×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

Bisnis IT CERTIFICATES KANGGO CHECK EITCA/BI ACADEMY EITCA/BI Academy CATETAN KAJIAN Banjur GET DIPERLUKAN ING bisnis SIJIL NEGARA BISA CAMPURSEN EITCA/BI ACADEMY
NDUWUR
Pilih mata uang sampeyan
EUREuro