×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

EITC/IS/QCF
FANTAMENTALS QUANTUM CRYPTOGRAPHY

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITCA/AI
AKADEMI KECERDASAN ARTIFICIAL

AKADEMI SERTIFIKASI IT EROPA SAIKI ING ING Line

Klebu 12 SERTIFIKAT KECERDASAN BUATAN EITC sing RELEVAN

EITC/QI/QIF
DASAR INFORMASI KUANTUM

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITCA/IS
AKADEMI KEAMANAN TEKNOLOGI INFORMASI

AKADEMI SERTIFIKASI IT EROPA SAIKI ING ING Line

Klebu 12 SERTIFIKAT KEAMANAN EITC IT sing relevan

EITC/AI/DLTF
PEMBELAJARAN LANJUT Karo TENSORFLOW

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Klebu ing Akademi AKTIFIKASI EITCA/AI

EITC/CG/BL1
DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE VISUALISASI 1D (BLENDER) XNUMX

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/BL2
DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE VISUALISASI 2D (BLENDER) XNUMX

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/SU
DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE GRATISISIS (SKETCHUP)

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/GIMP
RASTER GRAPHICS PROSESING SOFTWARE (GIMP)

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/AI/GCML
PEMBELAJARAN MESIN GOOGLE CLOUD

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Klebu ing Akademi AKTIFIKASI EITCA/AI

EITC/IS/CCF
DASAR KRIPTOGRAFI KLASIK

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/LSA
ADMINISTRASI SISTEM LINUX

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/CNF
FUNDAMENTAL NETWORKING KOMPUTER

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/CL/GCP
PLATFORM CLOUD GOOGLE

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Klebu ing Akademi Pangembangan WEB EITCA/WD

EITCA/WD
AKADEMI PENGEMBANGAN WEB

AKADEMI SERTIFIKASI IT EROPA SAIKI ING ING Line

Klebu 12 SERTIFIKAT PENGEMBANGAN WEB EITC sing RELEVAN

EITCA/CG
AKADEMI GRAFIK KOMPUTER

AKADEMI SERTIFIKASI IT EROPA SAIKI ING ING Line

Klebu 10 SERTIFIKAT GRAFIS KOMPUTER EITC RELEVAN

PREV
NEXT
NDUWUR
Ngobrol karo Dhukungan
Ngobrol karo Dhukungan
Pitakonan, keraguan, masalah? Kita kene kanggo mbantu sampeyan!
Nyambung ...
Apa sampeyan duwe pitakonan? Takon kita!
Apa sampeyan duwe pitakonan? Takon kita!
:
:
:
Apa sampeyan duwe pitakonan? Takon kita!
:
:
Sesi obrolan wis rampung. Matur nuwun!
Mangga wenehi rating dhukungan sing wis ditampa.
Good Bad