×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

NGGUNAKI 80% EITCA ACADEMY DSJC SUBSIDY TILL 19/10/2021 SUBSIDI SAIKI wis DITETAPI - Sampeyan bisa ngetrapake

Subsidi ngeculake 80% biaya Sertifikasi EITCA sadurunge 19/10/2021. Subsidi sampeyan saiki wis diaktifake. Sampeyan uga bisa ngirim kode menyang email supaya digunakake mengko sadurunge tenggat wektu.

EADCA/AKADEMI AKTIF ARTIFIKAL

Akademi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa

Sertifikasi IT Eropa kanggo ilmu & katrampilan seni AI

Akademi Sertifikasi Kecerdasan Buatan Eropa kanthi online lan diakses internasional saka Brussels EU, sing dipimpin dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa - standar kanggo mbuktekake katrampilan digital.

Misi utama Akademi EITCA yaiku nyebar ing saindenging jagad standar sertifikasi kompetensi resmi adhedhasar EU, sing diakoni internasional, sing bisa diakses kabeh pihak sing kasengsem kanggo ndhukung pangembangan Masyarakat Informasi lan luwih akeh EU lan ekonomi global.

Standar kasebut adhedhasar Sertifikasi Akademi EITCA/AI kalebu 12 Sertifikasi EITC sing relevan. Total biaya kanggo Sertifikasi EITCA/AI yaiku 1100 Euro, nanging amarga subsidi EITCI, ragad bisa dikurangi 80% (saka € 1100 dadi € 220) kanggo kabeh peserta sing minat (tanpa preduli saka negara lan warga negara) kanggo dhukungan saka Komisi Eropa Keterampilan Digital lan Koalisi Pakaryan.

Ragad Akademi EITCA/AI kalebu Sertifikasi, referensi bahan pendhidhikan akses terbuka lan konsultasi didaktis.

Cara kerjaneing 3 langkah-langkah prasaja

(sawise sampeyan milih Akademi EITCA utawa sawetara Sertifikat EITC sing dipilih saka katalog EITCA/EITC lengkap)

Sinau & praktek

Tindakake bahan video langkah-langkah saka-baris sing nyiapake kanggo ujian. Ora ana kelas tetep, sampeyan sinau miturut jadwal sampeyan. Ora ana watesan wektu. Konsultasi ahli.

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake, sampeyan bakal ujian EITC kanthi online. Sawise lulus kabeh ujian EITC, sampeyan entuk Sertifikat Akademi EITCA. Retake tanpa wates tanpa biaya.

Bukak karir

Sertifikasi Akademi EITCA/AI kanthi 12 Sertifikat IT Eropa (EITC) sing resmi mbuktekake keahlian sampeyan ing AI. Jupuk katrampilan sampeyan ing level sabanjure wiwit saiki!

Sinau & praktek on-line

Tindakake bahan video langkah-langkah saka-baris sing nyiapake kanggo ujian. Ora ana kelas tetep, sampeyan sinau miturut jadwal sampeyan. Ora ana watesan wektu. Konsultasi ahli kalebu.

  • EITCA Academy klompok program EITC
  • Saben program EITC yaiku Suwene 15 jam
  • Saben program EITC nemtokake ruang lingkup ujian EITC online kanthi retake tanpa wates
  • Akses platform EITCA Academy kanthi referensi kurikulum 24/7 materi konsultasi lan konsultasi tanpa watesan wektu
  • Sampeyan uga entuk akses menyang piranti lunak sing dibutuhake

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake, sampeyan njupuk ujian EITC online (kanthi ujian ulang tanpa wates tanpa biaya tambahan) lan sampeyan diwenehake Sertifikasi EITCA & 12 Sertifikat EITC.

  • Sertifikat Akademi Kecerdasan Buatan EITCA/AI mbuktekake spesialisasi sampeyan
  • Suplemen Diploma EITCA/AI Rinci
  • 12 Sertifikat EITC konstituen ing AI
  • Kabeh dokumen sing diterbitake lan dikonfirmasi ing Brussels kanthi prosedur online sing lengkap
  • Kabeh dokumen sing diterbitake ing formulir digital permament kanthi layanan e-validasi

Bukak karir

Sertifikat Akademi EITCA kanthi suplemen lan kabeh Sertifikat EITC substitusi menehi bukti keahlian sampeyan.

  • Kalebu lan pertunjukan ing CV sampeyan
  • Setel menyang kontraktor utawa juragan sampeyan
  • Buktekake kemajuan profesional
  • Tampilake kegiatan sampeyan ing pendhidhikan internasional lan pangembangan diri
  • Temokake posisi kerja sing dikepengini, entuk promosi utawa golek kontrak anyar
  • Gabung karo komunitas Cloud EITCI

EADCA/AKADEMI AKTIF ARTIFIKAL
Sinau jero - Jaringan saraf - TensorFlow

  • Program Sertifikasi Kecerdasan Ponggawa Profesional dileksanakake kanthi online kanthi adoh karo bahan pembelajaran referensi terbuka paling dhuwur sing nyakup kurikulum ing proses didaktis langkah-langkah
  • Program lengkap kalebu 12 Sertifikasi EITC (udakara 180 jam) kanthi akses menyang piranti lunak lan konsultasi ahli, supaya bisa dirampungake sajrone 1 wulan
  • Prosedur ujian lan sertifikasi sing diterapake kanthi online kanthi Sertifikat Kecerdasan Ponggawa EITCA sing diterbitake ing Brussel kanthi formulir digital sing bisa ditrapake
  • Tingkat kesulitan sing cocog kanggo pamula kanggo pangembang Intelijen Ponggawa canggih lan pangguna pungkasan sing ora duwe katrampilan sadurunge ing bidang AI

Elinga yen sampeyan bisa tuku saben Sertifikasi EITC kanthi kapisah, nanging ing EITCA/AI Academy sampeyan entuk akses menyang kabeh ing ndhuwur

Melu ing Akademi Intelijen Ponggawa EITCA/AI kanthi Skills Digital EITCI 80% lan Subsidi Koalisi Jobs nyuda ragad sampeyan mung nganti € 220 tinimbang € 1100 ragad biasa. Nalika ndhaptar ing EITCA/AI Academy tanpa EITCI DSJC Subsidi, sampeyan bakal ngirit € 220 saka nilai € 1320 saka 12 program EITC IT Certification Eropa.

Pandhuan EITCI

Implementasi kanthi lengkap saka pedoman Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa ing bukti kompetensi profesional intelijen Artis

E-learning kanthi cepet

Sampeyan bisa ngrampungake kabeh Akademi EITCA/AI kanthi cepet sajrone sewulan

Standar dikenali

Swara 100 000 sertifikat EITC/EITCA ditanggepi ing saindenging jagad kanthi lembaga internasional ngenali standar kasebut

Akses menyang piranti lunak

Kanggo sinau lan nyiapake ujian EITC sing adoh, sampeyan bisa nggunakake akses nyoba vendor menyang piranti lunak sing relevan (kayata sumber daya komputasi cloud AI)

Sinau KASUSUSAN ARTIFIKAL ING BRUSSELS SEPARUH LAN KANGGO LAN GAMPANG UE CERTIFI

Sampeyan layak entuk subsidi 80% EITCI (watesan ditrapake ing pirang-pirang papan sing kurang sithik kanggo Akademi EITCA/AI)

ALASAN TOP TO PARTICIPATE IN THE EITCA/AI ACADEMY

Ing ngisor iki sampeyan bisa nemokake ringkesan alasan paling penting sing kudu dipikirake partisipasi ing Akademi EITCA/AI. Sampeyan uga kudu ngerti yen sawise mbayar ragad lan miwiti partisipasi Akademi EITCA/AI, sampeyan bisa mundur sajrone 30 dina lan nampa pengembalian dana.

CUTI KOMUNIKASI IT

Sertifikasi IT Eropa sing ditanggepi ing Brussels minangka standar panjelasan kompetensi sing dikembangake lan nyebar wiwit taun 2008

UP TO DATE KURIKULUM

Kurikulum kanthi tingkat kemajuan wiwit wiwitan dadi profesional sing bisa dirampungake sanajan 1 wulan

PEMBELAJARAN DAERAH BASA

Prosedur sertifikasi kanthi lengkap kanthi konsultasi online lan pemeriksaan remot - sinau saka ngendi wae kapan wae

ATTESTMENT KEMAHIRAN KOMPETENSIF

Sertifikat Akademi EITCA kanthi tambahan lan kabeh sertifikat EITC sing ditanggepi ing Brussel kanggo konfirmasi katrampilan sampeyan

PRAKTIKAN DENGAN SOFTWARE

Hands-on karo piranti lunak sing relevan karo akses nyoba minangka bagean saka persiapan kanggo unsur praktis prosedur sertifikasi (kayata Google Cloud AI)

80% SUBSIDY EITCI

Ditrapake kanggo kabeh peserta sing nyuda biaya Akademi EITCA nganti 80% dadi € 220 ing subsidi EITCI sing ndhukung Skill Digital Skills and Jobs Coalition Komisi Eropa

PENDIDIKAN TOMMOROW, HARI INGGO

Pendhidhikan lan pemeriksaan jarak jauh menehi kebebasan kanggo ngakses sertifikasi EITCA/EITC ing EU ing endi wae lan kapan wae sekedhik saka biaya sing ana hubungane karo luar negeri ing Brussels, EU. Pembangunan kompetitif digital sing bermutu ora mung mupangate sampeyan kanthi pribadi, nanging uga minangka bagean saka tuwuhing komunitas informasi ing saindenging jagad, nggunakake pasar global lan ekonomi digital tommorow. Sampeyan ora mung kanggo sampeyan utawa mbesuk EU.

Institut EITCI
Akademi EITCA dadi pirang-pirang program sertifikasi EITC sing gegandhengan, sing bisa dirampungake kanthi dhewe, cocog karo standar pelatihan profesional tingkat industri IT. Sertifikasi EITCA lan EITC minangka keterangan penting kanggo keahlian IT lan keterampilan IT sing relevan, nguatake individu ing saindenging jagad kanthi konfirmasi kompetensi lan ndhukung karir. Standar Sertifikasi IT Eropa sing dikembangake dening EITCI Institute wiwit taun 2008 kanggo ningkatake literasi digital, nyebarake kompetensi IT profesional ing sinau dawa lan nglawan pengecualian digital kanthi ndhukung wong sing ora duwe kabisan, uga wong sing duwe status sosio-ekonomi lan pre-ekonomi sing sithik. Pemuda sekolah tersiér. Iki salaras karo pedoman saka Digital Agenda kanggo Eropa sing dituduhake ing pilar kanggo promosi literasi, katrampilan digital lan inklusi.

Perbandingan Akademi Intelijen Ponggawa EITCA/AI lan siji sertifikat EITC

  • Sijil EITC Tunggal
  •  110.00
  • Siji sing milih EITC Certificate
  • 15 jam (bisa rampung ing 2 dina)
  • Sinau & ujian:
    Online, miturut jadwal sampeyan
  • Konsultasi:
    Tanpa wates, on-line
  • Ujian maneh:
    Ora winates, gratis
  • Akses:
    Instan karo kabeh uji coba piranti lunak sing dibutuhake
  • Ora ana subsidi EITCI, ora ana watesan wektu rampung
  • Ragad sapisan kanggo Sertifikasi EITC sing dipilih
  • 30 dina lengkap dhuwit njamin

EITC/AI/GCML
PEMBELAJARAN MESIN GOOGLE CLOUD

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi AKTIFIKASI EITCA/AI

EITC/AI/GVAPI
API VISI GOOGLE

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi AKTIFIKASI EITCA/AI

EITC/AI/TFF
DASAR TENSORFLOW

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi AKTIFIKASI EITCA/AI

EITC/AI/MLP
MESIN PEMBELAJARAN WITH PYTHON

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi AKTIFIKASI EITCA/AI

EITC/AI/DLTF
PEMBELAJARAN LANJUT Karo TENSORFLOW

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi AKTIFIKASI EITCA/AI

EITC/AI/DLPTFK
PEMBELAJARAN LANJUT Karo PYTHON, TENSORFLOW LAN KERAS

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi AKTIFIKASI EITCA/AI

EITC/AI/DLPP
PEMBELAJARAN LANJUT Karo PYTHON LAN PYTORCH

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi AKTIFIKASI EITCA/AI

EITC/AI/ADL
PEMBELAJARAN Luwih jero

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi AKTIFIKASI EITCA/AI

EITC/AI/ARL
PEMBELAJARAN DIPENJANGKAN LANGSUNG

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi AKTIFIKASI EITCA/AI

EITC/AI/TFQML
PEMBELAJARAN MESIN QUANTUM TENSORFLOW

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi AKTIFIKASI EITCA/AI

EITC/CL/GCP
PLATFORM CLOUD GOOGLE

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi AKTIFIKASI EITCA/AI

EITC/CP/PPF
DASAR PROGRAMMING PYTHON

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

Klebu ing Akademi AKTIFIKASI EITCA/AI

PREV
NEXT

PENDAPAT PESERTA EITCA/AI

"Kerangka kerja kompetensi lengkap ing AI. Aku luwih seneng misahake coding vs. nggunakake model pembelajaran mesin sing wis dilatih, utamane ing Google Cloud."

JAMES

PHOENIX, USA
"Aku golek skema sertifikasi AI sing komprehensif. Kurikulum kasebut menarik lan tepat waktu. Disaranake."

MATTHIEU

LYON, FRANSI

EVA

STOCKHOLM, SWEDEN
"Akeh sing sinau mesin saka macem-macem perspektif. Bahan-bahan berkualitas kanggo nyiapake ujian sertifikasi."

Akademi Sertifikasi IT Eropa yaiku keterangan pakar lengkap kerangka mbuktekake kabisan ing tantangan profesional lan maju karir digital.

Kanthi Akademi EITCA, sampeyan bakal ngakses sawetara program Sertifikat IT Eropa kanthi diklumpukake kanggo nyedhiyakake kapabilitas kanggo kepakaran sampeyan.

EITCA ACADEMI lan EITC CUKAIAN PROGRAM PROGRAM

1000 +

JAMINAN PROGRAM KURIKULUM

100 +

EITC LAN EITCA ACADEMY CERTIFICATIONS TAMPILAN

1 000 000+

INDIVIDU 40+ NEGARA KONEKTOR DENGAN STANDARD

50 000 000+

PERSON-JAM IKLAN PEMBANGUNAN KEMAHIRAN ING ING MACAM

20 000 +

FOLLOWS LAN RENIMUKAN SARI ING WISAN EU lan ABROAD

KIRIM KODE SUBSIDI EITCI menyang email sampeyan

Kode Subsidi EITCI DSJC ngeculake 80% biaya kanggo Sertifikasi Akademi EITCA ing sawetara papan winates. Kode subsidi wis ditrapake menyang sesi sampeyan kanthi otomatis lan sampeyan bisa nerusake pesen Sertifikasi Akademi EITCA sing dipilih. Nanging yen sampeyan luwih seneng ora kelangan kode lan simpen kanggo digunakake mengko (sadurunge tenggat wektu) sampeyan bisa ngirim menyang alamat email. Elinga yen Subsidi EITCI DSJC mung valid sajrone periode eligibility, yaiku nganti pungkasan 19/10/2021. EITCI DSJC papan subsidi kanggo Program Sertifikasi Akademi EITCA ditrapake kanggo kabeh peserta ing saindenging jagad. Sinau luwih lengkap babagan Janji EITCI DSJC.

    NDUWUR
    Ngobrol karo Dhukungan
    Ngobrol karo Dhukungan
    Pitakon, mamang, masalah? Kita mrene kanggo mbantu sampeyan!
    Nyambung ...
    Apa sampeyan duwe pitakon? Takon kita!
    Apa sampeyan duwe pitakon? Takon kita!
    :
    :
    :
    Apa sampeyan duwe pitakon? Takon kita!
    :
    :
    Sesi obrolan wis rampung. Matur nuwun!
    Mangga wenehi rating dhukungan sing wis ditampa.
    Good Bad