×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

Akademi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa, Brussel, EU

Nyebarke katrampilan & kompetensi digital ing framework Sertifikasi TI Eropa (EITC) sing promosi profesionalisme TI

EITCA Academy dikelola dening Institut EITCI ing Brussels (badan pamrentah sing sertifikasi). Hubungi Kantor Pentadbiran Akademi EITCA kanggo masalah babagan partisipasi, kerjasama lan masalah organisasi. Kabeh pitakonan teknis bakal dileksanakake dening Helpdesk Teknikal. Kanggo hubungi salah sawijining konsultan nasional EITCA Academy, pilih lokasi sing cocog ing peta kasebut sadurunge ngirim pesen.

Akademi EITCA

Kantor Administratif

Institut EITCI

Avenue des Saisons 100-102
1050 Brussels, Belgia, UE

Telp: +3225887351, Fax: +3225887352

Helpdesk

Administratif lan Teknis

Mangga langsung panjaluk pitulung nggunakake formulir kontak lan milih kategori sing gegandhengan karo proses kanggo nyepetake pangolahan. Kabeh pitakon dikepengini lan ditangani dhasar sing diawali dhisik.

Kabeh Sertifikasi EITC/EITCA ditanggepi ing Brussels lan kasedhiya ing saindenging jagad - ing edisi nasional, uga ing edisi Akademi EITCA tengah ing https://eitca.org

NDUWUR
Pilih mata uang sampeyan
EUREuro