×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

$ 15,366.90 Bitcoin (BTC) 1h
1.19%
24h
-5.22%
EUR USD
DAPATKEJEK EITC DI BITCOIN Miwiti Pangembang Blockchain karir.
duit Crypto teknologi ora nunggu Dadi bagean kasebut, kanthi profesional.
$ 15,366.90 Ethereum (ETH) 1h
1.19%
24h
-5.22%
EUR USD
Entuk EITC dicenthang ing ETHEREUM Dadi profesional ing Kontrak Smart.
Paradigma saka mbagekke aplikasi komputasi minangka masa depan keuangan.
$ 15,366.90 Litecoin (LTC) 1h
1.19%
24h
-5.22%
EUR USD
Entuk EITC CUTI ing BLOKET Strategis investasi ing kompetensi.
Sing durung ana wingi, bisa uga drive ekonomi tommorow.
$ 15,366.90 Bitcoin (BTC) 1h
1.19%
24h
-10.22%
$ 1,056.90 Ethereum (ETH) 1h
1.19%
24h
-10.22%
$ 266.30 Litecoin (LTC) 1h
1.19%
24h
-10.22%
$ 2.54 Ripple (XRP) 1h
1.19%
24h
-10.22%
$ 3.96 IOTA (MIOTA) 1h
1.19%
24h
-10.22%
$ 1,136.02 mlayu (DASH) 1h
1.19%
24h
-10.22%
$ 101.32 NEO (NEO) 1h
1.19%
24h
-10.22%
$ 390.02 Monero (XMR) 1h
1.19%
24h
-10.22%
$ 58.66 Qtum (QTUM) 1h
1.19%
24h
-10.22%
EUR USD Entuk EITC CUTI ing BLOKET Dadi profesional Pangembang Blockchain.
NDUWUR
Pilih mata uang sampeyan
EUREuro