×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

Teknologi, alat & teknik ing CG ganti nate luwih cepet.Sing ora bakal ganti yaiku bukti yen sampeyan profesional. njaluk EU certified ing CG. Kanthi online, kanthi cepet lan saka ngendi wae.

Gunakake 80% EITCA ACADEMY DSJC subsidi nganti 27/9/2022 – SUBSIDI SAIKI SAIKI DILAKUKAN – SAIKI BISA MENERUSI

Subsidi kasebut ngilangi biaya 80% saka program Sertifikasi Akademi EITCA nalika didaftarake dening 27/9/2022. Subsidi sampeyan saiki diaktifake. Sampeyan bisa ngirim kode subsidi menyang email supaya bisa digunakake mengko utawa ing piranti liyane.

EITCA/CG KOMPUTER GRAPHICS KOMPUTER

Akademi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa

Sertifikasi IT Eropa kanggo desainer & seniman ing grafis komputer.

Kanthi on-line lan Akademi Sertifikasi Sertifikasi Grafis Grafis Elektronik Eropa saka Brussels EU, dipimpin dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa.

Misi utama Akademi EITCA yaiku nyedhiyakake standar sertifikasi kompetensi resmi adhedhasar EU, sing diakoni internasional, sing bisa diakses kabeh pihak sing kasengsem kanggo ndhukung pangembangan Masyarakat Informasi kanthi luwih akeh EU lan ekonomi global.

Standar kasebut adhedhasar sertifikasi EITCA/CG Academy lan sertifikasi klompok EITC sing gegandhengan. Biaya total kanggo sertifikasi EITCA/CG yaiku 1100 Euro, nanging amarga subsidi EITCI, biaya kasebut bisa dikurangi kanthi 80% (saka biaya standar 1100 nganti € 220) kanggo kabeh peserta sing berminat (preduli saka negara asal lan kewarganegaraan) kanthi nyengkuyung masyarakat digital klebu.

Sertifikasi Akademi EITCA kalebu akses terbuka menyang materi pendhidhikan lan platform e-learning.

Cara kerjaneing 3 langkah-langkah prasaja

(sawise sampeyan milih Akademi EITCA utawa sawetara sertifikat EITC sing dipilih saka katalog EITCA/EITC)

Sinau & praktek

Tindakake materi mbukak-akses kanggo nyiapake ujian. Ora ana jam kelas, sampeyan sinau nalika bisa.

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake sampeyan njupuk ujian on line EITC kanthi lengkap. Sawise ngliwati kabeh sampeyan entuk sertifikat Akademi Akademi EITCA.

Bukak karir

Sertifikat resmi EITCA Academy resmi karo kabeh dokumen minangka pangenalan resmi kanggo katrampilan sampeyan.

Sinau & praktek on-line

Tindakake materi mbukak-akses kanggo nyiapake ujian. Ora ana jam kelas, sampeyan sinau nalika bisa.

  • EITCA Academy klompok program EITC
  • Saben program EITC dawane 15 jam
  • Saben program EITC netepake orane katrangan babagan ujian on-line sing relevan
  • Sampeyan nggunakake platform e-learning Academy EITCA kanthi akses 24/7 kanggo mbukak bahan lan didaktik
  • Sampeyan uga entuk akses menyang piranti lunak sing dibutuhake

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake sampeyan njupuk ujian on line EITC kanthi lengkap. Sawise ngliwati kabeh sampeyan entuk sertifikat Akademi Akademi EITCA.

  • Sampeyan entuk sertifikat Akademi Akademi Grafis Akademis EITCA/CG Computer
  • Suplemen Diploma EITCA/CG
  • Kajaba iku 10 sertifikat EITC sing gegandhengan
  • Kabeh dokumen sing ditanggepi lan dikonfirmasi ing Brussels, dikirim menyang sampeyan internasional
  • Kabeh dokumen uga ditanggepi ing formulir elektronik permament kanthi e-verifikasi

Bukak karir

Sijil Akademi EITCA kanthi tambahan lan kabeh sertifikat EITC sertifikat keterampilan sampeyan.

  • Kalebu lan pertunjukan ing CV sampeyan
  • Setel menyang kontraktor utawa juragan sampeyan
  • Buktekake kemajuan profesional
  • Tampilake kegiatan sampeyan ing pendhidhikan internasional lan pangembangan diri
  • Temokake posisi kerja sing dikepengini, entuk promosi utawa golek kontrak anyar
  • Gabung karo komunitas Cloud EITCI

EITCA/CG KOMPUTER GRAPHICS KOMPUTER
Desain - Grafis - Animasi

  • Dhiskusi komputer interaktif, latihan, lan laboratorium kanthi interaktif liwat Internet (kanthi piranti lunak uji coba gratis)
  • Program komprehensif kalebu 10 kursus EITC (150 jam) kanthi akses menyang piranti lunak piranti lunak lan konsultasi staf didaktik, bisa dirampungake sajrone setaun
  • Proses ujian lan sertifikasi kanthi lengkap liwat Internet nganggo sertifikat EKSA Computer Graphics EU sing diterbitake ing Brussel ing kertas lan e-form
  • Tingkat kesulitan adaptasi cocog kanggo desainer grafis lan pemula sing ora duwe kapabilitas sadurunge ing CG

Kabeh program sertifikasi EITC ing ngisor iki kalebu ing EITCA/CG Computer Graphics Academy

Elinga yen sampeyan bisa tuku saben sertifikasi EITC, nanging ing EITCA/CG Academy sampeyan entuk akses menyang kabeh ndhuwur

Melu ing EITCA/CG Computer Graphics Academy kanthi 80% EITCI Digital Skills lan Jobs Coalition Subsidi nyuda ragad mung € 220 tinimbang € 1100 ragad biasa. Kajaba iku, salah sawijining Sertifikasi EITC, yaiku piranti lunak grafis EITC/CG/TB Realitas 3D XNUMXD (Tilt Brush) mung bisa diakses ing EITCA/CG Computer Graphics Academy.

Pandhuan EITCI

Implementasine kanthi lengkap babagan pedoman Sertifikasi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa ing kompetensi profesional komputer Grafis

E-learning kanthi cepet

Sampeyan bisa ngrampungake EITCA/CG Academy kanthi cepet sajrone setaun

Standar dikenali

Swara 100 000 sertifikat EITC/EITCA ditanggepi ing saindenging jagad kanthi lembaga internasional ngenali standar kasebut

Akses menyang piranti lunak

Supaya sinau lan nyiyapake kanthi becik ing pamriksan EITC sing adoh, sampeyan bisa nggunakake akses sidang vendor menyang kabeh piranti lunak grafis komputer sing relevan

GRAPISIK KOMPUTER KAJAWA ING RUMAH BISA ING APLIKASI LAYAN lan GAMPANG GOLEKSI EU

Sampeyan layak kanggo subsidi 80% EITCI, nanging winates ing wektu lan jumlah papan kanggo EITCA/CG Academy

Pitakon Top kanggo ngumpulake ing ACADEMI EITCA/CG

Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake ringkesan alesan sing paling penting sampeyan kudu nimbangake partisipasi ing EITC/CG Academy. Sampeyan uga kudu ngerti yen sawise mbayar biaya lan miwiti partisipasi Akademi EITCA/CG sampeyan bisa mundur sajrone 30 dina lan nampa mbalekaken maneh.

CUTI KOMUNIKASI IT

Sertifikasi IT Eropa sing ditanggepi ing Brussels minangka standar panjelasan kompetensi sing dikembangake lan nyebar wiwit taun 2008

UP TO DATE KURIKULUM

Kurikulum kanthi tingkat kemajuan wiwit wiwitan dadi profesional sing bisa dirampungake sanajan 1 wulan

PEMBELAJARAN DAERAH BASA

Prosedur sertifikasi kanthi lengkap kanthi konsultasi online lan pemeriksaan remot - sinau saka ngendi wae kapan wae

ATTESTMENT KEMAHIRAN KOMPETENSIF

Sertifikat Akademi EITCA kanthi tambahan lan kabeh sertifikat EITC sing ditanggepi ing Brussel kanggo konfirmasi katrampilan sampeyan

PRAKTIKAN DENGAN SOFTWARE

Tangan ing piranti lunak sing relevan karo akses nyoba minangka bagean kanggo nyiyapake unsur praktis saka prosedur sertifikasi

80% SUBSIDY EITCI

Ditrapake kanggo kabeh peserta, preduli saka kewarganegaraan, omah lan status, nyuda biaya Akademi EITCA kanthi 80% nganti € 220

PENDIDIKAN TOMMOROW, HARI INGGO

Pendhidhikan lan pemeriksaan jarak jauh menehi kebebasan kanggo ngakses sertifikasi EITCA/EITC ing EU ing endi wae lan kapan wae sekedhik saka biaya sing ana hubungane karo luar negeri ing Brussels, EU. Pembangunan kompetitif digital sing bermutu ora mung mupangate sampeyan kanthi pribadi, nanging uga minangka bagean saka tuwuhing komunitas informasi ing saindenging jagad, nggunakake pasar global lan ekonomi digital tommorow. Sampeyan ora mung kanggo sampeyan utawa mbesuk EU.

Institut EITCI
Akademi EITCA dadi pirang-pirang program sertifikasi EITC sing gegandhengan, sing bisa dirampungake kanthi dhewe, cocog karo standar pelatihan profesional tingkat industri IT. Sertifikasi EITCA lan EITC minangka keterangan penting kanggo keahlian IT lan keterampilan IT sing relevan, nguatake individu ing saindenging jagad kanthi konfirmasi kompetensi lan ndhukung karir. Standar Sertifikasi IT Eropa sing dikembangake dening EITCI Institute wiwit taun 2008 kanggo ningkatake literasi digital, nyebarake kompetensi IT profesional ing sinau dawa lan nglawan pengecualian digital kanthi ndhukung wong sing ora duwe kabisan, uga wong sing duwe status sosio-ekonomi lan pre-ekonomi sing sithik. Pemuda sekolah tersiér. Iki salaras karo pedoman saka Digital Agenda kanggo Eropa sing dituduhake ing pilar kanggo promosi literasi, katrampilan digital lan inklusi.

Perbandingan Akademi Grafis Komputer EITCA/CG lan siji Sertifikat EITC

  • Sijil EITC Tunggal
  •  110.00
  • Siji sing milih EITC Certificate
  • 15 jam (bisa rampung ing 2 dina)
  • Sinau & ujian:
    Online, ing jadwal sampeyan
  • Konsultasi:
    Tanpa wates, on-line
  • Ujian maneh:
    Ora winates, gratis
  • Akses:
    Instan karo kabeh uji coba piranti lunak sing dibutuhake
  • Ora ana subsidi EITCI, ora ana watesan wektu rampung
  • Ragad sapisan kanggo Sertifikasi EITC sing dipilih
  • 30 dina lengkap dhuwit njamin

EITC/CG/APS
RASTER GRAPHICS PROSESING SOFTWARE (ADOBE PHOTOSHOP)

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/AI
SOFTWARE PROSES GRAPHICS VECTOR (ADOBE ILLUSTRATOR)

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/AIDF
SOFTWARE PUBLISHING DESKTOP (ADOBE INDESIGN)

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/AF
ANIMASI INTERAKTIF LAN GRAPHICS DESIGN SOFTWARE (ADOBE FLASH)

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/AD
WEB PAGES DESAIN DESAIN (ADOBE DREAMWEAVER)

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/BL1
DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE VISUALISASI 1D (BLENDER) XNUMX

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/BL2
DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE VISUALISASI 2D (BLENDER) XNUMX

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/SU
DESIGN GRAPHICS 3D lan SOFTWARE GRATISISIS (SKETCHUP)

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

EITC/CG/GIMP
RASTER GRAPHICS PROSESING SOFTWARE (GIMP)

SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

JABUT IN ACADEMY EITCA/CG KOMPUTER

PREV
NEXT

PENTING EITCA/CG

"Penting banget yen pelatihan kasebut entuk sertifikat internasional sanajan sinau lan pemeriksaan isih adoh ... aku rumangsa kursus kasebut kudu luwih populer."

Marie

TOULOUSE, FRANSI
"Akeh katrangan. Pendhidhikan ing tingkat sing dhuwur. Kemungkinan kanggo konsultasi karo tutor. Kejelasan konten."

CARL

GOTHENBURG, SWEDEN

MITCH

NEW YORK, AS
"Aku seneng banget program latihan, menehi perspektif seger kanggo grafis komputer."

Akademi Sertifikasi IT Eropa yaiku keterangan pakar lengkap kerangka mbuktekake kabisan ing tantangan profesional lan maju karir digital.

Kanthi Akademi EITCA, sampeyan bakal ngakses sawetara program Sertifikat IT Eropa kanthi diklumpukake kanggo nyedhiyakake kapabilitas kanggo kepakaran sampeyan.

EITCA ACADEMY lan PROGRAM SERTIFIKASI EITC STATISTIK SINGKAT

1000 +

JAM PROGRAM KURIKULUM SERTIFIKASI

100 +

EITC LAN EITCA ACADEMY CERTIFICATIONS TAMPILAN

1+

INDIVIDU 40+ NEGARA KONEKTOR DENGAN STANDARD

50+

PERSON-JAM IKLAN PEMBANGUNAN KEMAHIRAN ING ING MACAM

20 000 +

FOLLOWS LAN RENIMUKAN SARI ING WISAN EU lan ABROAD

KIRIM KODE SUBSIDI EITCI menyang email sampeyan

Kode Subsidi EITCI DSJC nolak 80% biaya kanggo program Sertifikasi Akademi EITCA ing sawetara panggonan sing winates. Kode subsidi wis ditrapake ing sesi sampeyan kanthi otomatis lan sampeyan bisa nerusake pesenan Sertifikasi Akademi EITCA sing dipilih. Nanging yen sampeyan luwih seneng ora kelangan kode lan simpen kanggo nggunakake mengko (sadurunge deadline) utawa nggunakake ing piranti liyane sampeyan bisa ngirim menyang alamat e-mail. Elinga yen Subsidi DSJC EITCI mung sah sajrone periode eligibility, yaiku nganti pungkasan 27/9/2022. Panggonan sing disubsidi EITCI DSJC kanggo Program Sertifikasi Akademi EITCA ditrapake kanggo kabeh peserta ing saindenging jagad. Sinau luwih lengkap babagan Sumpah EITCI DSJC.

    NDUWUR
    Ngobrol karo Dhukungan
    Ngobrol karo Dhukungan
    Pitakonan, keraguan, masalah? Kita kene kanggo mbantu sampeyan!
    Nyambung ...
    Apa sampeyan duwe pitakonan? Takon kita!
    Apa sampeyan duwe pitakonan? Takon kita!
    :
    :
    :
    Apa sampeyan duwe pitakonan? Takon kita!
    :
    :
    Sesi obrolan wis rampung. Matur nuwun!
    Mangga wenehi rating dhukungan sing wis ditampa.
    Good Bad