×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

TELEWORKING
CERTIFICATES
KANGSA BISA ING ING SUKU
TEMPAT APA KANGGO RAKYU SARI
Keanekaragaman ING Dalan IN Kantor TENG GRIYO BISA KERJA Sampeyan DENGAN ING NGE NGANGGANG NATE INGO NGANGGO? OO, Yen Sampeyan QUALIFIED Keanekaragaman Dadi Kualitas SAIKI Sampeyan bisa GET DIPERLUKAN
ING TELEWORKING
SIJIL TAMPAHAN TAMPAHAN BROWSE SAIKI
NDUWUR
Pilih mata uang sampeyan
EUREuro