×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

Sertifikat sing ana gandhengane piranti lunak kantor

EITC/BI/OOI
Dasar perangkat lunak presentasi multimedia (OpenOffice)
EITC/BI/MSO13
Dasar perangkat lunak kantor (Microsoft Office 2013)
EITC/BI/MSOEX
Dasar piranti lunak semak (Microsoft Office)
ACADEMI EITCA/KC
EITCA/KC Informasi Teknologi Informasi KC
NDUWUR
Pilih mata uang sampeyan
EUREuro