×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

EITC/IS/QCF
FANTAMENTALS QUANTUM CRYPTOGRAPHY

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/AI/AIF
FUNGSEN INTELLIGEN INI JENIS

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing ACADEMI INFORMASI NEGARA/BI

EITC/QI/QIF
INFORMASI QUANTUM lan FANTAMENTAL KOMPUTEN QUANTUM

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/CG/AD
WEB PAGES DESAIN DESAIN (ADOBE DREAMWEAVER)

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/AF
ANIMASI INTERAKTIF LAN GRAPHICS DESIGN SOFTWARE (ADOBE FLASH)

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/BL1
DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE VISUALISASI 1D (BLENDER) XNUMX

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/BL2
DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE VISUALISASI 2D (BLENDER) XNUMX

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/SU
DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE GRATISISIS (SKETCHUP)

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/GIMP
RASTER GRAPHICS PROSESING SOFTWARE (GIMP)

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/IS/IMCM
PENGENALAN UNTUK KAEDAH MODERN

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/EEIS
KESELAMATAN INFORMASI EKONOMI ELEKTRONIK

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/IS/OS
SISTEM OPERATING

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/CN/SCN1
NETWORKING KOMPUTER 1

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing EITCA/IS ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI

EITC/INT/IT1
TEKNOLOGI INTERNET 1

Sertifikat EUROPEAN IT SAIKI ING ING Line

Kalebu ing ACADEMI INFORMASI NEGARA/BI

PREV
NEXT
NDUWUR
Ngobrol karo Dhukungan
Ngobrol karo Dhukungan
Pitakon, mamang, masalah? Kita mrene kanggo mbantu sampeyan!
Nyambung ...
Apa sampeyan duwe pitakon? Takon kita!
Apa sampeyan duwe pitakon? Takon kita!
:
:
:
Apa sampeyan duwe pitakon? Takon kita!
:
:
Sesi obrolan wis rampung. Matur nuwun!
Mangga wenehi rating dhukungan sing wis ditampa.
Good Bad