×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

Apa seniman kudu disertifikasi ing Grafis Komputer? Ora, kajaba padha pengin mbayar tagihan kasebut. Entuk sertifikasi EU ing CG on-line.
Apa sampeyan ngerti manawa keamanan minangka cabang paling kuat IT? Lan bakal terus tuwuh terus. Entuk sertifikasi EU ing keamanan IT on-line.
Teknologi Informasi ing Bisnis minangka pembalap utama pertumbuhan. Ngamanake karir ing mangsa ngarep. Entuk sertifikasi EU ing Business IT kanthi online.
Komisi Eropa nemtokake Kompetensi Utama minangka strategis kanggo Society Informasi. Entuk sertifikasi EU ing Kompetensi Kunci.

PEMBANGUNAN ING KOMUNITAS EITCA

Pilih Sertifikasi Akademi Akademi EITCA profesional ing spesialisasi sampeyan. Sampeyan bakal entuk akses menyang pirang-pirang sertifikasi EITC sing dipilih kanthi bener.

ACARAEM EITCA

Akademi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa

Sertifikasi EU sing mbuktekake spesialisasi IT

EITCA Academy minangka program sertifikasi kompetensi IT profesional profesional ing Eropa sing ndhukung implementasine Agenda Digital Komisi Eropa kanggo Eropa ing Eropa 2020.

Misi utama Akademi EITCA yaiku menehi standar sertifikasi kompetensi kompetensi digital, sing diakoni internasional, sing bisa diakses dening sapa wae sing ndhukung global Society Development kanthi promosi khusus ing lapangan digital sing beda.

Standar kasebut adhedhasar nglumpukake set sertifikasi sertifikasi EITC, sing nggawe kerangka sertifikasi profesional ing level majeng sing setanding karo pendidikan tinggi pascasarjana. Kasedhiya ing saindenging jagad, dileksanakake ing wangun pamulangan lan alat pamriksan sing adoh banget, supaya sapa wae entuk lan kanthi resmi ngonfirmasi ketrampilan IT lan kompetensi profesional dening Uni Eropa ngetokake sertifikasi IT tanpa kegelapan ing ngarsane fisik, saengga kanthi bagian sekedhik sing gegandhengan karo piranti nulis pendhidhikan lan pelatihan ing Uni Eropa.

EITCA ACADEMI lan EITC CUKAIAN PROGRAM PROGRAM

1000 +

JAMINAN PROGRAM KURIKULUM

70 +

EITC LAN EITCA ACADEMY CERTIFICATIONS TAMPILAN

1 000 000+

CERTIFICATES DIPANGGALKE ING UNDANG-UNDANG UNTUK PITUTUAN 40+ NEGARA

50 000 000+

PERSON-JAM IKLAN PEMBANGUNAN KEMAHIRAN ING ING MACAM

50 +

Muga-muga PROJEK EU EU ING KEMAHIRAN LAN KOMPETENSI
NDUWUR
Pilih mata uang sampeyan
EUREuro