggo kita, kayata kanthi nyinkronake buku alamat utawa tanggalan.

Kirim lan Ngunggah

Kita ngumpulake data pribadi saka sampeyan nalika sampeyan menehi, kirim utawa upload menyang Layanan kita, kayata nalika isi formulir, nanggapi survey, utawa ngirim informasi. Yen sampeyan milih ngimpor buku alamat, kita nampa kontak (kalebu informasi kontak panyedhiya layanan utawa app kanthi otomatis ditambahake menyang buku alamat nalika sampeyan wis komunikasi karo alamat utawa nomer sing durung ana ing dhaptar sampeyan).
Yen sampeyan nyinkronake kontak utawa tanggalan karo Layanan kita, kita bakal ngumpulake buku alamat lan informasi patemon tanggalan supaya nambah jaringan sampeyan kanthi menehi sambungan menyang sampeyan lan wong liya, lan menehi informasi babagan, umpamane kaping, papan, pamiarsa lan kontak.
Sampeyan ora kudu ngirim utawa upload data pribadi; sanajan ora, bisa mbatesi kemampuan kanggo tuwuh lan melu ing jaringan liwat Layanan kita.

1.2 Data Saka Liyane

Liyane bisa ngirim utawa nulis babagan sampeyan.

Konten lan Warta

Sampeyan lan liyane bisa ngirim konten sing kalebu informasi babagan sampeyan (minangka bagean saka artikel, kiriman, komentar, video) ing Layanan kita. Yen sampeyan ora milih, kita ngumpulake informasi umum babagan sampeyan, kayata warta lan prestasi sing gegandhengan karo profesional (kayata, paten sing diwenehake, pangenalan profesional, pamicara konferensi, proyek, lan sapiturute) lan nggawe kasedhiya minangka bagean saka Layanan kita (eg saran kanggo profil sampeyan, utawa notifikasi babagan warta ing warta).
Liyane bisa nyelarasake kontak utawa tanggalan karo Layanan kita.

Informasi kontak lan Tanggalan

Kita nampa data pribadi (kalebu informasi kontak) babagan sampeyan nalika wong liya ngimpor utawa nyelarasake kontak utawa tanggalan karo Layanan kita, nggandhengake kontak karo profil Peserta, utawa ngirim pesen nggunakake Layanan kita (kalebu undhangan utawa panjaluk sambungan). Yen sampeyan utawa liya milih nyelarasake akun email karo Layanan kita, kita uga bakal ngumpulake informasi "header email" sing bisa kita gandhengake karo profil Peserta.

Pelanggan lan mitra bisa menehi data kanggo kita.

partners

Kita nampa data pribadi babagan sampeyan nalika sampeyan nggunakake layanan kanggo pelanggan lan mitra, kayata majikan, calon majikan lan sistem pelacakan pelamar nyedhiyakake data aplikasi kerja.

Perusahaan sing gegandhengan lan Layanan liyane

Kita nampa data babagan sampeyan nalika nggunakake sawetara layanan liyane sing diwenehake dening kita utawa mitra, kalebu Microsoft. Contone, sampeyan bisa milih ngirim informasi babagan kontak ing aplikasi lan layanan Microsoft, kayata Outlook, kanggo kegiatan jaringan profesional sing luwih apik ing Layanan kita.

1.3 Gunakake Layanan

Kita log kunjungan lan panggunaan Layanan kita, kalebu aplikasi seluler.

Kita log data panggunaan nalika sampeyan ngunjungi utawa nggunakake Layanan kita, kalebu situs, aplikasi lan teknologi platform (umpamane, plugins off-site), kayata nalika ndeleng utawa klik konten utawa iklan (utawa ing utawa situs lan app kita) ), nglakokake telusuran, nginstal utawa nganyari salah sawijining aplikasi seluler, nuduhake artikel utawa ngirim pitakon. Kita nggunakake log-in, cookie, informasi piranti lan protokol internet ("IP") kanggo ngenali sampeyan lan log panggunaan.

1.4 Cookie, Web Beacon lan Teknologi sing padha

Kita ngumpulake data liwat cookie lan teknologi sing padha.

Kita nggunakake cookie lan teknologi sing padha (umpamane, beacon web, piksel, tag iklan lan identifikasi piranti) kanggo ngenali sampeyan lan/utawa piranti, piranti lan piranti liyane. Kita uga ngidini sawetara wong nggunakake cookie kaya sing diterangake ing Kebijakan Cookie. Sampeyan bisa ngontrol cookie liwat setelan browser lan alat liyane. Sampeyan uga bisa milih metu saka nggunakake cookie lan teknologi sing padha sing nglacak prilaku ing situs liya kanggo pariwara pihak katelu kanthi ngganti setelan sing cocog ing browser web sampeyan kanthi dokumentasi browser web sing digunakake.

1.5 Piranti lan Lokasi Sampeyan

Kita nampa data saka piranti lan jaringan, kalebu data lokasi.

Yen sampeyan ngunjungi utawa ninggalake Layanan kita (kalebu Plugins utawa cookie utawa teknologi sing padha ing situs liya), kita nampa URL ing situs sing sampeyan miliki lan sing sampeyan gunakake. Sampeyan uga entuk informasi babagan alamat IP, server proxy, sistem operasi, browser web lan tambahan, pengenal lan fitur piranti, lan/utawa ISP utawa operator mobile sampeyan. Yen sampeyan nggunakake Layanan saka piranti seluler, piranti kasebut bakal ngirim data babagan lokasi adhedhasar setelan telpon. Kita bakal takon sampeyan milih sadurunge nggunakake GPS utawa alat liyane kanggo ngenali lokasi sing tepat.

1.6 Pesen

Yen sampeyan komunikasi liwat Layanan kita, kita ngerti babagan kasebut.

Kita ngumpulake informasi babagan sampeyan nalika ngirim, nampa, utawa melu pesen sing ana hubungane karo Layanan kita.

1.7 Informasi Tempat kerja lan Sekolah sing Disedhiyakake

Yen juragan utawa sekolah utawa pihak katelu tuku Layanan premium sing sampeyan gunakake, dheweke menehi data babagan sampeyan.

Liyane sing tuku Layanan kita kanggo panggunaan, kayata majikan utawa sekolah sampeyan, nyedhiyakake data pribadhi babagan sampeyan lan nduweni hak kanggo nggunakake Layanan sing dituku dening para pegawe, siswa utawa alumni. Contone, kita bakal entuk informasi kontak kanggo pangurus "Company Page" lan kanggo menehi pangguna pangguna saka layanan premium, kayata produk recruiting, sales utawa sinau.

1.8 Situs lan Layanan Liyane

Sampeyan entuk data nalika sampeyan ngunjungi situs sing kalebu plugins, iklan utawa cookie utawa mlebu menyang layanan wong liya karo akun sampeyan.

Kita nampa informasi babagan kunjungan lan interaksi karo layanan sing diwenehake wong liya nalika mlebu menyang platform kita utawa ngunjungi layanan wong liya sing kalebu plugin, iklan, cookie utawa teknologi sing padha.

1.9 Liyane

Kita nambah Layanan, sing tegese kita entuk data anyar lan nggawe cara anyar kanggo nggunakake data.

Layanan kita dinamis, lan kita asring ngenalake fitur-fitur anyar, sing mbutuhake koleksi informasi anyar. Yen ngumpulake data pribadi sing beda utawa ngowahi cara nggunakake data, kita bakal ngandhani sampeyan lan bisa uga ngowahi Kebijakan Privasi iki.

2. Cara Nggunakake Data Sampeyan

Kita nggunakake data kanggo nyedhiyakake, dhukungan, nggawe pribadi lan ngembangake Layanan kita.

Cara nggunakake data pribadhi sampeyan bakal gumantung Layanan sing sampeyan gunakake, kepiye nggunakake Layanan lan pilihan sing sampeyan tindakake. Kita nggunakake data sing diwenehake babagan sampeyan kanggo nyedhiyakake lan nggawe pribadi, kalebu kanthi bantuan sistem otomatis lan inferensi sing ditindakake, Layanan (kalebu iklan) supaya bisa luwih relevan lan migunani kanggo sampeyan lan wong liya.

2.1 Layanan

Layanan kita mbantu sampeyan nyambungake karo wong liya, golek lan bisa ditemokake kanggo kesempatan kerja lan bisnis, tetep dilaporake, njaluk latihan lan luwih produktif.

Kita nggunakake data kanggo menehi wewenang akses menyang Layanan kita.

tetep disambungake

Layanan kita ngidini sampeyan terus nyambung karo kolega, mitra, klien, lan kontak profesional liyane. Kanggo nglakoni, sampeyan bakal "nyambungake" karo profesional sing sampeyan pilih, lan uga pengin "nyambung" karo sampeyan. Tundhuk setelan sampeyan, yen sampeyan nyambungake karo Anggota liyane, sampeyan bakal bisa nggoleki sambungan saben liyane supaya bisa ngganti kesempatan profesional.

Kita bakal nggunakake data babagan sampeyan (kayata profil sampeyan, profil sing wis dideleng utawa data sing diwenehake liwat upload buku alamat utawa integrasi mitra) kanggo mbantu wong liya nemokake profil sampeyan, menehi saran sambungan kanggo sampeyan lan liyane (eg anggota sing nuduhake kontak utawa pengalaman kerja ) lan ngidini sampeyan ngajak wong liya dadi Peserta lan nyambungake sampeyan. Sampeyan uga bisa milih supaya kita nggunakake lokasi sing tepat utawa cedhak karo wong liya kanggo tugas tartamtu (contone, kanggo menehi Anggota liyane sing cedhak karo sampeyan, ngitung priksa menyang proyek anyar, utawa ngabari sambungan sing ana ing lokasi sampeyan. acara profesional).

Sampeyan minangka pilihan manawa ngajak wong ing Layanan kita, ngirim panjaluk sambungan, utawa ngidini Peserta liyane dadi koneksi sampeyan. Yen sampeyan ngajak wong sing nyambung karo sampeyan, undhangan sampeyan bakal kalebu jeneng, foto, jaringan lan informasi kontak. Kita bakal ngirim pangeling undhangan menyang wong sing dijaluk. Sampeyan bisa milih manawa utawa nuduhake dhaptar sambungan karo sambungan sampeyan utawa ora.

Pengunjung duwe pilihan babagan cara nggunakake data kasebut.

Tetep Informasi

Layanan kita ngidini sampeyan tetep ngerti babagan warta, acara lan ide babagan topik profesional sing sampeyan peduli, lan saka profesional sing sampeyan hormati. Layanan kita uga ngidini sampeyan nambah katrampilan profesional, utawa sinau sing anyar. Kita nggunakake data sing diwenehake babagan sampeyan (umpamane, data sing diwenehake, data sing diklumpukake saka keterlibatan sampeyan karo Layanan lan inferensi sing digawe saka data sing dakkandhakake babagan sampeyan), kanggo menehi saran konten lan obrolan sing relevan ing Layanan kita, menehi saran katrampilan sampeyan bisa uga kudu ditambahake menyang profil lan katrampilan sing bisa sampeyan butuhake. Dadi, yen sampeyan ngandhani yen sampeyan kepengin banget karo katrampilan anyar (umpamane, kanthi nonton video sinau), kita bakal nggunakake informasi iki kanggo nggawe pribadi ing feed sampeyan, menehi saran supaya sampeyan tindakake anggota tartamtu ing situs iki, utawa nonton sing gegandhengan sinau konten kanggo mbantu sampeyan menyang katrampilan anyar kasebut. Kita nggunakake konten, kegiatan lan data liyane, kalebu jeneng lan gambar sampeyan, kanggo menehi kabar ing jaringan lan liyane. Contone, tundhuk setelan sampeyan, bisa uga ngandhani wong liya sing wis nganyari profil sampeyan, dikirim blog, njupuk tindakan sosial, nggawe sambungan anyar utawa kasebut ing warta kasebut.

karir

Layanan kita ngidini sampeyan njelajah karir, ngevaluasi kesempatan pendhidhikan, lan golek, lan bisa ditemokake, kesempatan karir. Profil sampeyan bisa ditemokake dening sing pengin nyewa (kanggo pakaryan utawa tugas sing spesifik) utawa disewa. Kita bakal nggunakake data sampeyan kanggo nyaranake proyek utawa guru, nuduhake sampeyan lan liyane sing makarya ing perusahaan, ing industri, fungsi utawa lokasi utawa duwe katrampilan lan koneksi tartamtu. Sampeyan bisa menehi tandha manawa sampeyan kepengin banget ngganti proyek lan nuduhake informasi karo rekrutmen kerja. Kita bakal nggunakake data kanggo nyaranake proyek kanggo sampeyan lan sampeyan rekrutmen. Kita bisa nggunakake sistem otomatis kanggo menehi profil lan menehi saran kanggo mbantu Layanan kita luwih relevan kanggo Anggota, Pengunjung lan pelanggan. Nggawe profil sampeyan kanthi akurat lan paling anyar bisa mbantu sampeyan nyambung menyang liyane lan kesempatan liwat Layanan kita.

produktivitas

Layanan kita ngidini sampeyan kolaborasi karo rekan, nggoleki klien potensial, pelanggan, mitra lan liya-liyane kanggo nindakake bisnis. Layanan kita ngidini sampeyan komunikasi karo Anggota liyane lan gawe jadwal lan nyiyapake rapat karo dheweke. Yen setelan ngidini, kita mindhai pesen kanggo nyedhiyakake "bot" utawa alat sing padha supaya nggampangake tugas kayata jadwal rapat, ngrancang tanggapan, ngringkes pesen utawa menehi saran langkah-langkah sabanjure.

2.2 Layanan Pro

Layanan Pro kita ngidini pangguna mbayar supaya bisa ningkatake nggoleki lan ngubungi Anggota liwat Layanan kita, kayata nggoleki lan ngubungi calon kerja, timbal dodolan lan rekan kerja, ngatur bakat lan promosi konten liwat media sosial.

We adol Pro Layanan sing nyedhiyakake pelanggan lan pelanggan sing nggawe telusuran-tampilan telusuran lan kaca sing nyedhiyakake fungsi lan alat minangka bagéan saka solusi talent, marketing lan sales. Pelanggan bisa ngekspor informasi winates saka profil sampeyan, kayata jeneng, judhul, perusahaan saiki, judhul saiki, lan lokasi umum, supaya bisa ngatur timbal utawa bakat, kajaba sampeyan ora milih. Kita ora menehi informasi kontak menyang pelanggan minangka bagean saka Layanan Pro kasebut tanpa idin. Pelanggan Pro Services bisa nyimpen informasi babagan sampeyan ing Pro Layanan, kayata resume utawa informasi kontak utawa riwayat penjualan. Data sing diwenehake babagan sampeyan dening para pelanggan kasebut tundhuk karo kabijakan para pelanggan.

Komunikasi 2.3

Kita hubungi sampeyan lan ngaktifake komunikasi ing antarane Anggota. We offer setelan kanggo ngontrol pesen apa sing sampeyan tampa lan sepira sampeyan nampa sawetara jinis pesen.

Kita bakal ngubungi sampeyan liwat email, ponsel, notifikasi sing dikirim ing situs web utawa aplikasi, pesen menyang kothak mlebu Akademi EITCA, lan cara liyane liwat Layanan kita, kalebu pesen teks lan kabar push. Kita bakal ngirim sampeyan pesen babagan kasedhiya Layanan, keamanan, utawa masalah sing gegandhengan karo layanan liyane. Kita uga ngirim pesen babagan cara nggunakake Layanan, nganyari jaringan, pangeling, saran proyek lan pesen promosi saka kita lan mitra. Sampeyan bisa ngganti pilihan komunikasi sampeyan sawayah-wayah. Sampeyan kudu dingerteni manawa sampeyan ora bisa milih ora nampa pesen layanan saka kita, kalebu notifikasi keamanan lan hukum.

Uga ngaktifake komunikasi ing antarane sampeyan lan liya liwat Layanan kita, kalebu uleman, InMail, klompok lan pesen ing antarane sambungan.

2.4 Iklan

Kita ngawula iklan sing disesuaikan ing lan Layanan. Sampeyan nawakake sampeyan babagan iklan sing disesuaikan, nanging sampeyan ora bisa milih ndeleng iklan liyane.

Kita target (lan ngukur kinerja) kanggo Anggota, Pengunjung lan liya-liyane ing lan mateni Layanan kita kanthi langsung utawa liwat macem-macem mitra, nggunakake data ing ngisor iki, manawa kapisah utawa gabungan:

Data saka teknologi pariwara lan mateni Layanan kita, kaya beacon web, piksel, tag iklan, cookie, lan pengenal piranti;
Informasi sing disedhiyakake kanggo peserta (contone, profil, informasi kontak, judhul lan industri);
Data saka panggunaan Layanan kita (umpamane, riwayat telusuran, feed, konten sing sampeyan baca, sing sampeyan tindakake utawa ngetutake sampeyan, sambungan, partisipasi klompok, kunjungan kaca, video sing ditonton, ngeklik iklan, lan sapiturute), kalebu diterangake ing bagean 1.3;
Informasi saka mitra iklan lan penerbit; lan
Informasi sing disimpulake saka data sing dijlentrehake ing ndhuwur (umpamane, nggunakake judhul kerja saka profil kanggo industri, senior, lan bracket ganti rugi; nggunakake tanggal lulusan luwih umur utawa nggunakake jeneng pisanan utawa panggunaan jeneng kanggo ngucapake gender).
Kita bakal nuduhake sampeyan iklan sing diarani konten utawa iklan sing disponsori sing padha karo konten sing ora disponsori, kajaba ana label "iklan" utawa "disponsori." Yen sampeyan njupuk tindakan (kayata, komentar utawa bareng) ing iklan kasebut, tumindak sampeyan digandhengake karo jeneng sampeyan lan bisa dideleng dening wong liya, kalebu pariwara. Tundhuk setelan sampeyan, yen sampeyan njupuk tindakan sosial ing Layanan kita, tumindak kasebut bisa uga kasebut karo iklan sing gegandhengan.

Pilihan iklan

Kita netepi prinsip pengaturan diri kanggo pariwara adhedhasar minat lan melu industri pilih saka iklan kasebut. Iki ora milih sampeyan ora nampa pariwara; sampeyan bakal terus golek iklan liyane dening iklan sing ora kadhaptar karo alat pengaturan dhewe.

Info kanggo Penyedhiya Iklan

Kita ora nuduhake data pribadhi karo pariwara pihak katelu utawa jaringan iklan kanggo pariwara kasebut kajaba: (i) penganggep utawa piranti (sejatine minangka data pribadi ing sawetara negara); (ii) kanthi ijin kapisah (umpamane, bentuk generasi timbal) utawa (iii) data sing wis katon kanggo pangguna pangguna Layanan (eg profil). Nanging, yen sampeyan ndeleng utawa ngeklik iklan ing utawa situs utawa app, panyedhiya iklan bakal entuk sinyal manawa ana sing ngunjungi kaca sing nampilake iklan kasebut, lan bisa nggunakake mekanisme kayata cookie nemtokake sampeyan . Mitra iklan bisa nggandhengake data pribadi sing diklumpukake dening pariwara saka sampeyan karo cookie lan teknologi sing padha. Ing kedadeyan kasebut, kita ngupaya mitra iklan kasebut kanthi kontrak supaya entuk idin nyata, milih sadurunge sadurunge nindakake.

2.5 Marketing

Kita promosi Layanan kanggo sampeyan lan liyane.

Kita nggunakake data lan konten babagan Anggota kanggo undhangan lan komunikasi sing promosi anggota lan jaringan, keterlibatan lan Layanan kita.

2.6 Nggawe Layanan lan Riset

Kita ngembangake Layanan lan tumindak riset.

Pangembangan Layanan

Kita nggunakake data, kalebu umpan balik umum, kanggo nganakake riset lan pangembangan kanggo pangembangan Layanan liyane supaya bisa sampeyan lan wong liya kanthi pengalaman sing luwih apik, intuisi lan pribadi, nggawe wutah keahlian lan keterlibatan ing Layanan kita, lan mbantu nyambungake profesional saben liyane lan kesempatan ekonomi.

Panliten Liyane

Kita ngupaya nggawe kesempatan ekonomi kanggo Anggota tenaga kerja global lan mbantu dheweke luwih produktif lan sukses. Kita nggunakake data pribadi sing kasedhiya kanggo riset tren sosial, ekonomi lan papan kerja kayata kasedhiyan kerja lan katrampilan sing dibutuhake kanggo proyek lan kabijakan iki sing mbantu nggawe jurang ing macem-macem industri lan wilayah geografis. Ing sawetara kasus, kita kerja karo pihak katelu sing dipercaya kanggo nindakake riset iki, ing kontrol sing dirancang kanggo nglindhungi privasi sampeyan. Kita nerbitake utawa ngidini wong liya nerbitake wawasan ekonomi, sing diwenehake minangka data sing dikumpulake tinimbang data pribadi.

survey

Jajak pendapat lan survey ditindakake dening kita lan liya-liyane liwat Layanan kita. Sampeyan ora wajib nanggepi polling utawa survey, lan sampeyan duwe pilihan babagan informasi sing diwenehake. Sampeyan bisa milih undhangan survey.

2.7 Dhukungan pelanggan

Kita nggunakake data kanggo mbantu sampeyan lan ndandani masalah.

Kita nggunakake data (sing bisa kalebu komunikasi sampeyan) kanggo neliti, nanggapi lan ngrampungake keluhan lan masalah Layanan (contone, kewan omo).

2.8 Wawasan Aggregate

Kita nggunakake data kanggo ngasilake wawasan agregat.

Kita nggunakake data sampeyan kanggo ngasilake lan nuduhake wawasan sing dikumpulake sing ora ngenali sampeyan. Contone, kita bisa nggunakake data sampeyan kanggo ngasilake statistik babagan anggota, profesi utawa industri, kanggo ngetung kesan iklan sing dikandhani utawa diklik, utawa nerbitake demografi pengunjung kanggo Layanan utawa pandhangan tenaga kerja demografi.

2.9 Keamanan lan investigasi

Kita nggunakake data kanggo keamanan, pencegahan penipuan lan investigasi.

Kita nggunakake data (kalebu komunikasi sampeyan) yen kita prelu perlu kanggo tujuan keamanan utawa neliti kemungkinan penipuan utawa pelanggaran liyane saka Agreement pangguna kita utawa Kebijakan Privasi iki lan/utawa nyoba cilaka Anggota utawa Pengunjung.

3. Cara Nuduhake Informasi

3.1 Layanan Kita

Sembarang data sing kalebu ing profil sampeyan lan konten sing sampeyan kirim utawa tumindak sosial (umpamane seneng, nderek, komentar, saham) sing ditrapake kanggo Layanan kita bakal katon liyane.

Profile

Profil sampeyan katon kabeh Anggota lan pelanggan Layanan kita. Tundhuk setelan sampeyan, bisa uga katon kanggo wong liya utawa mati Layanan (umpamane, Pengunjung kanggo Layanan utawa pangguna mesin telusuran pihak katelu).

Kiriman, seneng, Follows, Komentar, Pesen

Layanan kita ngidini ndeleng lan nuduhake informasi kalebu liwat kiriman, seneng, nderek lan komentar.

Yen sampeyan nuduhake artikel utawa kirim (umpamane, nganyari, gambar, video utawa artikel) ing masarakat, bisa dideleng dening kabeh wong lan dituduhake bareng ing endi wae (miturut setelan sampeyan). Anggota, Pengunjung lan liya-liyane bakal bisa nemokake lan ndeleng konten sing dituduhake ing umum, kalebu jeneng (lan foto yen sampeyan wis menehi).
Ing klompok, kiriman katon wong liya ing grup kasebut. Keanggotaan ing klompok umum lan bagian saka profil sampeyan, nanging sampeyan bisa ngganti visibilitas ing setelan sampeyan.
Sembarang informasi sing sampeyan gunakake ing kaca perusahaan utawa organisasi liyane ing Layanan kita bisa ditampilake lan liyane sing ngunjungi kaca kasebut.
Yen sampeyan ngetutake wong utawa organisasi, sampeyan bisa ndeleng wong liya lan "pemilik kaca" minangka pandherek.
Kita ngirim pengirim ngerti yen sampeyan tumindak pesen sing, tundhuk setelan sampeyan yen bisa ditrapake.
Tundhuk setelan sampeyan, supaya Peserta ngerti nalika ndeleng profil.
Yen sampeyan seneng utawa nuduhake maneh utawa menehi komentar babagan konten liyane (kalebu iklan), wong liya bakal bisa ndeleng "tumindak sosial" lan digandhengake karo sampeyan (contone, jeneng, profil lan foto sampeyan yen sampeyan menehi).
Juragan sampeyan bisa ndeleng carane nggunakake Layanan sing diwenehake kanggo pakaryan (contone minangka rekrutmen utawa agen penjualan) lan informasi sing gegandhengan. Kita ora bakal nuduhake karya telusuran utawa pesen pribadi.

Akun perusahaan

Juragan sampeyan bisa uga nawakake akses menyang Layanan perusahaan. Juragan sampeyan bisa maneh lan ngatur panggunaan Layanan perusahaan kasebut.

Gumantung ing Layanan perusahaan, sadurunge nggunakake Layanan kasebut, kita bakal njaluk ijin kanggo nuduhake data sing relevan saka profil sampeyan utawa nggunakake Layanan non-perusahaan.

3.2 Arsip Komunikasi

Anggota sing diatur kudu nyimpen komunikasi ing njaba Layanan kita.

Sawetara Anggota (utawa sing dadi pengusaha) butuh, kanggo netepi legal utawa profesional, kanggo ngarkolake komunikasi lan kegiatan media sosial, lan bakal nggunakake layanan wong liya kanggo menehi layanan archival kasebut. Ngaktifake arsip pesen dening Anggota ing njaba Layanan. Contone, penasihat finansial kudu ngubungake komunikasi karo para klien liwat Layanan kita kanggo njaga lisensi penasihat finansial profesional.

3.3 Layanan Liyane

Sampeyan bisa nyambungake akun karo layanan liya supaya bisa nampilake profil kontak, ngirim saham ing platform kasebut, utawa miwiti obrolan karo platform kasebut. Kutipan saka profil sampeyan uga bakal ditampilake ing layanan wong liya.

Tertutup setelan sampeyan, layanan liyane bisa uga ndeleng profil sampeyan. Yen sampeyan milih nyambungake akun karo layanan liyane, data pribadi bakal kasedhiya. Nuduhake lan panggunaan data pribadi kasebut bakal diterangake, utawa gegandhengan karo, layar idin nalika sampeyan milih nyambungake akun kasebut. Contone, sampeyan bisa nyambungake akun Twitter utawa WeChat kanggo nuduhake konten saka Layanan kita menyang layanan liyane, utawa panyedhiya email sampeyan bisa menehi pilihan kanggo ngunggah kontak EITCA Academy menyang layanan dhewe. Sampeyan bisa mbatalake tautan kasebut ing akun kasebut.

Tujokake menyang setelan sampeyan, kutipan saka profil sampeyan bakal ditampilake layanan liyane (contone, asil mesin telusuran, aplikasi mail lan tanggalan sing nuduhake informasi pangguna saka profil Akademi EITCA saka wong sing padha ketemu utawa pesen, agregator media sosial, bakat lan manajer manajer). Informasi profil "Lawas" tetep ana ing layanan kasebut nganti nganyari data cache kanthi pangowahan sing wis digawe menyang profil sampeyan.

3.4 Layanan sing gegandhengan

Kita nuduhake data sampeyan ing macem-macem entitas afiliasi lan EITCA Academy.

Kita bakal nuduhake data pribadi karo afiliasi kanggo nyedhiyakake lan ngembangake Layanan kita. Kita bisa nggabungake informasi ing njero macem-macem Layanan sing dijamin karo Kebijakan Privasi iki kanggo Layanan kita luwih relevan lan migunani kanggo sampeyan lan liyane.

3.5 Penyedhiya Layanan

Bisa uga nggunakake wong liya kanggo mbantu kita Layanan.

Kita nggunakake wong liya kanggo mbantu nyedhiyakake Layanan (kayata, pangopènan, analisa, audit, pambayaran, deteksi penipuan, pemasaran lan pangembangan). Dheweke bakal entuk akses menyang informasi sampeyan kanthi wajar kanggo nindakake tugas kasebut kanggo kita lan wajib ora nyritakake utawa digunakake kanggo tujuan liyane.

3.6 Pambocoran Hukum

Sampeyan bisa uga kudu nuduhake data nalika kita prelu dibutuhake dening ukum utawa kanggo nglindhungi hak lan keamanan sampeyan, kita utawa wong liya.

Sampeyan bisa uga kudu ngandhani informasi babagan sampeyan nalika dijaluk undang-undang, sepina, utawa proses hukum liyane utawa yen kita duwe kapercayan kanthi becik manawa pambocoran kasebut kudu (1) nyelidiki, nyegah, utawa njupuk tumindak gegayutan karo curiga utawa kegiatan ilegal sing bener utawa kanggo mbantu agensi penegak pemerintah; (2) ngetrapake perjanjian kita karo sampeyan, (3) nyelidiki lan mbela awake dhewe saka tuntutan utawa tuduhan pihak katelu, (4) nglindhungi keamanan utawa integritas Layanan kita (kayata kanthi bareng karo perusahaan sing nemoni ancaman sing padha); utawa (5) olahraga utawa nglindhungi hak lan safety Akademi EITCA, Anggota, personel, utawa liyane. Kita nyoba kanggo ngabari Anggota babagan panjaluk legal kanggo data pribadhi yen cocog ing keputusan kita, kajaba ora dilarang dening ukum ukum utawa pengadilan utawa nalika panjaluk kasebut darurat. Kita bisa uga mbantah tuntutan kasebut nalika kita yakin, miturut kawicaksanan, yen panjaluk kasebut dadi overbroad, samar utawa ora duwe wewenang sing tepat, nanging kita ora janji bakal nantang saben panjaluk.

3.7 Ganti Ngontrol utawa Sale

Kita bisa nuduhake data nalika bisnis wis adol karo wong liya, nanging kudu terus digunakake sesuai karo Kebijakan Privasi iki.

Kita uga bisa nuduhake data pribadhi minangka bagean saka adol, gabung utawa pangowahan, utawa kanggo nyiapake acara kasebut. Entitas liyane sing tuku utawa bagean bisnis kita duwe hak kanggo terus nggunakake data, nanging mung miturut cara sing disetel ing Kebijakan Privasi iki kajaba sampeyan ora setuju.

4. Pilihan & Kewajiban Sampeyan

4.1 Penylametan Data

Kita nyimpen paling akeh data pribadhi sajrone tetep mbukak akun.

We terus data pribadi nalika akun ana utawa yen perlu kanggo nyedhiyani Layanan. Iki kalebu data sing diwenehake utawa liyane kanggo kita lan data sing digawe utawa disimpulake saka panggunaan Layanan kita. Sanajan sampeyan mung nggunakake Layanan kita nalika golek proyek anyar saben sawetara taun, kita bakal njaga informasi sampeyan lan tetep mbukak profil nganti sampeyan mutusake nutup akun kanthi menehi informasi babagan kita (umpamane email). Ing sawetara kasus, kita milih njaga informasi tartamtu kanthi bentuk depersonalisasi utawa dikumpulake.

4.2 Hak kanggo ngakses lan ngontrol data pribadi

Sampeyan bisa ngakses utawa mbusak data pribadi. Sampeyan duwe akeh pilihan babagan carane data diklumpukake, digunakake lan dituduhake.

Kita nyedhiyakake akeh pilihan babagan koleksi, nggunakake lan enggo bareng data, saka mbusak utawa mbenerake data sing kalebu ing profil sampeyan lan ngontrol visibilitas kiriman sampeyan menyang kontrol optik lan kontrol komunikasi. Sampeyan nawakake setelan kanggo ngontrol lan ngatur data pribadi sing dakkarepake babagan sampeyan.

Kanggo data pribadi sing ana babagan sampeyan:

Mbusak Data: Sampeyan bisa njaluk kita mbusak utawa mbusak kabeh utawa sawetara data pribadhi (umpamane, yen ora prelu nyedhiyakake Layanan kanggo sampeyan).
Ganti utawa Bener Data: Sampeyan bisa ngowahi sawetara data pribadhi liwat akun. Sampeyan uga bisa njaluk kita ngganti, nganyari utawa ndandani data ing kasus tartamtu, utamane yen ora akurat.
Obyek kanggo, utawa Wates utawa Wates, Gunakake Data: Sampeyan bisa njaluk kita nggunakake kabeh utawa data pribadhi (contone, yen kita ora duwe hak hukum kanggo nggunakake) utawa mbatesi panggunaan kita (contone, yen data pribadhi ora akurat utawa ditindakake kanthi ora sah).
Kanan Akses lan/utawa Entuk Data Sampeyan: Sampeyan bisa njaluk salinan data pribadhi lan bisa njaluk salinan data pribadi sing diwenehake ing mesin sing bisa diwaca mesin.
Sampeyan uga bisa hubungi kita nggunakake informasi kontak ing situs web, lan kita bakal nimbang panjaluk sampeyan sesuai karo hukum sing ditrapake.

Pendhudhuk ing Negara-negara sing Ditemtokake bisa duwe hak tambahan miturut ukum kasebut.

4.3 Panutup Akun

Kita tetep sawetara data sanajan sampeyan nutup akun.

Yen sampeyan milih nutup akun Akademi EITCA, data pribadi umume bakal mandheg katon wong liya ing Layanan kita sajrone 24 jam. Umumé mbusak informasi akun tertutup sajrone 30 dina tutup akun, kajaba kaya sing kasebut ing ngisor iki.

Kita njaga data pribadi sanajan sampeyan wis nutup akun yen sampeyan kudu kanthi tundhuk karo kewajiban sah (kalebu panjaluk penegak ukum), ngrampungake peraturan, ngrampungake musuhan, njaga keamanan, nyegah penipuan lan penyalahgunaan, ngetrapake Perjanjen pangguna, utawa netepi panjaluk sampeyan supaya "langganan" saka pesen luwih saka kita. Kita bakal nahan informasi pribadi sawise akun sampeyan wis ditutup.

Informasi sing wis dituduhake karo wong liya bakal tetep katon sawise sampeyan nutup akun utawa mbusak informasi kasebut saka profil utawa kothak layang dhewe, lan kita ora ngontrol data sing disalin dening Anggota liyane saka Layanan kita. Konten lan rating grup utawa mriksa konten sing gegandhengan karo akun tertutup bakal nuduhake pangguna sing ora dingerteni minangka sumber. Profil sampeyan bisa uga terus ditampilake ing layanan wong liya (umpamane, asil mesin telusuran) nganti refresh cache.

5. Informasi Penting Liyane

5.1. keamanan

Kita ngawasi lan nyoba nyegah gangguan keamanan. Mangga nggunakake fitur keamanan sing kasedhiya liwat Layanan kita.

Kita ngetrapake keamanan keamanan sing dirancang kanggo nglindhungi data, kayata HTTPS. Kita ajeg ngawasi sistem supaya bisa uga kekurangan lan serangan. Nanging, kita ora bisa njamin keamanan informasi sing dikirim sampeyan. Ora ana jaminan manawa data bisa uga ora bisa diakses, dibeberke, diowahi, utawa dirusak kanthi nglanggar keamanan fisik, teknis, utawa manajemen. Mangga ngunjungi Pusat Keamanan kanggo informasi tambahan babagan nggunakake Layanan kita kanthi aman, kalebu bukti asli.

5.2. Transfer Data Cross-Border

We nyimpen lan nggunakake data ing njaba negara sampeyan.

Kita ngolah data ing njaba lan ing Amerika Serikat lan gumantung marang mekanisme sing diwenehake kanthi sah kanggo mindhah data kanthi wates. Negara-negara ing ngendi kita ngolah data bisa uga duwe angger-angger sing beda, lan duweni potensi ora minangka proteksi, kaya hukum negara sampeyan.

5.3 Bagean sing Apike kanggo Ngolah

Kita duwe dhasar sing cocog kanggo nglumpukake, nggunakake lan nuduhake data babagan sampeyan. Sampeyan duwe pilihan babagan panggunaan data sampeyan.

Ing sawayah-wayah, sampeyan bisa mbatalake persetujuan sing diwenehake kanthi mbukak setelan lan ngrampungake tanggal sing dipilih kanggo menehi lan akses menyang data iki.

Kita mung bakal ngumpulake lan ngolah data pribadi babagan sampeyan ing ngendi kita duwe dhasar sing cocog. Basis sing sah kalebu persetujuan (yen sampeyan wis menehi idin), kontrak (ing ngendi proses kudu ditindakake kontrak karo sampeyan (umpamane ngirim Layanan sing dijaluk)) lan "kepentingan sing sah".

Yen sampeyan ngandhani idin kanggo ngolah data pribadi, sampeyan duwe hak mundur utawa nolak idin sampeyan ing wektu apa wae lan ing ngendi kita ngandelake kapentingan sing sah, sampeyan duwe hak kanggo menehi objektif. Yen sampeyan duwe pitakon babagan dhasar sing kudu diwaca lan nggunakake data pribadhi, hubungi kita.

5.4. Pemasaran Langsung lan Ora Lacak Tandha

Pratelan kita babagan marketing langsung lan "ora nglacak" sinyal.

Saiki kita ora nuduhake data pribadi karo pihak katelu kanggo tujuan pemasaran langsung tanpa idin sampeyan.

5.5. Informasi Hubungan

Sampeyan bisa hubungi kita utawa nggunakake pilihan liyane kanggo mutusake keluhan.

Yen sampeyan duwe pitakon utawa keluhan babagan Kebijakan iki, hubungi dhisik EITCI Institute kanthi ngunjungi online https://eitca.org/contact. Sampeyan uga bisa ngubungi EITCI Institute karo kabeh rincian kontak sing kasedhiya ing situs web https://eitci.org.