Sarat lan Ketentuan Academy EITCA

I. Ketentuan umum

§1

Syarat lan kahanan ing ngisor iki (ing ngisor iki diarani T&C) netepake peraturan formal babagan organisasi Akademi EITCA - implementasi program Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa EITC lan program EITCA Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa, sing saiki diarani EITC/Program EITCA, masing-masing - kalebu syarat lan katrangan partisipasi, pembayaran, lan hak lan kewajiban peserta Program Sertifikasi Akademi EITC/EITCA (sabanjure diarani Peserta).

II. Organisasi Akademi EITCA

§2

EITCA Academy dikelola lan ditindakake dening Institut Sertifikasi Teknologi Informasi Eropa (Institut EITCI), sing digunakake kanthi sah ASBL (Asosiasi Sans But Lucratif, yaiku Asosiasi Tanpa Keuntungan) sing didaftar ing Belgium. Institut EITCI wis ditetepake ing taun 2008 selaras karo ketentuan Judul III UU Belgian, menehi kapribadian sing sah kanggo asosiasi non-profit lan pertubuhan sarana umum. Institut kasebut nduweni kantor pusat kantor ing Belgium, ing Avenue des Saisons 100-102, 1050 Brussels. EITCA Academy ditindakake sesuai karo pedoman metodologis, teknis lan program Institut EITCI, sing uga dadi Badan Certifikasi kanggo Program EITC/EITCA ing Akademi EITCA.

§3

Pengawasan organisasi babagan implementasine Akademi EITCA ditindakake dening Direktur Akademi EITCA.

§4

EITCI Institute tanggung jawab kanggo implementasine proses didaktik lan pamriksan selaras karo kerangka sertifikasi, nglakokake Kantor Sekretaris Akademi EITCA lan ngurus sistem IT-e-sinau lan remot. Kantor Sekretaris Akademi EITCA diawasi langsung dening Direktur Akademi EITCA. Kabeh edisi regional lan nasional saka Akademi EITCA uga diawasi Direktur Akademi EITCA.

§5

1. Pengawasan substansial babagan implementasi Akademi EITCA ditindakake dening tim lan mitra didaktik Institut EITCI sing relevan (kalebu anggota Institut EITCI, uga personel ahli utawa didaktik perusahaan mitra lan universitas) sing duwe hak njaga program individu wilayah.
2. Pengawasan eksternal babagan kualitas implementasi Akademi EITCA lan kepatuhan Program EITC/EITCA ditindakake dening Komite Program Institut EITCI, sing nemtokake lan nyetujoni program lan konten substansial Sertifikasi EITC/EITCA, uga pedoman kanggo kurikulum lan ujian.

III. Proses pendhidhikan

§6

EITCA Academy ditindakake ing proses non-stasioner, detektif lan pemeriksaan ing platform e-learning lan sertifikasi khusus, sesuai karo pedoman Program EITC/EITCA. Loro proses didaktik lan pemeriksaan ditindakake kanthi online liwat Internet.

§7

EITCA Academy ngidini partisipasi ing program EITC Certification individu (ing ngisor iki diarani Program EITC) uga ing program sertifikasi EITC Akademis EITCA, sing kalebu set sing cocog karo Program EITC sing relevan sing wis ditemtokake. Program Akademi.

§8

Informasi lan kurikulum, skop konten Program Akademi EITC lan EITCA diterbitake ing situs web EITCI Institute lan EITCA Academy lan bisa uga ngalami perubahan supaya bisa nggambarake dandan terus-terusan babagan kualitas pendidikan lan menehi pangowahan saiki kanggo pangowahan pedoman Program EITC/EITCA sing diwenehake dening EITCI Institute minangka asil pembangunan Teknologi Informasi lan kurikulum sertifikasi sing cocog.

§9

Proses didaktis ditindakake kanthi online ing platform e-learning, minangka prosedur asinkronisasi sing dipersonalisasi kanggo saben Peserta, supaya bisa ndaptar kapan wae ing taun tanggalan, lan jadwal sing fleksibel kanggo sinau sing disesuaikan karo syarat lan kabisan Peserta.

§10

Proses didaktis ing saben Program EITC ditindakake kanthi bentuk kuliah online, latihan lan pawulangan laboratorium ing ruang lingkup sing ditemtokake dening kurikulum program.

§11

Minangka bagean saka proses didaktik Akademi EITCA, Peserta duwe akses menyang konsultasi didaktik online ing ruang lingkup kurikulum. Konsultasi kasebut ditindakake dening para ahli lan pendidik sing relevan.

§12

1. Rampung saben Program EITC diatur kanthi sukses lulus ujian akhir kanthi level minimal sing ditemtokake ing 60% selaras karo Program EITC lan pedoman Institut EITCI. Ujian akhir kanggo saben Program EITC nduwe uji coba pilihan kaping pirang-pirang, sing ditindakake kanthi online ing platform sertifikasi.
2. Rampung Program Akademi EITCA kawontenan kanthi sukses ngrampungake kabeh Program EITC sing dadi Akademi EITCA sing relevan.

§13

Ruang lingkup ilmu lan kompetensi sing dibutuhake kanggo lulus ujian pungkasan kanggo saben Program EITC cocog karo konten substansial kurikulum sing cocog lan ditetepake dening tim didaktik sing dijaga Program EITC tartamtu, sesuai karo pedoman program Institut EITCI lan konsultasi karo Direktur Akademi EITCA.

§14

1. Yen gagal nggayuh ambang minimal saka ujian akhir Program EITC tartamtu, Peserta diijini njupuk ujian gagal kanthi gratis.
2. Yen nyoba kaping pindho kanggo lulus ujian pungkasan uga nyebabake gagal, Peserta bisa nindakake upaya sakteruse kanthi hak mutusake kaputusan individu saka Akademi EITCA. EITCI Institute nduweni hak kanggo ngisi Peserta kanggo saben pendekatan tambahan kanggo ujian (ngluwihi nyoba kapindho) sesuai karo peraturan saiki, nanging ing kasus keputusan positif Direktur Akademi EITCA bisa ngeculake Peserta saka biaya tambahan kanggo pendekatan ujian keluwihan.
3. Peserta uga entuk pendekatan koreksi tambahan tambahan kanggo ujian akhir Program EITC yen ora wareg karo skor sing dipikolehi, kanthi syarat ujian kasebut wis lulus ing upaya pertama. Ing kasus kasebut, asil sing luwih dhuwur saka asil iki.

§15

Sawise sukses ngrampungake Program EITC utawa Akademi EITCA (gumantung saka variasi partisipasi) lan ngrampungake syarat resmi program EITC/EITCA, Peserta entuk dokumen ing ngisor iki:
- Sertifikat EITC yen Peserta wis terdaftar ing Program EITC sing cocog, sing diterbitake kanthi digital dening EITCI Institute ing Brussels (bebarengan karo dokumentasi tambahan).
- Sertifikat EITCA bebarengan karo kabeh Sertifikat EITC yen Peserta mlebu ing Program Akademi EITCA, diterbitake kanthi digital dening EITCI Institute ing Brussels (bebarengan karo dokumentasi tambahan).
Validasi lan verifikasi online sing diterbitake sertifikat EITC/EITCA diarani ing §27.

IV. Aturan pendaptaran lan pambayaran

§16

Registrasi kanggo partisipasi Akademi EITCA ditindakake kanthi terus. Amarga saka platform e-learning sing wis digunakake lan khusus kanggo panggunaan, enrollment kanggo Program bisa ditindakake kapan wae ing taun tanggalan.

§17

1. Enrolmen kanggo Program Sertifikasi Akademi EITCA/EITCA ditindakake kanthi nindakake registrasi elektronik ing situs web Akademi EITCA lan mbayar mbayar biaya partisipasi kanggo EITC utawa Program Akademi EITCA sing dipilih.
2. Data pribadi Peserta sing isih ana kalebu data identifikasi, alamat lan tagihan, sing dibutuhake kanggo proses sertifikasi kudu diwenehake ing tahap pungkasan ngrampungake pendaftaran (sajrone ngatur pambayaran ragad).
3. Sajrone pendaptaran sing diarani ing paragraf 1, uga finalisasi pendaptaran dening Program Program Sertifikasi sing diarani ing paragraf 2, Peserta kudu menehi data pribadi lan tagihan sing sejati.

§18

Ragad kanggo partisipasi ing Program EITC/EITCA diterbitake ing situs web EITCA Academy.

§19

1. Cara pembayaran ragad ing ngisor iki ditampa:
a) Pembayaran on-line, liwat panyedhiya layanan pembayaran online (kalebu kertu kredit/debit, e-dompet lan cara pembayaran elektronik lan lokal sing dipilih tundhuk saiki sing kasedhiya dening panyedhiya lan wilayah).
b) Transfer kabel menyang akun bank EITCI Institute, kaya sing diterbitake ing situs web EITCA Academy.
2. Ing kasus sing disebutake ing paragraf 1, titik a), pambayaran bisa diselehake langsung sawise utawa kanthi registrasi liwat salah sawijining metode sing kasedhiya. Pembayaran ing kasus iki biasane dirampungake sajrone sawetara detik wiwit diwiwiti.
3. Ing kasus sing kasebut ing paragraf 1, poin b), pembayaran kasebut bakal dibayar sawise dana ditampa ing rekening bank Institut EITCI. Kanggo identifikasi sing bener babagan pembayaran, sampeyan kudu menehi jeneng lengkap Peserta lan kode Program EITC/EITCA sing dipilih ing judhul transfer, miturut pandhuan sing dikirim.
4. EITCI Institute nduweni hak supaya cara pembayaran liyane kasedhiya kanggo sing diarani ing paragraf 1.
5. Informasi babagan kabeh cara pembayaran sing saiki kasedhiya diterbitake ing situs web EITCA Academy.
6. Istilah panggunaan cara kanggo cara pembayaran sing diwenehake dening supplier eksternal ditemtokake ing syarat-syarat lan syarat sing diwenehake dening pembekal kasebut. Link menyang istilah kasebut lan syarat ditemokake ing situs web Akademi EITCA. Nggunakake bentuk pambayaran kasebut minangka panampa syarat lan syarat sing kasebut ing ndhuwur. EITCI Institute ora tanggung jawab kanggo nglakokake proses pambayaran saka panyedhiya external.

§20

1. Ngatasi pambayaran padha karo kesimpulan saka kesepakatan kanthi wujud elektronik antarane Peserta lan Institut EITCI kanggo nyedhiyakake layanan/layanan sertifikasi sing dipilih (sabanjure diarani Perjanjian Partisipasi) sesuai karo katrangan layanan sing diwenehake ing Situs web Akademi EITCA lan ketentuan T&C iki, lan tegese entuk status Peserta Akademi EITCA.
2. Yen pambayaran ora diselesaikan dening Peserta dhewe, utawa Peserta dilebokake saka biaya partisipasi, Persetujuan Partisipasi disimpulake kanthi wujud elektronik nalika saiki Peserta ndhaptar Program Sertifikasi sing relevan karo biaya sing ditolak.
3. Kesimpulan Kesepakatan Partisipasi uga bisa kedadeyan kanthi cara liya (kalebu wangun tulisan), yen kemungkinan kasebut diwenehake dening EITCI Institute, utawa kanthi kesepakatan pihak.
4. EITCI Institut miturut kawicaksanan nyedhiyakake subsidi sing diwenehake kanthi mbayar biaya lengkap ing Program Sertifikasi EITC/EITCA kanggo wong sing cacat, pemuda sekolah pra-tingkat tinggi lan wong-wong sing duwe status sosio-ekonomi sing sithik ing pirang-pirang negara maju sing kurang (kalebu Suriah , Wilayah Palestina, Haiti, Yaman, Gambia, Malawi, Burundi, Kongo, Uganda, Ethiopia, Tanzania, Mozambique). Kajaba iku, EITCI Institute bisa nyedhiyakake dana subsidi kanggo EITC utawa EITCA Academy Certification sing diwenehake ing pengurangan biaya sebagean. Ing tilas kualifikasi kasus kanggo pengecualian Fees subsidi ditindakake nalika pranyatan status Peserta sing bisa diikuti dening verifikasi bukti dokumentasi dening Institut EITCI. Ing kasus terakhir, pengurangan biaya sebagean sing disedhiyakake disedhiyakake kanthi nyebarake e-kod subsidi EITCI sing diwenehake kanggo pengurangan biaya sing relevan ing pamrentahan pesenan sertifikasi EITC/EITCA sing bener kanggo kabeh Peserta ing saindenging jagad. Penyediaan subsidi dening EITCI Institute sing diwenehake ing pengurangan biaya sertifikasi sing cocog mung miturut budi EITCI Institute lan diwatesi kanthi kapasitas operasional. EITCI Institute nduweni hak kanggo mbatesi utawa nundha implementasine sertifikasi subsidi.

§21

1. Akses lengkap menyang Akademik EITCA/Kursus EITC ing platform e-learning diaktifake sawise pambayaran rampung (sawise kesimpulan Kesepakatan Partisipasi).
2. Acara pertama mlebu log dening Peserta menyang Program Akademi/EITC Akademik EITCA sing ditrapake ing platform e-learning dianggep minangka wiwitan saka panentu layanan nyata.

§22

Yen panuku lan Peserta iku beda partai, utawa panuku kasebut minangka perusahaan utawa lembaga, data panuku sing cocog kanggo invoice kudu diwenehake ing bagean informasi invoise saka formasi pesanan pungkasan.

V. Hak lan kewajiban Peserta lan aturan partisipasi

§23

Peserta anduweni hak kanggo:
1. Ngakses Program sertifikasi EITC/EITCA ing platform e-learning Akademi EITCA.
2. Ngakses kurikulum sertifikasi sing relevan sing diterangake ing program lan melu ujian pungkasan.
3. Gunakake piranti lunak komputer pihak katelu sing diwenehake kanggo latihan opsional (laboratorium) lan hands-ons, ing ruang lingkup sing ditemtokake dening kurikulum sing relevan. Kabeh Program Sertifikasi EITC wis ditetepake ing kurikulum kanggo njamin manawa ana akses menyang piranti lunak eksternal sing ngidini praktik opsional sing ana gandhengane karo program sertifikasi. Akses iki kalebu sing dibayar dening Peserta utawa gratis, nanging versi nyoba-versi software komersial utawa piranti lunak open-time gratis tanpa wates wektu. Panggunaan piranti lunak eksternal ora prelu ngrampungake Program Sertifikasi EITC sing relevan. Kabeh Program Sertifikasi EITCA substituen EITCA kudu rampung kabeh adhedhasar ruang lingkup ilmu sing ditemtokake ing kurikulum sing relevan lan dirujuk ing bahan didaktis. Peran piranti lunak eksternal mung kanggo pangembangan opsional saka praktike Peserta sing bisa dipikolehi nalika nggunakake versi komersial sing mbayar utawa versi nyoba wektu winates saka piranti lunak sing cocog utawa ing kasus sing cocog uga nggunakake piranti lunak open-source gratis . Peserta bisa uga milih ngembangake praktik dhewe nggunakake piranti lunak eksternal sing relevan karo latihan Program Laboratorium Sertifikasi EITC (laboratorium) sing cocog kanggo nggunakake jam program supaya bisa digunakake sajrone nggunakake versi nyoba utawa versi nyoba software sing winates utawa ing wektu sing relevan piranti lunak open-source gratis, nanging iki ngluwihi prosedur sertifikasi sing diterapake.
4. Gunakake konsultasi online babagan kurikulum kursus sing dipuntampi sing diwenehake dening para ahli lan tim didaktik sing duwe hak asuhan kanggo Program sing relevan.
5. Nampa dokumen sing kasebut ing §15 sawise sukses ngrampungake Program Sertifikasi EITC/EITCA lan ngrampungake kahanan resmi sing kasebut ing T&C iki.
6. Melu inisiatif khusus kanggo kofunding lan subsidi, promosi lan kontes sing dikarepake kanggo Peserta Sertifikasi EITC lan Peserta Program EITCA.

§24

Peserta wajib kanggo:
1. Rampungake ujian remot kanggo kabeh Program Sertifikasi sing wis dipuntampi, tundhuk paukuman sing dirujuk ing §31.
2. Patuhi syarat liyane ing T&C iki.

§25

1. Peserta ijol kanggo ngolah data pribadhi dening EITCI Institute, yaiku Certification Authority/Certyfying Badan (European Information Technologies Certification Institute EITCI ASBL sing didaftar ing Brussels, Belgium) kanggo tujuan penyediaan layanan, uga nuduhake data kasebut karo mitra sing melu implementasine Akademi EITCA, ing ruang lingkup sing dibutuhake kanggo implementasine organisasi Akademi EITCA, pendhidhikan lan sertifikasi.
2. Data pribadi sing dirujuk ing paragraf 1 dilindhungi lan diproses selaras karo standar safety sing dhuwur lan sesuai karo undang-undang lan peraturan sing ditrapake, utamane karo Peraturan Perlindungan Data Umum, yaiku Regulasi (EU) 2016/679 lan tumindak sah sing cocog. Parlemen Eropa lan Dewan Nasional kanggo nglindhungi individu babagan pangolahan data pribadi lan gerakan bebas data kasebut. Kabeh Peserta lan kabeh individu liyane sing data pribadhi diproses dening EITCI Institute duwe hak njaluk modifikasi data miturut faktuale uga mbusak data lan mungkasi ngolah. Ing kasus terakhir kanggo EITCI ngetokake sertifikat sing nduwe pamilike kanggo mbusak data pribadi bakal duwe akibat saka mbatalake Sertifikasi sing ditanggepi.
3. Informasi rinci babagan ngolah data pribadi lan masalah privasi ing situs web EITCI Institute bisa ditemokake ing kabijakan privasi sing diterbitake ing situs web kasebut.

§26

1. Peserta ngakoni yen kabeh bahan didaktik sing kasedhiya kanggo bagean kasebut minangka partisipasi ing Akademi EITCA minangka properti intelektual saka EITCI Institute utawa entitas liyane sing relevan, lan tundhuk karo perlindungan hukum sesuai karo peraturan sing ditrapake (kalebu Properti intelektual tumindak legal lan Arah arahan 2001/29/EC Parlemen Eropa lan Dewan Nasional babagan harmoni aspek-aspek hak cipta lan hak-hak sing gegandhengan ing komunitas informasi). Peserta kasebut kanthi becik nggunakake bahan sing kasedhiya kanggo dheweke lan konten (kalebu ing bahan didaktik, piranti lunak komputer lan konten ujian) kanthi eksklusif kanggo tujuan sinau dhewe, lan ora bakal digunakake kanggo pihak katelu tanpa eksplisit idin saka EITCI Institute utawa sing duwe hak cipta sing gegandhengan.
2. Yen ana pelanggaran pranata sing disebutake ing paragraf 1, EITCI Institute utawa pamilik hak cipta sing padha bisa uga njaluk ganti rugi saka Peserta kanggo salah sawijining kerusakan materi utawa materi sing ora disebabake saka pelanggaran iki.

§27

1. Inisiasi prosedur Sertifikasi lan entuk sertifikat sing dirujuk ing §15, paragraf 2, diwenehake kanthi menehi idin menyang Sertifikasi Sarat lan Ketentuan saka Institut EITCI (saka kene diarani minangka Persetujuan Sertifikasi). Syarat lan syarat Sertifikasi Sertifikasi kasedhiya ing https://eitci.org/eitci-certification-agreement.
2. Perjanjian Sertifikasi kasebut kudu ditandatangani dening Peserta kanthi elektronik utawa kanthi tulisan, salinan scan bakal dikirim liwat email menyang Kantor Sekretaris Akademi EITCA. Yen EITCI Institute ora bisa verifikasi identitas Peserta adhedhasar pambayaran sing diwenehake, EITCI Institute bisa uga mbutuhake salinan dokumen identitas Peserta (ID nasional, paspor utawa dokumen identitas liyane kaya sing ditemtokake ing Perjanjian Sertifikasi) kanggo ngidini verifikasi identitas Peserta lan keasliane data sing diwenehake ing Perjanjian Sertifikasi.
3. Ngirim dokumen sing kasebut ing paragraf 2 kudu ditindakake sawise nampa panjaluk saka Institut EITCI kanggo verifikasi identitas Peserta. Institut EITCI duwe hak ora ngetokake Sertifikasi utawa mbatalake Sertifikasi sing wis diterbitake ing §15 yen ora bisa verifikasi identitas Peserta utawa nemokake manawa identitas Peserta sing ditampilake counterfactual. Yen ngono, Peserta ora nduweni hak mbalekake kabeh utawa bagean saka biaya partisipasi.
4. Ing sawijining acara nalika kabeh pemeriksaan sing dibutuhake wis lulus dening Peserta, nanging dheweke gagal ngirim dokumen sing diarani ing paragraf 2 sadurunge 30 dina wiwit pungkasan wektu maksimum partisipasi rampung partisipasi sing diarani ing §28, lan yen ora bisa diatasi karo Peserta babagan tanggal kiriman dokumen kasebut, EITCI Institute nduweni hak kanggo nimbang kewajiban kasebut ing Kasepakatan Partisipasi minangka rampung, nalika ngilangi kewajiban kanggo ngetokake sertifikat sing dirujuk ing §15, paragraf 2. Ing kasus kasebut, Peserta ora nduweni hak mbalekaken kabeh utawa bagean saka biaya partisipasi.

§28

1. Wektu rampung maksimal sing diatur (durasi saka partisipasi maksimal) yaiku 12 wulan kanggo EITCA Akademi lengkap lan 3 wulan kanggo saben Program EITC individu (kanggo partisipasi non-Akademi), diwilang saka wektu kesimpulan Kesepakatan Partisipasi lan nganti sukses lulus kabeh ujian sing dibutuhake.
2. Kanthi panjaluk sing disengaja saka Peserta, durasi sing dituduhake ing paragraf 1 bisa dilanjutake kanthi konsultasi karo Direktur Akademi EITCA. EITCI Institut miturut sawijine diskriminasi bisa ngetrapake istilah kasebut ing ndhuwur kanthi tanpa wates dening deklarasi mandhiri.
3. Yen durasi sing ditemtokake ing paragraf 1 dilebokake dening Peserta lan ora ana kesepakatan babagan tambahan saka wektu iki, bisa disepakati, EITCI Institute nduweni hak kanggo mungkasi Kiriman Partisipasi. Ing kasus kasebut, Peserta ora nduweni hak mbalekaken kabeh utawa bagean saka biaya partisipasi.

§29

1. Kanthi ngluwihi ketentuan peraturan perlindungan konsumen (ngetrapake Direktif 2011/83/EU Parlemen Eropa lan Dewan Konsumen Hak Konsumen), Peserta sing dadi konsumen (ora ditrapake kanggo perusahaan/lembaga uga individu sing melu ing kegiatan ekonomi sing nggawe tuku ing kegiatan kasebut) berhak mbatalake Perjangjian Partisipasi sing wis rampung kanthi tanpa menehi alesan sajrone 30 dina saka kesepakatan Kesepakatan Partisipasi, nampa mbalekaken lengkap. Pembatalan kudu duwe wangun laporan sing ditulis (kanthi referensi kanggo dhasar sing gegandhengan), dikirim email minangka salinan menyang Kantor Sekretaris Akademi EITCA.
2. Hak pembatalan ditolak yen Sertifikasi nyata sing diarani ing §15 wis ditanggepi kanggo Peserta sadurunge pungkasan wektu 30 dina sing diarani ing paragraf 1.

VI. Panentu Final

§30

EITCI Institute ora bisa tanggung jawab kanggo ngatasi masalah ing implementasine Program Sertifikasi EITC lan EITCA Akademis amarga alasan sing ana ing kontrol EITCI Institute (kalebu faktor asil saka Partisipasi lan pihak katelu utawa kekuwatan pasukan).

§31

1. Ing kasus sing luar biasa, yen ana pelanggaran serius babagan T&C iki dening Peserta, khususe nalika ditemokake yen Peserta ora ngrampungake ujian pungkasan dhewe, utawa yen ora nggatekake ketentuan T&C kasebut dening Peserta sing nyebabake ora bisa netepi kewajiban Institut EITCI miturut Perjanjian Partisipasi, Institut EITCI duwe hak kanggo mbatalake Perjanjian Partisipasi kanthi mungkasi layanan kasebut. Yen ngono, Peserta ora nduweni hak mbalekake kabeh utawa bagean saka biaya partisipasi.
2. Kajaba iku, nalika ditemokake yen Peserta ora ngrampungake pamrentahan akhir kanthi awake dhewe, kasunyatan kasebut dianggep dening Badan Sertifikasi/Badan Sertifikasi, sing bisa mutusake nggawe sacara ora langsung nglibatake Peserta saka kemungkinan melu ing program Program Sertifikasi sing akreditasi ing mangsa ngarep uga mbatalake sertifikat sing wis diterbitake sadurunge menyang Peserta. Ing kasus kasebut, Peserta uga ora entuk mbayar maneh kabeh utawa bagean saka biaya partisipasi.

§32

Perjanjian Partisipasi dianggep bisa ditindakake sawise nerbitake dokumen sing kasebut ing §15 menyang Peserta, utawa sawise mungkasi Perjanjian Partisipasi miturut ketentuan T&C iki utawa kanthi idin saka pihak liya. Peserta kudu tundhuk marang kabeh kewajiban T&C kasebut lan Perjanjian Sertifikasi nalika nduwe Sertifikasi EITCI sing diterbitake Sertifikasi kasebut bener.

§33

1. T&C kasebut uga masalah sing ora dilindhungi T&C iki babagan penyediaan layanan dening EITCI Institute diatur karo ukum Belgia lan bakal tundhuk karo yurisdiksi eksklusif pengadilan Belgia.
2. Para pihak kudu ngupayakake kanthi apik kanggo ngrampungake perselisihan babagan partisipasi ing Akademi EITCA lan tundhuk karo ketentuan T&C iki, liwat kesepakatan bebarengan. Yen ora ana pamukiman sing apik, yurisdiksi wilayah panguwasa yudisial sing cocog kanggo markas Institut EITCI bakal ditindakake.

§34

T&C iki efektif wiwit tanggal 1 Juli 2014 lan bisa uga dianyari lan amandemen, utamane kanggo ningkatake kualitas layanan sing disedhiyakake.