×
1 Pilih Sijil EITC/EITCA
2 Akses e-learning & e-testing
3 Entuk EU IT Certified ing pirang-pirang dina!

Konfirmasi kompetensi IT ing njero Eropa IT Certification (EITC/EITCA) saka ngendi wae ing dunia kanthi on-line!

Akademi EITCA

Standar bukti keterampilan digital dening Institut Certifikasi IT Eropa sing tujuane bisa ndhukung pembangunan Digital Society

Kelalen DETAILS YOUR?

GAWE AKUN

A modern, inovatif lan efisien administrasi umum penting kanggo tuwuhing EU. Apa bisa, gumantung uga sampeyan lan sampeyan kompetensi eGovernment.

Kasedhiya kanggo 80% EITCI DSJC SUBSIDY UNTIL 30/11/2020 KANGGO SUBSIDY LUKA KODE KE INBOX email sampeyan

Kode kasebut ngidini diskon 80% kanggo sertifikat Akademi Akademi EITCA nganti akhir 30/11/2020. Panggonan sing diwatesi diwatesi. Sampeyan bisa Book panggonan 24 jam kanthi ngirim kode menyang email sampeyan.

ACADEMI EITCA/EG E-GOVERNMENT

Akademi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa

Kerangka eCompetencies kanggo eAd administrasi interoperasi.

EITCA/EG Academy minangka program sertifikasi sing diarahake menyang administrasi umum sing tujuane kanggo nyepetake kesenjangan katrampilan TI ing kabeh level layanan publik/pemerintahan EU.

EITCA/EG Academy fokus ing domain IT sing paling cocog kanggo operasi saka administrasi umum. Iki utamane piranti lunak kantor lan manajemen, dhasar jaringan, aspek formal lan praktis keamanan informasi lan program eGovernment Eropa.

 

Kanggo ngupayakake standar EU kanggo sertifikasi kompetensi IT administrasi umum, kekurangan proses adhedhasar IT ing domain umum negara-negara anggota dianggep dikurangi kanggo entuk manfaat warga Eropa, nambah aksesibilitas lan efisiensi layanan publik.

Mung administrasi umum modern, inovatif lan efisien sing bisa mbukak kunci potensial wutah ing EU, lan kuwalitas kasebut dikandhani kompetensi IT.

Cara kerjaneing 3 langkah-langkah prasaja

(sawise sampeyan milih Akademi EITCA utawa sawetara sertifikat EITC sing dipilih saka katalog EITCA/EITC)

Sinau & praktek

Tindakake kurikulum on-line ing nyiapake ujian. Ora ana jam kelas, sampeyan sinau lan praktik nalika sampeyan bisa.

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake sampeyan njupuk ujian on line EITC kanthi lengkap. Sawise ngliwati kabeh sampeyan entuk sertifikat Akademi Akademi EITCA.

Bukak karir

EU ngetokake sertifikat Akademi EITCA kanthi suplemen lengkap yaiku bukti resmi sampeyan.

Sinau & praktek on-line

Tindakake materi mbukak-akses kanggo nyiapake ujian. Ora ana jam kelas, sampeyan sinau nalika bisa.

  • EITCA Academy klompok program EITC
  • Saben program EITC dawane 15 jam
  • Saben program EITC netepake orane katrangan babagan ujian on-line sing relevan
  • Sampeyan nggunakake platform e-learning Academy EITCA kanthi akses 24/7 kanggo mbukak bahan lan didaktik
  • Sampeyan uga entuk akses menyang piranti lunak sing dibutuhake

Entuk Certified EITCA

Sawise nyiapake sampeyan njupuk ujian on line EITC kanthi lengkap. Sawise ngliwati kabeh sampeyan entuk sertifikat Akademi Akademi EITCA.

  • Sampeyan entuk sertifikat Akademis Akademi Grafis EITCA/EG Computer Computer
  • Suplemen Diploma EITCA/EG
  • Kajaba iku 7 sertifikat EITC sing gegandhengan
  • Kabeh dokumen sing ditanggepi lan dikonfirmasi ing Brussels, dikirim menyang sampeyan internasional
  • Kabeh dokumen uga ditanggepi ing formulir elektronik permament kanthi e-verifikasi

Bukak karir

Sijil Akademi Akademi EITCA kanthi tambahan lan sertifikat sertifikat EITC kanthi nyata.

  • Kalebu lan pertunjukan ing CV sampeyan
  • Setel menyang kontraktor utawa juragan sampeyan
  • Buktekake kemajuan profesional
  • Tampilake kegiatan sampeyan ing pendhidhikan internasional lan pangembangan diri
  • Temokake posisi kerja sing dikepengini, entuk promosi utawa golek kontrak anyar
  • Gabung karo komunitas Cloud EITCI

ACADEMI EITCA/EG E-GOVERNMENT
Framework Skills IT Administrasi Umum EU

  • Ceramah, informasi lan laboratorium interaktif keamanan interaktif interaktif liwat Internet (kanthi piranti lunak uji coba gratis sing dibutuhake)
  • Program komprehensif kalebu 7 kursus EITC (105 jam) kanthi akses menyang piranti lunak piranti lunak lan konsultasi staf didaktik, bisa dirampungake sajrone setaun
  • Proses ujian lan sertifikasi kanthi lengkap liwat Internet nganggo sertifikat eGovernment EU EITCA sing ditanggepi ing Brussel kanthi kertas lan e-form
  • Tingkat kesulitan adaptasi sing cocog kanggo pangguna lan teknologi digital sing luwih maju lan ora ana kabisan sadurunge ing bidang IT

Kualitas administrasi umum minangka salah sawijining faktor utama kanggo saingan Persatuan Eropa. Administrasi umum nggambarake dhasar institusi babagan cara negara-negara anggota dikendhaleni, sauntara kualitas pamaréntahan lan administrasi umum utamane nemtokake kinerja kabeh kabijakan lan layanan umum. Administrasi umum ngrampungake kabutuhan masyarakat lan ngrampungake fungsine liwat struktur organisasi, proses, kalungguhan, kawicaksanan lan program, mbentuk kemakmuran ekonomi, kohesi sosial lan wutah sustainable. Sing nemtokake kualitas lan aksesibilitas layanan umum lan cetakan kanggo nggawe nilai umum. Administrasi umum modern, inovatif lan efisien saéngga penting kanggo ngatasi krisis pemulihan lan mbukak kunci potensial pertumbuhan Uni Eropa.

Wis dibuktekake manawa kualitas, efisiensi lan inovasi ing proses lan institusi administrasi umum dikatutake dening kualifikasi karyawan sektor publik sing tanggung jawab kanggo layanan publik & pamrentahan sing relevan. Bebarengan karo digitalisasi luwih cepet saka kabeh jinis kegiatan profesional, peran luar biasa digandhengake karo kualifikasi Teknologi Informasi. Peran IT ing pertumbuhan sektor swasta ora bisa diremehake lan adopsi proses IT sing luwih jembar sing padha ing sektor publik, sing ora bisa ketinggalan lingkungan ekonomi sing kondisine dhewe. Iki ditulis kanthi jelas ing kesimpulan saka survey "Kualitas administrasi publik" Komisi Eropa November 2016, ngakoni manawa owah-owahan nyata menyang e-pemerintah gumantung marang katrampilan TI lan kualitas kompetensi staf ing kabeh level struktur administrasi publik.

Akademi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa kanggo administrasi umum minangka program darmabakti kanggo ngarahake jurang kesenjangan keterampilan IT ing kabeh tingkat layanan lan pamaréntahan umum. Standar EITCA/EG dirancang kanggo nyedhiyakake kerangka EU sing umum kanggo kualitas pangembangan lan nggayuh kualifikasi staf administrasi umum lan tepat. Amarga standar iki ing sertifikasi lan mbuktekake kompetensi IT, kekurangan proses adhedhasar IT ing sektor umum negara-negara anggota dianggep dikurangi kanggo entuk manfaat warga Eropa, ndhukung peningkatan aksesibilitas layanan umum, efisiensi lan kualitas. Program EITCA/EG kanggo administrasi umum dikelola dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa lan ngetrapake Agenda Digital kanggo Eropa, dadi salah sawijining pitu pilar Strategi Eropa 2020.

eitca-eg-1024x721Akademi Sertifikasi Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa kanggo administrasi umum minangka program darmabakti sing tujuane kanggo ngatasi celah peningkatan keterampilan IT ing kabeh level layanan umum lan pamrentah ing EU. Standar sertifikasi EGCA/EG Informasi Teknik eGovernment dirancang kanggo nyedhiyakake kerangka EU umum kanggo kualitas pangembangan lan nggayuh kualifikasi staf administrasi umum. Amarga standar iki ing sertifikasi lan mbuktekake kompetensi IT, kekurangan proses adhedhasar IT ing sektor umum negara-negara anggota dianggep dikurangi kanggo entuk manfaat saka warga Uni Eropa, ndhukung peningkatan aksesibilitas layanan umum, efisiensi lan kualitas. Program EITCA/EG kanggo administrasi umum dikelola dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa lan ngetrapake Agenda Digital kanggo Eropa, dadi salah sawijining pitu pilar Strategi Eropa 2020.

Kualitas administrasi umum minangka salah sawijining faktor utama kanggo saingan Persatuan Eropa. Administrasi umum nggambarake dhasar institusi babagan cara negara-negara anggota dikendhaleni, sauntara kualitas tadbir urus lan administrasi umum utamane nemtokake kinerja kabeh kabijakan lan layanan umum. Administrasi umum ngrampungake kabutuhan masyarakat lan ngrampungake fungsine liwat struktur organisasi, proses, kalungguhan, kawicaksanan lan program, mbentuk kemakmuran ekonomi, kohesi sosial lan wutah sustainable. Sing nemtokake kualitas lan aksesibilitas layanan umum lan cetakan kanggo nggawe nilai umum. Administrasi umum modern, inovatif lan efisien saéngga penting kanggo ningkatake krisis pemulihan lan mbukak kunci potensial pertumbuhan ing EU. Kasedhiya kanthi nyata manawa kualitas, efisiensi lan inovasi ing proses administrasi umum lan institusi dikondhisi dening kualifikasi karyawan sektor publik sing tanggung jawab kanggo wilayah sing relevan babagan layanan umum lan pamrentahan. Bebarengan karo digitalisasi kanthi cepet kabeh jinis kegiatan profesional, peran sing luar biasa digandhengake karo kualifikasi Teknologi Informasi. Peranan IT kanggo tuwuh sektor swasta ora bakal diremehake lan nggunakake skala sing padha karo proses IT sing luwih cerdas ditindakake ing sektor umum, sing ora bisa ketinggalan ing lingkungan ekonomi. Iki nyatakake kanthi jelas babagan kesimpulan saka survey "Komisi administrasi umum" Komisi Komisi November 2016, kanthi ngakoni manawa shift nyata menyang e-pemerintah gumantung marang katrampilan IT lan kualitas kompetensi staf ing kabeh tingkat struktur administrasi umum. Entuk sertifikat EITCA/EG Academy digandhengake karo njupuk kawruh lan lulus ujian akhir ing kabeh 7 kursus EITC tunggal Akademi (uga kasedhiya kanthi siji sertifikasi EITC tunggal). Rincian liyane bisa ditemokake ing Kaca FAQ.

Program EITCA/EG Academy eGovernment kalebu 7 kursus EITC tunggal (kursus sertifikasi Teknologi Informasi Eropa) kanthi jumlah 105 jam kontaktektual (15 jam kanggo saben kursus EITC).
Dhaptar kursus sertifikasi EITC sing kalebu ing program Akademi EITCA/EG eGovernment lengkap, sesuai karo spesifikasi Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa EITCI, ing ngisor iki. Sampeyan bisa ngeklik kursus sertifikasi EITC kanggo nampilake program rinci.

Kursus EITC individu uga bisa dituku kanthi kapisah, tanpa kudu tuku akademi lengkap, nanging ing kasus iki ora ana dhukungan EU.

EITCA/EG eGovernment Academy minangka program pelatihan lan sertifikasi lanjutan kanthi isi dhaktik ekstensif, padha karo studi pascasarjana internasional sing dikombinasikake karo pelatihan canggih ing standar program administrasi elektronik lan standar interoperabilitas ing UE. Konten program sertifikasi Akademi EITCA ditemtokake lan distandardisasi dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa EITCI ing Brussels. Program iki diterusake kanthi sukses amarga kemajuan IT sing cocog karo pedoman Institut EITCI lan tundhuk akreditasi berkala.

Sertifikasi khusus sing diduweni peserta sawise ngrampungake Akademi EITCA/EG kalebu sertifikat Akademi EITCA/EG eGovernment lan 7 sertifikat EITC/EG tartamtu. Spesimen kabeh sertifikat kasebut ditampilake ing ngisor iki:

eitca-eg-1024x721EITC-BI-MSO13-AAH08101234-Suplemen EITC-BI-OO-AAH08101234-Suplemen EITC-CN-CNF-AAH08101234-Suplemen EITC-EG-IEEGP-AAH08101234-Suplemen EITC-IS-FAIS-AAH08101234-Suplemen EITC-IS-IMCM-AAH08101234-Suplemen EITC-IS-PAIS-AAH08101234-Suplemen

Sertifikat EITCA lan EITC ngemot jeneng peserta, jeneng program sertifikasi, tanggal diterbitake lan ID sertifikasi unik. Sertifikat EITC uga menehi katrangan isi program rinci uga asil skor persentase ujian lan kode QR adhedhasar validasi on-line otomatis saka sertifikat. Sistem pemindaian kode QR nyedhiyakake pangenalan mesin kanthi gampang lan otomatisasi validasi sertifikat, nanging validasi manual babagan keaslian lan rincian sertifikasi uga bisa ditindakake kanthi menehi ID sertifikasi lan jeneng mburi sing nduwe ing layanan validasi EITCI. Ing layanan validasi EITCI, kabeh sertifikasi pribadi disimpen lan yen kelangan sertifikasi fisik masalah tambahan bisa dipesan saka kana. Uga ana kemungkinan ndownload sertifikasi pribadi ing format PDF. Sertifikat EITCA uga diiringi suplemen sertifikasi kanthi rinci babagan konten program Akademi EITCA (nampilake kabeh data kasebut ing bentuk gabungan bebarengan karo asil persentase sing diitung). Kabeh sertifikat diakreditasi dening lembaga sertifikasi Teknologi Informasi Eropa EITCI.

Proses sinau uga prosedur pamriksan ing Akademi EITCA ditindakake kanthi adoh ing platform e-learning. Proses didaktis, sing ditindakake liwat Internet kanthi nggunakake piranti apa wae klien, fleksibel ing babagan wektu lan papan, ngilangi syarat kehadiran fisik peserta lan ngilangi alangan aksesibilitas (kayata alangan geografis utawa zona wektu).

Sawise mlebu kanggo peserta program EITCA/EITC sing dipilih, entuk akses menyang lingkungan e-learning pribadi sing duwe metodologi belajar asynchronous, tanpa syarat wektu.

EITC/EITCA eaktivitas e-learning nuding:

  • Proses didaktik bisa diwiwiti kapan wae (rekrutmen mbukak ing saindenging taun) lan bisa ditindakake sawayah-wayah (umpamane ing wayah sore utawa akhir minggu) lan saka lokasi wae, nggunakake piranti klien kanthi akses Internet.
  • Nganyari lan sumber didaktik sing dienggo terus kasedhiya kanggo peserta 24/7 ing platform e-learning.
  • Skop isi kontactactical ngidini nyesuaikan proses sinau kanggo kabutuhan para pamula lan peserta maju.
  • Kabeh isi didaktik kasedhiya minangka sumber elektronik ing platform e-learning (e-kuliah, e-latihan lan e-laboratorium).
  • Saben program EITC bisa dirampungake sanajan mung 2 dina, dene program Akademi EITCA bisa rampung ing wektu sing cocog karo jumlah program EITC sing ngemot, umpamane ing EITCA/CG Academy bakal 18 dina (wektu standar umume) rampung wis setaun.
  • Nanging ora ana syarat-syarat wektu kanggo ngrampungake program EITC/EITCA, lan wektu rampung kanthi gumantung karo pilihan peserta kanggo intensitas sinau.

Proses didaktik interaktif EITC/EITCA ing platform e-learning kalebu kasedhiyan konsultasi tanpa watesan. Konsultasi on-line bisa diwiwiti kapan wae dening peserta sing mbutuhake pitulung.

Gumantung saka kabutuhan peserta, konsultasi bisa diwatesi kanggo njawab pitakon tartamtu utawa ngrampungake masalah sing ana gandhengane karo program didaktis. Uga bisa ditambahake menyang tutorial lan saran, nganti pendekatan didaktik individu adhedhasar kemajuan peserta. Konsultasi adhedhasar sistem komunikasi platform e-learning uga kontak e-mail individu lan yen dibutuhake obrolan wektu nyata karo para ahli.

Platform e-learning ngolah statistik kabeh kegiatan sinau saka peserta sajrone implemenasi program didaktik lan kanthi mangkono ngidini ahli konsultasi kanggo menehi ciri khusus kanggo mbiyantu kabutuhan belajar peserta. Laporan kegiatan terperinci disiapake kanthi otomatis dening platform lan diwenehake menyang ahli konsultasi supaya bisa ngerti bagean endi saka program sing paling masalah lan mbutuhake fokus. Model tutor lan pelatih individu gumantung karo kabutuhan sinau para peserta adhedhasar aproach sing padha ing universitas sing unggul lan ditondoi kanthi nambah efektifitas belajar uga menehi motivasi kanggo peserta kanggo nambah upaya sinau nalika padha mutusake miwiti bantuan konsultasi.

cs

Didaktik on-line mesthi diprogram menyang kursus EITC sing mungkasi pemeriksaan EITC kanthi remot sing ditindakake liwat Internet, tanpa kudu ngrampungake fisik ing pusat pemeriksaan. Pamriksan kasebut duwe wujud tes tertutup, kalebu 15 pitakonan tes kaping pilihan kanthi acak babagan konten kursus EITC sing diwenehake. Tes remot iki dijupuk dening peserta ing platform e-learning (ing ngendi peserta kasebut dituduhake karo tes interaktif sing nindakake pilihan uji coba kanthi acak, kemampuan kanggo bali mangsuli utawa mangsuli pitakon lan watesan wektu lan watesan wektu yaiku 45 menit). Skor lulus ujian EITC yaiku 60% jawaban positif nanging gagal nggayuh watesan iki ngidini peserta njupuk maneh ujian tanpa beya tambahan (ana 2 nyoba uji coba gratis, sawise tes seleksi maneh mbutuhake mbayar pambayaran kanthi jumlah 20 Euro sing bisa diproses) . Peserta bisa njupuk uji lulus kanggo ningkatake skor kanggo presentasi sing luwih apik ing sertifikasi.

Rampung kabeh ujian EITC sing dadi asil sertifikasi EITCA kanggo nerbitake menyang peserta sing sertifikasi EITCA Academy sing relevan, bebarengan karo kabeh sertifikat EITC. Ora ana pemeriksaan Akademi EITCA tambahan (pamriksan kasebut mung ditugasake kanggo kursus EITC, ngliwati saben asil kasebut kanthi sertifikasi sertifikat EITC, nalika sertifikasi Akademi EITCA mung ditokake sawise ngliwati klompok EITC sing relevan). Nilai sing diwenehake ing sertifikasi Akademi EITCA minangka skor kabeh sertifikasi EITC sing kalebu Akademi EITCA tartamtu. Kabeh prosedur diwenehake kanthi mbatalake ing Brussels lan ceritigned dikirim menyang peserta, nalika sertifikasi digital disimpen kanthi layanan validasi EITCI.

Proses sertifikasi bebarengan karo kabeh pamriksan ditindakake kanthi jarak adoh ing platform e-learning modern ing mode asynchronous. Thanks kanggo fleksibel proses didaktik e-learning sing diatur bebarengan karo kabeh pemeriksaan sing ditindakake kanthi jarak jauh lan asynchronously liwat Internet (ngidini kalenturan paling dhuwur ing wektu kanthi peserta dhewe ngatur kegiatan sinau kanthi kepenak), ngarsane fisik saka peserta ora perlu , mulane akeh alangan sing nyingkirake.

Sertifikasi Akademi Akademi EITCA lan EITC kompatibel karo Sistem Transfer lan Akumulasi Eropa (ing ECTS cendhak). Yen sampeyan sinau ing universitas Eropa (ora kudu ing EU nanging ing negara sing melu standar ECTS) sampeyan bisa nyinaoni kursus EITCA Academy utawa EITC kanggo program studi sarjana utawa pascasarjana sing isih ana ing sistem pendidikan tinggi tingkat nasional. Iki bisa uga minangka sertifikasi EITCA Academy lan EITC yaiku kompatibilitas standar ECTS, lan menehi nilai ECTS miturut spesifikasi standar. Nanging, isih ana keputusan ing sisih administrasi universitas kanggo nampa utawa nolak akuntansi kanggo ngrampungake kursus sertifikasi EITC tartamtu ing program pasinaon akademik sampeyan (priksaan kasebut kudu ditindakake menyang kantor Dekan bebarengan karo sertifikasi EITC/EITCA sing relevan. suplemen sing). Sertifikasi EITC lan EITCA diwenehake karo suplemen program rinci sing bakal menehi pertimbangan sing tepat kanggo kesetaraan isi kanthi kursus universitas sing relevan utawa jumlah kualifikasi lan kompetensi sing cocog uga dening Universitas ing negara-negara sing ora melu sistem ECTS .

EITCA Akademi kalebu klompok program Sertifikasi EITC individu, saben wong sing diutus kanthi jumlah sing ditentukan saka kridit ECTS, sing dianugerahi sawise entuk sertifikasi. Skala grading adhedhasar EITC/EITCA uga kompatibel karo skala gred ECTS, saéngga ndhukung katrampilan sinau eksternal. Sistem Transfer lan Akumulasi Kredit Eropa (ECTS) minangka standar adhedhasar EU kanggo mbandhingake prestasi sinau akademik lan kinerja siswa pendidikan sing luwih dhuwur ing Uni Eropa lan negara-negara Eropa liyane sing kepengin melu standar ECTS. Kanggo kursus sing wis dirampungake kanthi sukses nomer relevan kridit ECTS dianugerahi. Kredit ECTS minangka referensi kanggo mbandhingake kerumitan kursus ing institusi pendidikan sing beda-beda lan miturut perjanjian ing institusi kasebut kanggo ngakoni kursus sing wis rampung ing macem-macem institusi kanthi kridit ECTS ndhukung ijol-ijolan internasional siswa EU lan sinau ing luar negeri. Sampeyan kudu nyathet yen akeh negara duwe standar sing padha, sing bisa uga gampang kridit ECTS. Entuk kridit ECTS ing program EITC/EITCA mesthi nambah positif tumrap tumindak akademik sampeyan ing Universitas apa wae.

Nganti subsidi EITCI EITCA/EG Academy Academy menehi bukti kompetensi IT profesional sing ana hubungane karo administrasi umum bisa diakses internasional ing ragad 80% EITCI kanggo karyawan sektor EU nyatakake karyawan sektor umum.

Layanan umum EU, karyawan lembaga pemerintah nasional lan regional disaranake ngembangake lan resmi konfirmasi IT profesional sing ana hubungane karo kompetensi administrasi ing Brussels.

Yen sampeyan utawa organisasi kasengsem ing program kasebut, dana EITCI bakal ngaktifake pangurangan 80% biaya Akademi Sertifikasi sertifikasi Eropa ing Eropa promosi standar kasebut.

eu

Elinga yen sampeyan bisa tuku saben sertifikasi EITC, nanging ing EITCA/EG Academy sampeyan entuk akses menyang kabeh ndhuwur

Partisipasi ing EITCA/EG Academy kanthi dana EITCI 80 kanggo karyawan sektor Anggota Amérika Serikat, ngirit jumlah sampeyan (jumlah biaya kapisah saka 7 sertifikasi EITC ing ndhuwur yaiku € 770, dene 80% EITCI nyedhiyakake papan EITCA/EG sing kalebu kabeh. kabeh mung € 220).

EITCA/Akademi Teknologi Informasi E-Government e-Government Information Technologies Certificate (EITCA/EG): mbudidaya individu minangka spesialis ing penyebaran prajurit lan panggunaan macem-macem solusi IT lan teknologi ing administrasi umum lan struktur pemerintah kanthi koresponden kanthi standar sing dipromosikake ing Uni Eropa. Wigati dimangerteni manawa ragad bakal dikirangan € 220 ing ngisor subsidi 80% EITCI. Bayi kalebu sertifikasi EITCA/EG lan 7 sertifikasi EITC.  1,100.00 Read More TINDAK KULIT TAPAK

Pedoman Eropa

Implementasine kanthi tuntas saka pedoman sertifikasi Institut Informasi Eropa ing kompetensi IT eGovernment

E-learning kanthi cepet

Sampeyan bisa ngrampungake kabeh EITCA/EG Academy kanthi cepet sajrone setaun

Standar dikenali

Swara 100 000 sertifikat EITC/EITCA ditanggepi ing saindenging jagad kanthi lembaga internasional ngenali standar kasebut

Akses menyang piranti lunak

Supaya sinau lan nyiyapake kanthi becik ing pamriksan EITC sing adoh sampeyan bisa nggunakake akses sidang vendor menyang kabeh piranti lunak IT sing relevan

E-KERAJAAN E-GIGNMENT IN BRUSSELS ING ING APA-APA lan NGGALKE ING DITANGGUH EU

Sampeyan layak kanggo subsidi 80% EITCI, nanging winates ing wektu lan jumlah papan kanggo EITCA/EG Academy

Ojo golek ING FREE ID IT DAPAT-ING SUKU DENGAN ID IT 03 dina 12 jam 54 menit 04 Detik

    Subsidi EITCI 80% kanggo Akademi EITCA bener nganti pungkasan 30/11/2020. Sampeyan bisa ngirim kode subsidi menyang e-mail - supaya ora ilang.

    Pitakon Paling Ndhuwur kanggo ngawasi ing EADCA/EG ACADEMY

    Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake ringkesan babagan partisipasi ing EITCA/EG Academy sing bisa dianggep. Elinga yen sampeyan mutusake kanggo ndhaptar ing program sertifikasi EITC utawa EITCA Academy, sampeyan bisa mundur sajrone 30 dina lan nampa mbalekaken lengkap.

    CUTI KOMUNIKASI IT

    Sertifikasi IT Eropa sing ditanggepi ing Brussels minangka standar panjelasan kompetensi sing dikembangake lan nyebar wiwit taun 2008

    UP TO DATE KURIKULUM

    Kurikulum kanthi tingkat kemajuan wiwit wiwitan dadi profesional sing bisa dirampungake sanajan 1 wulan

    PEMBELAJARAN DAERAH BASA

    Prosedur sertifikasi kanthi lengkap kanthi konsultasi online lan pemeriksaan remot - sinau saka ngendi wae kapan wae

    ATTESTMENT KEMAHIRAN KOMPETENSIF

    Sertifikat Akademi EITCA kanthi tambahan lan kabeh sertifikat EITC sing ditanggepi ing Brussel kanggo konfirmasi katrampilan sampeyan

    PRAKTIKAN DENGAN SOFTWARE

    Tangan ing piranti lunak sing relevan karo akses nyoba minangka bagean kanggo nyiyapake unsur praktis saka prosedur sertifikasi

    80% SUBSIDY EITCI

    Ditrapake kanggo kabeh peserta, preduli saka kewarganegaraan, omah lan status, nyuda biaya Akademi EITCA kanthi 80% nganti € 220

    PENDIDIKAN TOMMOROW, HARI INGGO

    Pendhidhikan lan pemeriksaan jarak jauh menehi kebebasan kanggo ngakses sertifikasi EITCA/EITC ing EU ing endi wae lan kapan wae sekedhik saka biaya sing ana hubungane karo luar negeri ing Brussels, EU. Pembangunan kompetitif digital sing bermutu ora mung mupangate sampeyan kanthi pribadi, nanging uga minangka bagean saka tuwuhing komunitas informasi ing saindenging jagad, nggunakake pasar global lan ekonomi digital tommorow. Sampeyan ora mung kanggo sampeyan utawa mbesuk EU.

    Institut EITCI
    Akademi EITCA dadi pirang-pirang program sertifikasi EITC sing gegandhengan, sing bisa dirampungake kanthi dhewe, cocog karo standar pelatihan profesional tingkat industri IT. Sertifikasi EITCA lan EITC minangka keterangan penting kanggo keahlian IT lan keterampilan IT sing relevan, nguatake individu ing saindenging jagad kanthi konfirmasi kompetensi lan ndhukung karir. Standar Sertifikasi IT Eropa sing dikembangake dening EITCI Institute wiwit taun 2008 kanggo ningkatake literasi digital, nyebarake kompetensi IT profesional ing sinau dawa lan nglawan pengecualian digital kanthi ndhukung wong sing ora duwe kabisan, uga wong sing duwe status sosio-ekonomi lan pre-ekonomi sing sithik. Pemuda sekolah tersiér. Iki salaras karo pedoman saka Digital Agenda kanggo Eropa sing dituduhake ing pilar kanggo promosi literasi, katrampilan digital lan inklusi.

    Comparison of EITCA/EG Computer Graphics Academy lan sertifikat EITC

    • SIJIL SINGLE EITC
    • € 110
      ora dana EITCI kasedhiya kanggo EITC Certificate
    • Sertifikasi sing dipikolehi: Siji sing milih EITC Certificate
    • Isi program: 15 jam (bisa rampung sajrone 2 dina)
    • Sinau lan ujian: Kanthi rame, ing jadwal sampeyan
    • Ujian maneh: Ora winates, gratis
    • Konsultasi didaktik ahli: Tanpa wates, on-line
    • Akses: Cepet kanthi nyoba piranti lunak sing diwenehake
    • Sarat: Ora ana subsidi EITCI, ora ana watesan wektu rampung

    EITC/BI/MSO13
    TANGGUNG JAWABAN SOFTWARE (JAWATAN MIKROSOFT 2013)

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    DITUTUP IN ACADEMI EGCA/EG

    EITC/BI/OO
    TANGGUNG JAWABAN SOFTWARE (kantor kabuka)

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    DITUTUP IN ACADEMI EGCA/EG

    EITC/CN/CNF
    FUNDAMENTAL NETWORKING KOMPUTER

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    DITUTUP IN ACADEMI EGCA/EG

    EITC/EG/IEEGP
    PENGENALAN TO PROGRAM PELABURAN EUROPEAN

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    DITUTUP IN ACADEMI EGCA/EG

    EITC/IS/FAIS
    ASPEK FORMAL INFORMASI KESELAMATAN

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    DITUTUP IN ACADEMI EGCA/EG

    EITC/IS/IMCM
    PENGENALAN UNTUK KAEDAH MODERN

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    DITUTUP IN ACADEMI EGCA/EG

    EITC/IS/PAIS
    ASPEK PRAKTIKAL KESELAMATAN INFORMASI

    SIJI EU EITC CERTIFIKASI PUTIH ING-LINE

    Kalebu ing ACADEMY KESELAMATAN INFORMASI EGSA/EG

    PREV
    NEXT

    PILIHAN AKADEMIK EITCA

    "Penting banget yen pelatihan kasebut entuk sertifikat internasional sanajan sinau lan pemeriksaan isih adoh ... aku rumangsa kursus kasebut kudu luwih populer."

    Marie

    TOULOUSE, FRANSI
    "Akeh katrangan. Pendhidhikan ing tingkat sing dhuwur. Kemungkinan kanggo konsultasi karo tutor. Kejelasan konten."

    CARL

    GOTHENBURG, SWEDEN

    MITCH

    NEW YORK, USA
    "Aku seneng banget program latihan, menehi perspektif seger kanggo grafis komputer."

    Akademi Sertifikasi IT Eropa yaiku keterangan pakar lengkap kerangka mbuktekake kabisan ing tantangan profesional lan maju karir digital.

    Kanthi Akademi EITCA, sampeyan bakal ngakses sawetara program Sertifikat IT Eropa kanthi diklumpukake kanggo nyedhiyakake kapabilitas kanggo kepakaran sampeyan.

    EITCA ACADEMI lan EITC CUKAIAN PROGRAM PROGRAM

    1000 +

    JAMINAN PROGRAM KURIKULUM

    70 +

    EITC LAN EITCA ACADEMY CERTIFICATIONS TAMPILAN

    1 000 000+

    INDIVIDU 40+ NEGARA KONEKTOR DENGAN STANDARD

    50 000 000+

    PERSON-JAM IKLAN PEMBANGUNAN KEMAHIRAN ING ING MACAM

    20 000 +

    FOLLOWS LAN RENIMUKAN SARI ING WISAN EU lan ABROAD

    MELENGKULKAN KODE SUBSIDY 80%

    Kode subsidi mung valid sajrone wektu sing cocog, yaiku nganti pungkasan tanggal 30/11/2020. Ditrapake Subsidi 80% kanthi nyuda biaya ing Akademi EITCA sing dipilih ing pirang-pirang papan. Kanggo kode subsidi kasebut bakal diaktifake, sampeyan mbutuhake alamat e-mail sampeyan. Sawise ngirim kode subsidi menyang alamat email sampeyan lan ngrampungake formalitas pendaptaran sertifikasi EITCA sadurunge deadline validitas kode subsidi sampeyan bakal dijamin papan subsidi EITCI sing dijamin ing Akademi EITCA, sing ditrapake kanggo kabeh peserta program ing saindenging jagad, loro saka EU lan saka luar negeri. Akses sing disengkuyung menyang Akadikasi Sertifikasi IT Eropah minangka bagean saka komitmen EITCI ing dhukungan Digital Skills lan Coalition Jobs dening Komisi Eropa.

      NDUWUR
      Pilih mata uang sampeyan
      EUREuro