×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

Akademi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa ngidini akses menyang standar sertifikasi IT Eropa kanggo katrampilan digital lan kepinteran IT. Kasedhiya kanthi lengkap online saka Brussel sing dipimpin dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa EITCI, sawijining akreditasi akreditasi lan sertifikasi ora kanggo keuntungan kanggo program sing ngembangake lan nyebarake internasional.

Tujuan Akademi EITCA yaiku nyedhiyakake kerangka internasional kanggo evaluasi profesional IT kompetensi evaluasi lan konfirmasi kanthi tundhuk standar kualitas lan ngatasi alangan akses. Partisipasi Akademi EITCA ora diwatesi menyang Uni Eropa, sebaliknya, menehi kesempatan kanggo individu ing luar negeri Uni Eropa kanggo ngembangake lan ngonfirmasi kepinteran IT kanthi sertifikasi profesional saka Uni Eropa, miturut Institusi sertifikasi Teknologi Informasi Eropa. EITCA Academy Academy kanthi online kanthi lengkap ditrapake kanthi pendekatan anyar, alternatif lan pelengkap pendidikan profesional lan pelatihan profesional, amarga iki ngidini sapa wae wong ing jagad sinau ing program EITCA/EITC lan entuk sertifikasi sing ditanggepi ing Brussels ing sawijining remot tumindak, kanthi istilah sing padha ing global lan tanpa kudu lelungan lan sinau ing Brussel kanthi fisik, saéngga nyuda biaya sing gegandhengan lan ngatasi alangan.
Institut EITCI
Ing babagan kemajengan, Akademi EITCA - minangka kerangka sertifikasi kompetensi IT internasional - babagan komprehensif isi program bisa dibandhingake pasinaon pascasarjana. Luwih kurang teori ing aproach tinimbang program pasinaon pascasarjana akademik biasa lan luwih prakteke supaya bisa didadekake karo pembangunan karir profesional. Nalika EITCA Academy Certification nampilake tingkat keterampilan sing lengkap kaya program akademik sing luwih formal, nanging bisa duwe kaluwihan tartamtu, amarga orientasi luwih prakteke, fleksibel lan ditindakake kanthi online. Akademi EITCA dadi pirang-pirang program sertifikasi EITC sing gegandhengan, sing bisa dirampungake kanthi dhewe, cocog karo standar pelatihan profesional tingkat industri IT. Sertifikasi EITCA lan EITC minangka keterangan penting kanggo keahlian IT lan keterampilan IT sing relevan, nguatake individu ing saindenging jagad kanthi konfirmasi kompetensi lan ndhukung karir. Standar Certification IT Eropa sing dikembangake dening EITCI Institute wiwit taun 2008 kanggo ningkatake literasi digital, nyebarake kompetensi IT profesional ing sinau dawa lan nglawan pengecualian digital kanthi ndhukung wong sing ora duwe kabisan, uga wong sing duwe status sosio-ekonomi lan pre-ekonomi sing sithik. Pemuda sekolah tersiér. Iki salaras karo pedoman saka Digital Agenda kanggo Eropa sing dituduhake ing pilar kanggo promosi literasi, katrampilan digital lan inklusi.

Skills

  • Internet
  • keamanan
  • Bisnis
  • Graphics
  • Telekomunikasi

EITCA ACADEMI lan EITC CUKAIAN PROGRAM PROGRAM

1000 +

JAMINAN PROGRAM KURIKULUM

70 +

EITC LAN EITCA ACADEMY CERTIFICATIONS TAMPILAN

1 000 000+

INDIVIDU 40+ NEGARA KONEKTOR DENGAN STANDARD

50 000 000+

PERSON-JAM IKLAN PEMBANGUNAN KEMAHIRAN ING ING MACAM

20 000 +

FOLLOWS LAN RENIMUKAN SARI ING WISAN EU lan ABROAD
LINE SEJARAH KABUPATEN
2008

ESTABILISHING EITCI

EITCI Instititute wis ditetepake minangka asosiasi ora kanggo keuntungan lan panguwasa Certification IT Eropa, kanthi resmi menehi bukti kompetensi IT miturut standar EITC/EITCA sing wis dikembangake.

2009

JABATAN EPLAN/EITCA

Program sertifikasi EITC/EITCA sing ditetepake ing taun 2008 diakoni dening komisi EITCI sing relevan lan masang online internasional minangka bukti profesional khusus ing sawetara lapangan IT.

2010

PENDAFTARAN EITC/EITCA

Program EITCA Academy ngluwihi 5000 sertifikasi ing administrasi umum negara anggota lan perusahaan bisnis kanthi tuntutan utama ing keamanan IT, sistem bisnis lan grafis komputer.

2011

CERTIFIKASI NON-VENDOR INTERNATIONAL

Sertifikasi EITC/EITCA berbasis Eropa minangka saingan minangka salah sawijining standar sertifikasi profesional IT profesional sertifikasi profesional sing wis ditindakake kanthi online.

2012

PROJEKS ING KAWANAN ERDF

EITCI Institute gabung konsorsiasi ing proyek sing didhukung dening ERDF (Dana Pembangunan Wilayah Eropa) kanggo penyebaran lan panyebaran sertifikasi IT ing anggota EU nyatakake sektor administrasi umum.
2013

REKAAN KOMUNITAS EITC/EITCA

Swara ewu perusahaan ing saindenging jagad sertifikasi staf profesional ing program Program sertifikasi EITC/EITCA - jumlah wong sing disertifikasi ngluwihi 100 ewu.

2014

REPROGRAM MUDAH EITC/EITCA

Révisi utama sing dikenalake ing kurikulum IT Security, Business IT, Computer Graphics, pangembangan Akademis EITCA khusus sektor umum kalebu Kompetensi Key IT, e-Pembelajaran lan e-Government.
2015

APLIKASI GAMPANG GAMPANG

Pangembangan program anyar ing Akademi EITCA lan Sertifikasi EITC ing ruang marketing Internet, aplikasi seluler, desain web lan manajemen.

PRESENT
Sort By: Direction:
  • Adecco

  • Allianz

  • Apple

  • Aviva

  • Avon

  • Axa

  • BAE Systems

  • BNP Paribas

  • BP

  • Canon

  • Capgemini

  • Carlsberg

  • Whitefish

  • Credit Suisse

  • FCA

  • Hewlett-Packard

  • IBM

  • juniper

  • Konica Minolta

  • Kyocera

  • Lockheed Martin

  • Microsoft

  • Nordea

  • Novell

  • NTT

  • Oracle

  • Orange

  • Keamanan Panda

  • Raiffeisen Bank

  • Red Hat

  • Bank Santander

  • SAP

  • Siemens

  • Skanska

  • Negara Street

  • Symantec

  • Telecom Italia

  • Tesco

  • Thales

  • Toyota

  • UBS

  • UPS

mbukak liyane

Masalah KOPERASI

Yen sampeyan minangka pendidik profesional utawa sampeyan makili perusahaan utawa lembaga sing kepengin kerjasama ing Akademi EITCA utawa sertifikasi EITC, kita ngajak ngajak sesambungan.

NDUWUR
Pilih mata uang sampeyan
EUREuro